• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu cahil değil, katmerli cahildir

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ercan

Bütün parti liderleri genel merkez binasına diplomalarını assın , kimin cahil olduğunu anlayalım.
  • 4 Yıl Önce

sövme sayma yıl dönümü

Bugün 30 ağustos; sözcünün 'atam atam' diye kendini heder ettiği 98 inci yıl; atatürkçü olmayana sövüp saymadığını ardına komadığı 98 inci yıl! kaç yıl daha sürer bu piskopati sizce?
  • 4 Yıl Önce

30 Ağustos hepimizin bayramı

Yorum diye 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak güya yazara laf çakan mallar toller var.Bu mallara Kemal'in cahil olduğunu nasıl anlayacaksın?Bunlar cahilin katmerlisi.Gezi zekalılar Sakarya'da,Dumlupınar'da,İnenü'de,Malazgirt'te savaşan bizim inançlı,dindar dedelerimizdi.Biz Osmanlı ile de grur duyarız Cumhuriyet'le de.Bizim Osmanlı ile de sorunumuz yok Cumhuriyetle de.Biz Osmanlı'yıda kutsamayız varsa yanlışları eksikleri söyleriz Cumhuriyet'inde.Ayrıca biz sizin gibi Kurtuluş Savaşı'nda savaşıp ülkeden koyduğumuz emperyalistlere sizin gibi hayranlık besleyip onlar gibi olmaya,içmeye,yemeye,kültürünü almaya çalışmayız.Kendimizi küçük görüp onları gözümüzde büyütmeyiz .Siz ezikler Müslümanların Kurtuluş Savaşı'na Cumhuriyet'te karşı olduğu yalanına inanacak kadar ...sınız.Herkesin özellikle dindar dedeleri savaşlarda şehit ya da gazı olan Müslüman halkın Zafer Bayramı kutlu olsun Allah bu millete bir daha Kurtuluş Savaşı verdirmesin dışımızdaki düşmandan ve içimizdeki hainlerden,tarihini bilmeyen cahil mallardan bizi korusun.
  • 4 Yıl Önce

Dokunmayın Şaban pardon Kemal'ime

Kemal,Salih Tuna'nın şaka olsun diye yazdığı ama artık asıl olan bir şekilde gerçekten kafasını kaybetti. 
  • 4 Yıl Önce

Edenbular:

Kılıçdaroğlu' nun: 'Denizaltıyı biz yaptık, yani gerçi Abdülhamid yaptı da, en iyi atatürkçü zaten Abdülhamid' dir' demesi; erbakan' ın (prof. dr. oluyor kendisi): 'atatürk hayatta olsaydı oyunu bize, yani refah' a verirdi' demesi aynı boyutta.
  • 4 Yıl Önce

Turancı

Milli kurtuluş savaşı ile ülkenin bağımsızlığına kavuşmasına ,yunan ve ingiliz işgalcilerin ülkeden kovulmasına üzülüyorsunuz ama milli şuurunu kaybetmeyen m.kemal ve arkadaşları gibi Türk'lerin bu ülkeye sahip çıktıgınıda kabul edin.
  • 4 Yıl Önce

Ziya

Sn yazar ağzına ve yüreğine sağlık kardeşim bu kafam anlamaz hiç bir şeyi çünkü kadar başkandır o kasetten anlar birde ben adım kemal demiyor mu insanları güldürüyor bu kemal adım zaten kemal başka bir şey diyen varmı yok eğer kendini büyük önder m.kemal eş tutmaya çalışıp adim diyorsan sen onun kör tırnağı olamazsın bu kemal
  • 4 Yıl Önce

Yapmaya

Adam üniversite mezunu ve yıllarca Sgk yı bir kuruş dolandırmadan yönetmiş. (Tabiiki katmerli sgk yi batırdı yalanı).Bir kuruş haram yememiş biri size dokunur. Alıştigin adam tipi farklı. Sallama öyle arkana bir kaç trol alarak.
  • 4 Yıl Önce

Dilek

Utanmiyorsun, arlanmiyorsun insanlara hakaret ediyorsun. Ar damarın çatlamış. Senin maraba yiyor diye salliyorsun ama biliyormuş sen de o begenmedigin marabaların gibisin. Nasıl sıcakta ter kokuları burnuna geliyor mu? Onlar gibisin işte yaklaştığında ağızlarının pis kokusunu da duyuyor musun? Sen de onlar gibisin iste. Olmuyor dikis tutmuyor salliyorsun. Hiçbir zaman bir Dilipak Hoca gibi olamayacaksin, hep igretisin.
  • 4 Yıl Önce

Mehmedim

Kaset komplosuna kurban giden D.Baykal,laikçi-Kemalist biriydi ama Milli konularda ülkenin menfaatini korurdu.Yerine tayin edilen K.K kesinlikle öyle değil.Tehlikeli bir tip.Allah fırsat vermesin.Amin.
  • 4 Yıl Önce

Bugün: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Tek kelime yok!. Oysa bugün Polatlıya kadar gelen düşmanın Anadoludan sökülüp atıldıgı tarihi bir gün.. En büyük bayramımız.. ama bu sizin tarihinizde yok galiba ki hiç söz etmiyorsunuz..
  • 4 Yıl Önce

nuri

Üstadım çok yaşa 
  • 4 Yıl Önce

Aismail

30 Agustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Büyük Onder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaslarinin ruhlari sadolsun,mekanları cennet olsun,Nur içinde yatsinlar.İmam-i Hüseyin'i şehit edenlere vesehit edenlerin izinde gidenlerede lanet olsun...
  • 4 Yıl Önce

Şahika

Adamın vazifesi o,zihinleri bulandırmak. 
  • 4 Yıl Önce

serdar acar

cehaletin zirvesi meral akşenere bile oy veren bir kitlenin var olduğu bir ülkede, her haberi yalan, algı, sansasyon, milli ve manevi değerlere ihanet olan sözcü, fox, halktv, tele1 gibi medya kanallarının verdiği herşeyi hap gibi yutan mankurtlaşmış uyuşmuş beyinlere doğruyu gösterebilmeniz mümkün değildir. KK ve Eİ gibi kendileri gibi soyadları da sahte olanlar cehalet ürünü ne kadar boş laf varsa bu kitlelerin üzerine boca ediyorlar, yutturacaklarını zaten biliyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Yildiz teskilati

Zavalli aciz kilicdaroglu bir kaset komplosuyla chpnin basina gelmistir kuresel guclerin kullandigi bu zat ayni zamanda buyuk bir yalancidir is bankasi acilen hazineye devredilmeli
  • 4 Yıl Önce

Amorti Kâzım

Tarih,Coğrafya ondan sorulur,O'nun adı Kemâl,o yapar.M.Kemâl'e ahiretten dâhi köy enstitülerini kurdurur o.Kimse unutmasın der,Hattı müdafa Sathı müdafa ifadesini kendisi bilmez.Mersin'i Güneydoğu'ya kaydırır.En sonunda Ankara Etimesgut'u da aldı Eskişehir'e götürdü ! Adam biliyor,hangi otu versem otlananlar var diyor !
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Bu adam zır cahil olabilir ama peşinden giden ahmaklara ne demeli?
  • 4 Yıl Önce

Mefküre

Chppkk zihniyeti ayak bastigi topraklarin duşmanidir. Bu aciktir. Devletin elinde bulunan butun milli degerlerin, fabrikalarin, kuruluslarin ozellestirilmesine bu zihniyet sebep olmustur. 12 eylul oncesinde grevlerle is yavaslatmalar ile bu kuruluslarin verimsiz calismalarina sebep olup devletin elinden cikmalarini saglayan bu zihniyettir. Bu kuruluslarin altin tavuk yumurtlayanlarini bu zihniyetin aga babasi olan kurumlar ele gecirmistir. Onlara sozleri yoktur. Sikintilari bu kuruluslarin hepsinin kendi zihniyetletine sahip ozel sektorun eline gecip gecmemesidir. Özellestirilen bu kamu tesisleri tekrar kamulastirmaya devletlestirilmeye kalkilsin ilk feryadi koparacak olan bu zihniyetdir. Ozellestirmeye guya karsi cikarken devlet icinde devlet gibi olup en stratejik en karli kurumlardan hic soz ediyorlarmi. Etmezler. Devletin savcisini ramazan gunu milletin gozu onunde sehit eden bir asagilik kansiz teoriste sahip cikan bu zihniyettir. Bu adi katillerin o gun resim ve mesajlarini gazetelerinde yayinlayan bu zihniyettir. Bu zihniyetin koku disardadir. Hacli zihniyetidir. Her seyi istismar ederler. Vatan millet devlet insanlik aleyhinde gelisen herhangibir olay ve durum bunlar icin motivasyon sebebidir. Maalesef ulkenin kaymagini yiyende bu zihniyettir. Fakir fukara edebiyati yaparak. Dusuk gelir duzeyindeki ulkemiz insaninin durumunu istismar ederek.
  • 4 Yıl Önce

Zasus

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
  • 4 Yıl Önce

ferda

Şeker fabrikaları Seka kağıt fabrikası sümerbank onlar ne oldu..
  • 4 Yıl Önce

Erol

Bu keMAL .. da bu salağın partisine oy verenler ondan da..
  • 4 Yıl Önce

Ayşe

Bilmez olur mu? Bal gibi biliyor ama ne gam. Herşeyi yiyen bir kitledi olduğu için ne atsa hidiyor, bunun farkında. Mankurt kitlesine yerleşti bile o algı. “Uçak fabrikalarını AK Parti kapattı”
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23