• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hazır Arkasını Dönmüşken Bas Tekmeyi

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Alp Arslan-yazının devamını.

Efendim bana iftira ile isnat edilen suçların Askeri Ceza Kanununda maddeleri var iken TSK 'nın sahibi olduğunu zanneden bu Suçlular topluluğu BCG'liler iftarı attıkları suçu isnat edemiyeceklerini bildikleri için beni ve benim gibi olanları mahkemeye vermeden ordudan KARARNAME ile atmışlardîr Boğaziçi eylemcileri gelince.TCK da yazılı olan suckarının karşılığını bulup verin mahkemeye.Mahkemenin verdiği karara saygılı olalım. Memuriyetten ilişki kesme karari çıkarsa hiç açımdan hep birlikte başarız tekmeyi. T.Cdevletine karşı gelmek neymiş görsünler. Bu arada BÇG'lilerin KODESE gireceği günü sabırsızlıkla bekliyor ve hukukun herkese adaletli bir şekilde uygulanmasını talep ediyorum.Tşk Vehbi Komutanım.ALLAH var gam yok .Vesselâm.
  • 3 Yıl Önce

Alp Arslan

TSK'da Assubay Bşçvş rütbesi ile çalışırken ANKARA'dan gelen mesaj emirle disiplinsizlik ve yasa dışı irticai,yıkıcı .. ... .kelimeleri ile başlayan cümleyle oluşturulan iftira suçlaması ile kimliğimi vesilahım alınmak istendi. Sebebini sorunca KARARNAME ile ordudan atıldıgimi söylediler.KARARNAMEYİgösterin dedim.Binbaşı KARARNAME yok.Mesaj emir var.Emri Tebliğ edelim.Çek git dedi.Düşüne biliyor musunuz onlar için ne kadar basit.Benim içinse ne kadar zor ve aşağılayıcı. Sanki TSK babalarının şirketi. 
  • 3 Yıl Önce

Nejat

Karakterini yansıtan , seviyeni belli ettiğin bir yazı
  • 3 Yıl Önce

remzi

millet ayçiçek yağı alamazken uzaya çıkacakmışız, garibanın hakkı olan para demek ki , hastanelerden, yollardan, tünellerden vb birazda buralara saçılacak, tabii büyük sükse olacak . gariban, dar gelirli de kim oluyor ki, din düşmanları tarafından hakkı yenilenler , eziyet görenler, 2023 seçimini bekliyoruz özlemle, men dakka dukka ,
  • 3 Yıl Önce

Molla Niyazi

Sayın Yeni Akit "Yazı işleri/basın sorumlusu"; Sayın Vehbi Bey'in son satırlarını çıkartsanız, (yazarın saygınlığı itibariyle de...) daha uygun olurdu. Saygılarımla.
  • 3 Yıl Önce

emekl

abi sizi emekli etmisler maasinizi kesmemisler dunyanin her yerinde her kurumda birlikte calismak istemedigin insan ile yollarini ayirirsin gercek bu.. hakli olabilir haksiz olabilir. 10 sene sonra emekli olacagina 10 sene once emekli olmussun buyutecek olayin uzerinde yillar gectikten sonra halen devletten tazminat vb bekleyecek bir durum yok.
  • 3 Yıl Önce

Hakan Ataklı

1993 te Sivas ssk hastanesinden namaz kıldığım için atıldım,şimdi fetö den atıldım ,ozaman chp,iktidardı,şimdi akp ben nerde hata yaptım.........
  • 3 Yıl Önce

Resen li p kd üçvş ali yalçınkaya

Sayın vehbi abi sizin kaleminiz her daim biz hakkını alamayan ların yanında oldu. 6191den red alıp kdk dan da ilk göreve iade kararı olan biri olarak sizlerden gördüğüm desteği keşke bir zamanlar il temsilciliğide yapmış olduğum asder den de göre bilseydim. Ben ve benim gibi nicelerinin sesi olduğunuz için teşekkür ederim
  • 3 Yıl Önce

Ziya

Hangi kafa bu.Nereden nereye .Dün zulüm gören sen bu gün,zâlim olmaya heveslenmişsin. Hiç değilse "zalimlwr için yaşasın cehennem" diyen insanın adını kalemine dolama.
  • 3 Yıl Önce

okur

heykellerinin onunde esas durusta durdugumuz, resimlerinin asili devlet dairelerinde calistigimiz, anit mezarina aglaya aglaya gittigimiz atamiz var oldukca adam olamayiz.
  • 3 Yıl Önce

Atilla

Devlet olarak nasıl besleyeceğiz bir sürü kapı kulunu? Sarımsağı dahi Çin'den ithal ediyoruz. Bir de pek çok üniversite açıyoruz. Bütçe takır. Ne olacak halimiz?
  • 3 Yıl Önce

Rıfat

Memet sonra ne olacak? Kılıçdaroğlu gelip o totonuzdaki donu da alacak!..
  • 3 Yıl Önce

17-25 darbe 

SENİN GİBİ AHMAKLARI AKP MÜSVETELERİNİDE ATASIN BARİ BOŞLUKLARI DOLDURURSUN 
  • 3 Yıl Önce

işin aslı...

Ülkemizde en yanlış anlaşılan ve yanlış uygulanan kavram, "dokunulmazlıktır". Bu kavramın; kişiye, sadece kanunlara uygun olarak yaptığı eylem ve kararlardan dolayı, yargı dokunulmazlığı sağlar. Ama yıllar içinde, şöyle bir yanlış anlayış ve uygulama ortaya çıktı: Polis; "dokunulmazlığı olan kişinin suçlu da olsa, elbisesine bile dokunamaz!" çarpık anlayışına dönüştü ve kemikleşti. Konumuza dönecek olursak; 657 sayılı kanuna göre bir dokunulmazlık var, ama suçları kesinleşenleri işten atmak da, o kadar "KOLAY". Tabii, eğer istenirse...
  • 3 Yıl Önce

Fira

Sayın yazar " bir gemide 9 şaki bir masum varsa o bir masumun hakkı için adl -ı mutlak o geminin batirilmasina izin vermez" bakış zaviyesi işgal edilen konuma göre değişiyor...ancak hakikat baki kalıyor...selam ve dua ile...
  • 3 Yıl Önce

Memet

Asgari ücretli , emekli, işsiz, öğrenci, iflas eden borcunu ödeyemeyen esnaf, tarlasına traktörüne evine haciz gönderdiğiniz çiftçi, eyt li, çöpten pazar artışlarının karninı doyurmaya çalışanlar, dalga geçtiğiniz küçümsediğiniz ("kuru ekmek yiyorsa aç değildir") halk toto nuza öyle bir tekme koyacak ki daha iktidar yüzü göremeyeceksiniz!
  • 3 Yıl Önce

Özcan çolak

Hocam yasalar uygulanmayacaksa neden var? Yasalarımıza Boğaziçi özel kurallar bölümü koyalım. Batı hayranı akademisyenlere özel kurallar koyalım. Hatta pkk DHKP-C’ seven akademisyenlere ÖZEL kurallar koyalım. Bunlara suç isnat edilemez. Bunların işine son verilemez. Bunlar DOKUNULMAZ diye yazalım. Zaten UYGULAMADA bunlar yapılıyor madem. Hindistan gibi milleti SEVİYE guruplarına ayıralım anayasamıza da bunları yazalım. Yeni anayasa yapmamıza o zaman MÜSAADE ederler belki.
  • 3 Yıl Önce

Ziya

"Bu ve benzeri durumlarda devletin yapması gereken işlemler bellidir. Kamu kurumlarında ve üniversitelerde yasadışı eylem yapan bütün memurlara kanunların öngördüğü cezalar verilmelidir. Eğer eylemlerinde ısrar ederler ise bunun sonu memurluktan ihraçtır. " Eğer herşeyde ahlakilik değil de kanunilik ararsan ki ikisi de aranmalıdır,senin de ordudan ihracın bir kanuniliğe uydurularak yapılmıştır.Ancak bu durum ne adaletli ne de ahlaki olmuştur. Biraz vicdanlı olsanız ve empati yapsanız keşke.
  • 3 Yıl Önce

Okur

28 subat surecinde taşra üniversitesinin birinde ars.gor.idim. 2001 de sözleşmem yenilenmedi.benim gibi yüzlerce akademisyen atıldı. Sebep hakim ideoloji tehlikeli goruyordu bizi. Magduriyet yasadim.sonrasi Cenabı Hak bir kapı açtı başka üniversitede başladım.doktoram bitti kadro alamadım. Başka üniv.gectim.devam ediyorum. O donemde Basortusu yasagina karsi çıkan dekanlar, hocalarda uzaklaştırıldı.hatirlayalim lütfen. Sonuç yüz kızartıcı ve yasadısi islere karismis kisiler dışında kimse üniversiteden uzaklastirilmamali. Mağdurlar mağrur olmamalı.universitede kimse Fikirlerini beyan etmekten korkmamalı. Bu hocalar rektoru istemiyor ve sivil direniş gösteriyor. Saygi duyalim. ellerine silah almıyor. Üstat da sivil direniş gösterdi başına şapka geçirmedi. Hürriyeti Şer i dedi. Üniversiteden onu at bunu at olmaz. yerine niteliksiz adamlar doluyor. vesselam.
  • 3 Yıl Önce

Okure

Şikayet edinceye kadar toplaşın hakkınızı aramak için Taksim'de buluşun da görün bakalım hak aramak ne imiş...
  • 3 Yıl Önce

Bu nasıl bir unutkanlıktır?

2002' de iktidar devralan Erdoğan nasıl oluyor da 1997' de ordudan atılan müslüman askerler' den sorumlu oluyor? Ordudan müslüman olmaları yüzünden atılan tüm askerlerin daha sonra emeklilik haklarını iade eden Erdoğan değil midir? Tazminatlarını ödeyen o değilmidir? Bir kısmına kamuda yeniden görev veren, rütbelerini ilerleterek onları mağduriyetten kurtaran Erdoğan değil midir? 'Kıç' demeniz değil de ...
  • 3 Yıl Önce

lgbt' li lerin okulu

Boğaziçi üniversitesinin adı 'Rektum University' olarak değiştirilmelidir.
  • 3 Yıl Önce

Derslere girme maaş al

Bu ne biçim anlayış. Hem devletten maaş alacaksın hemde derslere girmeyeceksin. Yetmemiş gibi bir de Rektöre arkanı döneceksin. Devlet bu yamyam anarşistlere acımamalı tekmeyi basmalıdır. Haramzade mahluklar.
  • 3 Yıl Önce

ali karaca

ağzın bal yesin .keşke... meb kultur bakanlığı ve aile bakanlığındaki zulumler yazan olsa.
  • 3 Yıl Önce

Molla Niyazi

Sayın Vehbi Bey, yazılarınızı zevkle ve saygı ile okurum... Mağduriyetini dile getirmek ve hakkını aramak, her kişinin en tabii hali ve görevidir...
  • 3 Yıl Önce

Timur

Sayin Vehbi bey sizin arkanizda batililar yoktun onun icin bu duruma düstünüz..kendi ülkemizde paryayiz biz...Demirel gibi bir politikaci bir daha gelmez diye düsünmüstüm,..
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23