• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ayasofya’yı açsa açsa bu iktidar açardı

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tarihçi!

Sözcü' de sinan diye bir bebe var; kimin nesi, neyin fesidir bilmem; bubebe tarihçiymiş, öyle demiş deve dündar buna, Halil İnalcık gibiymiş yani! Mevzuya gelelim; atatürk ve inönü herikisi de öyle camisever, öyle camiseverlermiş ki, fahri birer cami yaptırma ve yaşatma derneği gibi çalışarak, binlerce cami onarttıtırttırtmışlar ülkemiz arazileri üzerine kurulu, kendi ceplerinden: he-he-hee, heee, he- he-hee, heheee..
  • 4 Yıl Önce

coşturan atatürk-cami haberleri

Ayasofya açılıyor ya, imansız basında ve sosyal medyada üreyen haberler: 1. 'atatürk japonlara dedi ki, biz savaştan yeni çıktık, fakiriz paramız yok ama caminizi ben cebimdeki paradan yaptıracam' elcevap: tavuklar bile güler: devlet fakir de senin paran nereden? baban mı padişahdı? (atatürk japon camiine zırnık göndermemiştir ayrıca) 2. atatürk fransadaki camiyi yaptırmış; cevap: bir başka yalan. 3. Ülkede 3367 tane camiyi tamir ettirmiş; cevap: yalanın kuyruklusunun kuyruklusunun kuyruklusu.  nereden cami tamir ettiriyormuş?
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Geç kalındı ama geçen yıl reis sultanahmet i doldurdukça ayasofya mi kaldı,ayasofyayi açarsak avrupadaki camileri ne yapacağız diyordu.Insallah kötü olan ekonomiyi yine batıya bağlama bahanemiz olmaz
  • 4 Yıl Önce

Dadaş

Baldır, bacak içinde namazımı kılınır? Turist sokmamalı oraya..
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Başta Erdoğan olmak üzere kimin emeği geçmişse Ak parti MHP Allah razı olsun muhalefette olanların çoğu Ayasofya’nın açılmasından yanaydı . Tek tük çatlak sesleri umursamayalım . Bu partiler üstü milli ve dini bir meselesidir . İçerde birlik olursak dışarının baskısını ki çok da önemli değil bertaraf ederiz . Ayasofya zaten cami idi haksız yere müze yapıldı . Bir zulüm sona erdi . Kıyamete kadar da Allah’ın izni ile cami olarak kalacaktır .
  • 4 Yıl Önce

Ayasofya için eteklerindeki taşları dökenler:

YŞ gazetesi ile Sözcü' nün aynı kulvarda yüzen birer gazete olduğunu desem bana darılır ya da dırlarmıydınız? Mahli diye bir adam var: Suriyede Türk, burada Arap zannedilir. Evet bu mahluk taa Suriyeden kalkıp buraya gelip yıllardır Esed faşizminin propogandasını yapmaktadır. (Erdoğan da nasıl diktatörse artık, bunu değil asmak sesini bile kesmiyor!) Bu za(r)t Ayasofya münasebetiyle oradan (Sözcü' den) midesinde ne varsa kusmuş, en az çölaşan kadar alacaklı bu ülkeden! Evet, bu adam bir zamanlar YŞ' de yazardı! YŞ' de kimler yazmadı ki zaten; islâmi gazete! (Şimdi de Kararan' da yazıyorlar!)
  • 4 Yıl Önce

Sefakoylu

Sayin hocam ayasofyanin acilmasi harika bir olay mahallede herkes bunu konusuyo ,,imamoglunun baskanligina denk gelmesi buyuk bir olay herkes ist. Baskani imamoglunu konusuyo adam ugurlu geldi buyuk ihtimal buyuk emegi vardir diyor herkes ,,ilk cuma imamoglu imamlk yapsin diyor herkes ,,hakkidir adamin ist. Baskanligina denk geldi tarihe gecti imamoglu ,,bir an evvel ayasofyanin etrafida temizlenip kulliye olmali imamoglu bu konuda calisma yapuyor olabilir supriz olur ,,ist.baskani imamoglu ugurlu geldi diyor herkes ,adamin soyadi bile imamoglu ,,dedesi buyuk hocalardanmis deniyo onun dualariyla oluyor deniyor ,,ilk cuma ayadofyanin imami imamogluna yakusdir diyor herkes cok emwgi oldugu soyleniyor sizlerde destek verin dindar kardeslerimiz imamoglu buyuk insan ugurlu geldi destegi esirgemeyin sayin hocam
  • 4 Yıl Önce

Yasemin.

Doğru ak Parti' den başka bir parti açmaz açamazdi,MHP'den de ALLAH cc razı olsun açılmasında katkısı olan herkesten ALLAH cc razı olsun.
  • 4 Yıl Önce

Bugünü, gösteren ALLAH cc ne kadar hamd etsek azdır.

Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan AYASOFYA nin etrafındaki Camileri bir sabah namazında doldurun açıyim dedi defalarca okudum izledim, açılmasını olgunlastirdi herşeyin zamanı zemini var stratejisi var Elhamdülillah zaman zemin herşey hazır Cuma günü AYASOFYA CAMİ Müslüman Mümin kardeşlerimizi dört gözle bekliyor hamdolsun bu günü gösteren ALLAH cc ya
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

Avrupa konseyi bakanlar kurulu kararıyla KADEM KURULMADAN önce ahmetdavutoglu tarafından imzalanmıştır gurur duyduğunu söylüyor imiş, şahsi meselesi olduğunu söylüyerek imzalamış. 0 oyla geçmiş Meclisten
  • 4 Yıl Önce

Şahin 66

Evet iktidar çok hatalar yaptı hala hatalar devam ediyor lakin iktidarın 20 senesini bir kefeye koun bu Ayasofya cami sini bir kefeye koyun Ayasofya cami hamlesi herşeyi unutturdu verdiğim oylar anaların ak sütü gibi helal olsun ALLAH bu işe emeği geçen herkesten razı olsun Sevincimin tarifi Yok
  • 4 Yıl Önce

Panço

Sn hocam şimdi güne göre söz söz değildir ....muhalefet kurnazlık edip açılsın dese sn Erdoğan biz her dine saygılı bir ulusuz deyip birde uygun bir şairden demeç verse gene şimdi alkış yapan böyle densede alkış yapıyor...üstelik Avrupa boşuna kızıyor sonuçta kul yapımı ve Türkiye'de kendini avuttugu boş bir konu ....müslüman toplumlarda insan önemlidir ilk kültürel mirasları bu kadar önem deger ilginç bu camii de olsa kilisede olsa bir değirmende olsa ...
  • 4 Yıl Önce

Can

Iyi güzel ama camiinin icinde put resimleri kaldirmamak orada namaz kilmaya gelen ümmeti günaha sokmak demek olmuyor mu. El Ezher den fetva aldiniz mi bu mekruh durum icin. Camii olacaksa tam manasi ile olmali yoksa turistlerin kiymeti maneviyatimizdan daha mi önemli. Ikonalari duvarlardan sökün istediginiz müzeye koyun bundan da mi acizlik olur. Orada su an namaz kilmak bu putlar ile caiz degildir. Fatih Camiisi daha aslina dönmedi.
  • 4 Yıl Önce

hristiyan (bile olamayan) bir takım türkler(?)

hürriyetlerden ahmethakanların erto çok üzülmüş ayasofya açıldı diye. lan erto, bari patrkaneye üye ol da cenazene yapsınlar bi güzellik. ama yok la, ne hristiyen olur ondan, ne yahudi; ha bak belki yogo yapıp mançuryalı olur. (cenaze yok külünü üfürüyolar ooşın' a..)
  • 4 Yıl Önce

Elhamdülillah

Ancak, Ak Parti artıklarını göreceksiniz; içlerinden chp' yi mumla aratacak hainler çıkacak. Bob-ajan ve Tavukoğlu damperden ilk yuvarlananlardan; haşad olacaklar ama hepsi inşallah.
  • 4 Yıl Önce

ATABEY

AYASOFYA'YI CAMİİYE ÇEVİRMEK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİ. REİS BABAYİĞİDİMİZE NASİP OLDU. BAZI SALAKLAR VE GAFİLLER BU DURUMU SÖZDE KÖTÜYE GİDEN EKONOMİYİ UNUTTURMAK VEYA OY TOPLAMA AMACIYLA OLDUĞUNU UTANMADAN SÖYLÜYORLAR ADİLER, ŞEREFSİZLER, PİÇLER, MANKURTLAR! NE KILIÇ HAKKINDAN NE DE BAĞIMSIZLIK ALAMETİ OLDUĞUNDAN HABERLERİ VAR. İÇİMİZDEKİ BEYİNSİZLER DE BEYİNSİZLİKLERİNE DEVAM EDİYORLAR. ALLAH CC AKIL, FİKİR VERSİN. KALPLERİ, GÖZLERİ MÜHÜRLÜYSE O BAŞKA! SOĞAN FİYATINA DAVASINI SATAN MENFAATPERESTLERDEN NE BEKLERSİN Kİ?
  • 4 Yıl Önce

Metin

Güzel yazı. Bu günleri gösteren Allah'a şükürler olsun
  • 4 Yıl Önce

Salih

Hans diyorki:Müslüman milletini ıçerden çökerteceksin..Süresiz nafaka haram değilmi?Buna rıza gösterenler,oyalayanlar,göz yumanlar;size sesleniyorum(tabi sansürlenmezse).Sizin haliniz nolacak.Şu niyetine ,bu niyetine kurtaracakmısınız.Allah cc dan korkmuyormusunuzda aileleri yok edecek kanunlar çıkarıyorsunuz?İnmemiştir hele Kuran,bunu hakkıyla bilin.Ne mezarlıkta okunmak,nede fal bakmak için.2023 de solcuların iktidara gelmemesi dilğiyle.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23