• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyanın rezerv parası olan kâğıt doların ölümünün kaosu ve dijital (kripto) doların doğumunun sancıları

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İsa yapıcı

Dijital PARA hapistir.Onu üretenlerin standartlarına uymaz isen sizi bloke edip aç bırakabilir ve dolayısıyla artik geri kalanı siz hesap edin. Ihtiyaç sahibi fakir (sokaktaki)insanlar sadaka bile veremeyecek insanlar. Paranızı 100% nere harcadiginizi bilecekler sahip olduğunuz paranın miktarını bilecekler çünki eve getirip yastık altı edemiyorsun. Elle dokunulabilir değil artık. ALLAH tuala bize ALTIN, GÜMÜŞ ve değiş-tokuşu vermişken kafirlerin peşine gidip böyle hileli haram peşinde koşuyoruz defasında katlanacaz. Sizde sayın yazar, artik kaçınılmaz herşey dijital paraya hazır onu alıp kabul etmeliyiz diye bir sayfa doldur.. ALLAH biliyor samimiyetinize inanmadigimi.
  • 4 Yıl Önce

Suluman

Biz geber siyonizm derken bunlara neden yardım edıyoruz
  • 4 Yıl Önce

Vizyoner

Hicbir ulke crypto paralarda basarili olamaz. Merkezi yonetim duzeni, 1971 de dijital hale donusen dolar da oldugu gibi, bunu bozar. Global bir dunyada is yapmak isteyen sirketler de uzak durur. Gidisat, son on yilda oldugu gibi, sirketlesme dir. Yani devletlerin gucu azalmaya devam eder iken, sirketler kendi odeme sistemlerini cikarmaya devem edecekler. applepay, googlepay, alipay, libra (facebook), gerisini siz sayin.
  • 4 Yıl Önce

Çuhadaroğlu

Maşallah sizi ilk defa okuyorum, sayın yazar hakikatı güzel tesbit ve ifade etmişsiniz. Boş sözlerle sütun dolmamış. Tebrik ederim. İnşallah idarecilerimiz faiz belasını ortadan kaldıracak, ve böylece müsebbiplerinin bu yıkıntının altında kalacakları bir sistem üzerinde çalışıyorlardır. Allah yardımcıları olsun
  • 4 Yıl Önce

Mertürk

1971 yılından sonra doların altına endeksli olmadan basılmasıyla , aşırı basılan dolar nedeniyle bugünkü varlıkların on katından fazla dolar piyasaya da dolaşmakta, türev piyasalarda paranın kaldıraç olarak defalarca kullanılması ile finansal piyasaya içinden çıkılmaz bir hal almıştır............,,................., Dünya küresel bir finansal krize doğru hızla gidiyor. Bu krizde ,üretim gücünü ve araçlarını elinde bulunduran ülkeler, ÖZLLİKLE tarım ve hayvancılık alanında dışa bağımlı olmayan ülkeler en a hasarla ,hatta güçlenerek çıkacaklardır. Tarım ve hayvancılık bir ülkenin en stratejik alanıdır. Küresel bir kriz anında ,gıda ve temiz suyun değeri para ile ülçülemez. Ülkeler ilk önce kendi halklarının ihtiyaçlarını düşünür ve tarım ve hayvancılık ürünlerinin ihracatını bile yasaklarlar. Bazı ülkeler şimdiden bunu yapmaya başladılar bile. İnsan her şekilde yaşar ama gıdasız yaşayamaz.
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Ben onu bunu bilmem kripto falan paradan anlamam. Bildiğim ABD kendi kendine çökecek dünyayı olumlu olumsuz etkileyecek . Dolar denilen kağıt para gerçekten kağıt olacak hiç değeri kalmayacak . ABD nin gücü korkunç borcunu ne kadar para basarsa bassın ödeyemeyecek . Tarihin tozlu raflarına gömülecek . Tabi ki geleceği Rabbimiz bilir . Bizim ki sadece tahmin .
  • 4 Yıl Önce

Maskosu

Yiyor Birbirini Yiyor birbirini, kocaman filler Mazlum milletlere, acı Ya Rabbi! Pasta bölüşüyor, gizli (?) mahfiller Durum görünenden, feci Ya Rabbi! Mazlum milletlere, acı Ya Rabbi!.... Salih Yıldız
  • 4 Yıl Önce

Nuhi Unsal

Tepitler 10 numara ..final hayal kıriklığı :(
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Çok güzel hocamda islami çözüm nasıl olacak önceki yazılarınızda varmı bilmiyorum.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23