• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ uyumuyor…

69 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cemil KEFELİOĞLU

Latif Bey bazen bunları yotube'dan izliyorum...Ekrem Dumanlı, Mahmut Pınar, Aykan Erdemir, Adem Yavuz Aslan, Tarık Toros, Kerim Balcı, Emre Uslu gibi...Öyle akıl almaz şeyler söylüyorlar ki insan ürperiyor...15 temmuz'un senaryo ve tiyatrodan ibaret olduğundan tutun da (bunu söylemeleri normal biliyorum içerideki taşeronları da böyle söylüyor ama bu konuda ileri sürdükleri iddialar yenilir yutulur değil) Koronanın Türkiye'ye zulümlerin bir cezası olduğunu, Diyanet işleri başkanının fetvasından sonra bir LGBT'linin çıkıp "Eğer bu işi uzatırsanız konuşur, benimle ilişkisi olan AKP'lileri açıklarım demesi üzerine geri adım attıkları." (Aykan ERDEMİR devletin gizli belgelerini ABD'ye satan eski CHP milletvekili); İsmailağa cemaati lideri Mahmut USTAOSMANOĞLU'nun mazlumlara zulüm devam ettiği sürece sizin dularınız arşa ulaşmaz, kabul olmaz yönünde gördüğü bir rüyayı Yeni Asya'dan Kazım Gülerce'nin kaleme alması (Mahmut PINAR)... İnanılmaz mide bulandırıcı rivayet ve uydurmalar...Gerçekten videoları sonuna kadar izleyemiyorum, bazen kendimi tutamayıp mesaj da yazıyorum ama bunların oralarda havlaması engellenemez mi? Bunlar ne zamana kadar hainliğe devam edecek aklım almıyor...
  • 4 Yıl Önce

Mesut

MEHMET kardeş aman sen yolundan şaşma her gece sabaha kadar rakı içmeyide unutma . Sen hangi dindendin mehmet bey . Ne hikmetse senin yolunda da hep meyhane, ......, faizhane , zina İSLAMIN yasak olduğu herşey senin gittiğin yolda hem serbest hemde helal . Allah bizi senden beri etsin .
  • 4 Yıl Önce

Yaşar aydın

Bu FETÖ belası Öyle bir bela ki "yüz korona virüs illetinden çok daha zararlıdır. FETÖ virüsü bulaşan insanlar Uzaktan kumandalı canlı bomba lar haline gelmişlerdir.. Allah cc Önce bu Aziz Milleti FETÖ illetinden sonra Corona virüs salgınından kurtarsın Âmin
  • 4 Yıl Önce

Fayık özkal

Teşekkürler Latif amca kalgözü kapalı olanlar uyanıp gerçek şeytan yardımcılarını görmeleridir.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa civan

Eski dinlerin münafıkları gibi bu zamanı âhirde naziresi (rabin oglu) çıkacağı.. İşaratül icaz. 6
  • 4 Yıl Önce

Tuhaf Gerçekler

Benim bu yazıdan anladığım Türkiye de hala mason localarının etkili olduğu....
  • 4 Yıl Önce

Hüseyin Ulu soruyor

KHK ile Erzurum’da üniversiteden atılan robotu Düzce’de üniversiteye alan kimdir?
  • 4 Yıl Önce

Ahmet:Üslub-u beyan ayn-i insan

Kıymetli yazar Latif Erdoğan bu kadar sakil cümlelere müstehak mıdır? FETÖ’nün en güçlü döneminde fitneyi teşhis ederek yolunu ayıran Latif Hoca hakkında çamur at izi kalsın kabilinden çirkin ifadeler yazan kişi FETÖ elemanı bir robottan başkası olamaz. Zira Latif Hoca’nın damar yazıları Penisilvanya’lıda migren krizine yol açmakta.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Bu adamın feto pişmanlığı yalan gibi geliyor bana, ermenileri kıtır kıtır kim kesmiş ki de böyle cümle kuruyorsun, sen kime mesaj veriyorsun, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma,
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

Bazısı müfsidi hemen farkeder uzaklaşır. Kimisi de epey zaman sonra. Geç teşhis etmesi o kişiyi kıymetsiz yapmaz. Bunlar Allah CC’ın lütf u keremi ile mümkün olur. Kimileri ise müfsidi teşhis edemez. O’nu surat-ı müstakim bilir. Böylelerine Allah CC basiret versin. Bize düşen duadır.
  • 4 Yıl Önce

Hüseyin ulu

Cok toğru bugünlerde düzce universine atanan türk dili edebiyadi okutman aş. U. Kiripto feto elemanitir erzurm üniversiten k.y.k ile atilmişti ama tosyasini hasir alti yabilti birileri bunlara referas oluyo bunlarada bakilmali?....
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

Latif Erdogan'a sormazlar mi simdi; annesi sebatayist babasi Ermeni olan birisinin arkasinda yillarca niye kostunuz, niye onun sag kolu oldunuz diye? Yasar Tunagor hocanin (kiskancliktan) hoduk muamelesi yaptigini gore gore niye yillarca arkasindan gittiniz? O kadar mi basiretiniz kapanmisti?
  • 4 Yıl Önce

polat

Benim anlamadıgım bu insanlar nasıl dinden ve ahiretten bahsediyorlar.Şarlatan sümüklü fetönün elemanları yunan degil türk ve müslümanım diyorlar.Bir insan nasıl oluyorda ALLAHN kulu olmaktan çıkıp bir şajkabanın kulu oluyorlar.nasıl bir .kendini kaybetme ve iradeyi bırakıp köle olma.Amaçları Türkiyeyi iç savaş ve kargaşayla haçlı istilasına hazırlamak olan bu aşagılıklara nasıl inanıp mankurk oluyorlar.Bu virüslerin bir panzehiri olmalı...
  • 4 Yıl Önce

Panzehir Latif Erdoğan

Bu öyle bir virüs ki coronadan beter. Beyni robotlaştırır, kalbi karartır ve vicdanı yok eder. Hepsinden mühimi kişi hastalığa yakalandığını derketmez. Panzehiri Latif Erdoğan gibi ihlaslı müslümanlardır.
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Ali Rıza ; madem herkes herkesi net biliyor sen fetö nün veya işbirliği yaptığı hainlerle bağın aşkın ne ? İt itdir sahibinin kapısını bekler sen hangi kapının ? ...
  • 4 Yıl Önce

Mesut

S Eyman ; açık konuş HZ yusufla fetö denen cia ajanı domuzu aynı kefeyemi koyuyorsun ? Evet herşeyi ALLAH en iyi bilendir . O kadar mümin iftira atıyor yalan söylüyor fetö ve senin gibi yavşak dogruyumu söylüyor . Sana diyecegim çok söz var ama ... allah hepinizin belasını versin hainler.
  • 4 Yıl Önce

O .U.

Feto uyumuyor ama devlet uyuyor çok sevdiğimiz reis uyuyor ya uyuyorlar yada bu küresel bir emperyalist oyunu olan bu korona hikayesine kendilerini alet ediyorlar bizim reisimiz hâkkı hakikatı bilen ve bunu tatbik eden uygulayan bir insandı peki o zaman bu panik niye yeise düşmek niye çok yanlış yaptı büyük şeytan Amerika ve İngiltere'nin oyununa düştü veya bilerek destek veriyor ne demek hastalıktan kaçıp eve hapsolmak camileri kapatmak ne demek bu korku müslüman Allah'tan gelene her türlü tedbirini alır tevekkül eder takdiri Allah'a bırakır ölüm korkunç olsaydı ölürmüydü peygamber ölüm sevgiliye kavuşmaktır tabi hâkkı hakıkatı bilip yaşıyorsan o zaman bu korku niye sen inançsız bir küffarmısınki korkuyorsun reis bu bir küresel bir oyun bir tezgah bu ayan beyan belli ölenlerin hepsi yaşlı vade gelmiş ölmüşler ama bu ölümler sanki normal ölüm değilmiş gibi hepsini koronaya bağladınız ölen mevtalar İslam'ı usüllere göre defnedilemez oldu nedir bu korku ne bu panik bir panik bizi bizden çıkardı işte bu yüzden artık seni sevmiyoruz reis bizim bildiğimiz reis Allah'tan gelene tevekkül ederek rıza gösterir normal hayatımıza devam ettirirdi ama reis bunu yapmadı demekki bizim tâkva bildiğimiz reisde zayıfmış hem ki bu korona küresel bir tezgah bir oyun bu ayan beyan belli.
  • 4 Yıl Önce

Mert mert

Allah aşkına yeter artık fetö metö. Artık bir normalleşin ...  Bilim adamları binlerce insan ölebilir diyor.Günde ülkede on kişi dünyada bin kişi ölürken ... fetö sağlıkçı olarak başvuru yapacak diyorsun....
  • 4 Yıl Önce

Selim

Mücadeleci troll. ...... senin .. herif.
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Tata Tonga ; şeffaflıktan bahsetmşsin 5816 koruma kanunu şeffaflık içinmi var ? Yakın tarihi belgeler neden şeffaf araştıralamıyır ve araştırılmasına neden izin verilmiyor?. 1960 darbesini yapan başbakan ve 2 bakan asan hangi şeffav tarikattır ? 1980 darbesinin olgunlaşması için insanları birbirine öldüttüren ve darbeyi yapan yüz küsür insanı öldüren evren ve elamanları hangi şeffav tarikatın elamanlarıydı ? . Taksimde 1 mayıs 1977 kutlamalarında 30 küsür insanı katledenler hangi tarikatın elamanlarıydı ? . 28 şubat 1996 darbesini yapan çevik bir, çetin doğan, demirel, mesut yılmaz , ismail hakkı karadayı , beşli çete sendikalar , savcı vural savaş ,aydın doğan, cumhuriyet gazetesi, ve diğer hakim savcı ve askerler hangi tarikatın elamanlarıydı ?. Gezici gerizekalı çapulcu isyan ve darbe kalkışması yapanlar hangi tarikatın elamanıydılar ? . Fetö adnan oktar dahil.
  • 4 Yıl Önce

FETÖ virüsü girdiği vücutta beyni hastalandırır Kalbi yaralar Vicdanı yok eder

Corona’da FETÖ’nün parmağını soran okur. Öyle olsa bu illeti niye Çin’de çıkarsın. Burada çıkarırdı. Yazarla dalga geçmek istemişsin. Ama olmamış şakirt robot.
  • 4 Yıl Önce

Akit okuru

Hocam bu virüs olayında fetö parmağı var deniliyor. Olabilir mi?
  • 4 Yıl Önce

Lâ 

Makarna biterse bulgur. O biterse mısır. Bu topraklar Allah’ın lütfu. 
  • 4 Yıl Önce

Schokta Var

Karantinada olur bunlar. Makarna lazım.
  • 4 Yıl Önce

Mücadeleci

Selim efendi Latif Erdoğanín yazdíklarında rahatsız olmuş gibisin konuyu saptıríyorsun ...... etmeyin
  • 4 Yıl Önce

Duamız: Kaleminin mürekkebi hiç kurumasın Latif Erdoğan

Bugünkü yazı FETÖ’nün canını yakmış anlaşılan. Her Cumartesi böyle değiş mi? Millet can derdinde bazıları makarna biterse endişesinde. Üstelik yüksek seviyeden olup alt düzeylere inemezmiş. Bu konfüze beyin belli ki bir yerden efsunlanmış. Selim Efendi güya Yazara ekonomi sorusu soruyormuş.
  • 4 Yıl Önce

Selim

Selim makarnacı rumuzlu troll. Muhatabım sen değilsin. Ben yazara soru sordum. Senin seviyene inemeyecegim için cevap veremem .
  • 4 Yıl Önce

Muharrem Bayır

Hocam çok yerinde tespitlerini fakat bu uyarılarımıza hükümetten duyan varmı biraz şüpheliyim
  • 4 Yıl Önce

Muhlis uyarıcı Latif Erdoğan’dan Allah CC razı olsun

Geçmişte binlerce insanımız Sümüklü Robotlarının halim selim muamelelerine aldanıp akıntıya kapıldı. Samimi insanlarımız Müfside robot kazandırma niyeti ile kurgulanmış sun’i bir tezgah ve tiyatronun ağına düştüler. Kafaların içinde kırk tilki dolaşan ve sahabeleri dillerinden düşürmeyen müritlerin ağlarına düşenler himmet tezgahlarında iliklerine kadar soyuldu. Okul okul diyerek militan devşirdiler. Ta ki kayaya çarpana kadar. Bu kaya zahiren Reis hakikatte ise Cenab-ı Haktır. Amenna ve saddakne. Elhamdülillah
  • 4 Yıl Önce

Selim Makarnacı

Hocam bu FETÖ robotları yalama vida gibi boşa dönüyor. Dünya perişan ülkemizin ekonomisi kötü diyor. Bak robot şakirt! Ençok dibe vuran Sümüklünün yaşadığı ABD. Tarihinde görmediği ekonomik yıkım orda. Neden? Orada bir müfsid yaşıyor mu?
  • 4 Yıl Önce

Selim

Latif hocam makarna bitince yol ve köprüleri mi yiyeceğiz. Biraz da katma değer üretmeyen , ekonomisi dumura uğramış ülkemizden bahsetsen.
  • 4 Yıl Önce

Sakil

Sümüklü’ye kökeninden ötürü değil kinimiz. Adam olsun Ermeni olsun. Fakat bu müfsid öyle bir tiyatro oynadı ki kanan çoook. Öyle merhametsiz ki 80 milyon insanımızı mahvetmek için halen gece gündüz beyhude saldırıyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Maraşlı

Özel sektörde ki fetöcü münafıklarda hala daha değişen bir şey yok, enbesilliğe devam. Bunların akıllanacağı yok , tümü koronaya yakalanırda cehennemin dibine giderler inşaallah
  • 4 Yıl Önce

Mehmet küçük

Latif hocam sizin uyarılarınızı inşallah dikkate alırlar. Bu fetö melunları fırsat kolluyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin. İnsanımızdan öç alacakları zamanın gelmesini bekliyorlar. Göreve iade edilenlerin büyük kısmı gerçek fetöcü Allah şerlerinden muhafaza eylesin. Bunlara CHP ve hdp kol kanat geriyor.
  • 4 Yıl Önce

Bu kadarı da olmaz

Latif Hocam virüs dünyayı kasıp kavururken Şeytanın şakirtleri devletimize saldırıyor. Allah CC bu hainlere fırsat vermesin
  • 4 Yıl Önce

Ahmet YÜCEL

Allah razı olsun kardeşim. Halihazırda üst bürokraside masonların etkisi hakkında çalışma yapmak ve yetkilileri uyarmak hem memleketimize en büyük hizmet hem de iddianızın ispatı olur.
  • 4 Yıl Önce

Koltukcu Seyfettin

Arkadaslar o kadar zararli ve kötü degiller, iyi insanlar ve yardimseverler. Hatta inancli ve ilerici !
  • 4 Yıl Önce

 hakikatte 

Latif Hoca’ya sallayan robotik yorumcular! Millet sizi teşhis etti.Hizmet kılıfı giymiş ifsad hareketine bu topraklarda ve milletin sinesinde yer yok.
  • 4 Yıl Önce

Murat gözükara

Bir ülkede İDAM OLMALI..
  • 4 Yıl Önce

........

YalanDan kim olmus salla.............................
  • 4 Yıl Önce

kanuninin kılıcı

Fatih Mehmed' den kaçan Cem' in soyu Girit' te ortodox hristiyan olmuştu. Gel zaman sonra Girit' e çıkan Kanunî, bu kuzenleri pırasa gibi biçti. (Ondan sonra da padişah niye yeğenleri kesiyo la? diye soruyorlar) Amerika' ya vakitlice sıvışan bu Fetö: 'yok ben hâlâ müslümanım' diyor, ama yapmadığı ..... da kalmadı gibi sanki.
  • 4 Yıl Önce

Ali rıza

Hani siz yazdınız biz inandık , geç bir kalem , herkes kimin kim olduğunu bilir 
  • 4 Yıl Önce

Latif Hoca’yı (Allah CC’ın izniyle) yutamadın FETÖ

Siyaset üzerinde öyle müteessir idin ki. 
  • 4 Yıl Önce

Dadaş

Erzurum dadaşlar diyarıdır. Lakin az da olsa Ermeni kökenli vatandaşımız orada güvenle yaşamaktadır. Müfsid ise bizden görünüp bizi içten çökertmeye çalışandır. İsminin Fethullah olması farketmez. Hain haindir.
  • 4 Yıl Önce

Kemal Kelle

GÜN GEÇMİYOR Kİ, AZGIN AZINLIK AĞIZ BİRLİĞİ EDEREK HER GÜN ONLARCA FİTNE VE YALANI MEDYA ARACILIĞIYLA POMPALIYORLAR.MALESEF BU FİTNE VE YALAN KANALİZASYONUNA DÜŞEN YURTTAŞLARIMIZIN SAYISI AZIMSANMAYACAK KADAR ÇOK
  • 4 Yıl Önce

MTM

Sayın yazar, demek ki neymiş, başımıza getireceğimiz insanların soy sopları, secereleri önemliymiş...
  • 4 Yıl Önce

Milleti gafil bilen kardeşim

Hizmet için başlar açıldı. Faizle kredi çektirip Bankasya’ya yatırıldı. Hizmet için askeri öğrenciler haramlara teşvik edildi. Hizmet için kopya çekildi. Hizmet için kumpas kurularak kadro boşaltıldı. Mülakatlarda kul hakkı yenildi. Himmet vermeyen işadamı hizaya getirildi. Dindar kesimin öne çıkan şahsiyetlerine itibarsızlaştırma suikastı yapıldı. Cuma kılmak cemaatle namaz yasaklandı. Elde ne kaldı? Biranda ağlayan aniden Gülen şahsın tiyatrosuna kapılan biçare. Bu kişiyi mihenge vur. Bediüzzaman’a kulak ver. Allah CC ‘a sığın.
  • 4 Yıl Önce

Alper Alihan

Levon Dabağyan ın Türkiye Ermenileri Tarihi adlı kitabındaki verdiği bilgilere göre büyük ihtimalle fetönün dedesi Ermeni değil Pakraduni. Pakraduniler Ermeni görünümlü kripto yahudiler.
  • 4 Yıl Önce

Ervan

Vallahi reisi cumhur latif hocanın dediklerini duysa hak verir doğru davranır. Bu arada Latif hocadan bir ricam var, cemaat tarikat ya da dernekler Fetöleşmeye başladı. Bu Fetönün ele geçirme stratejileri hakkında Allah rızası için bilgi verir misiniz. Mesela İlim yayma cemiyetinde gördüğüm bir durum beni rahatsız etti. Bir şehirde ilim yayma için yurt inşaatına hararetle başladı. İtibarı ile bitirdi. Fakat borç var. Şimdi bu borcu çevirecek paralı ya da paralı çevreye ulaşacak birine teslim ettiler. Böyle yaparlarmı. Yine bir sendikada yöneticiliğinde hem fetöcü hem de pkk sempatizanı biri yönetici, böyle mi sızıyorlar. Yine menzile yakın bir sofi arkadaş şöyle dedi, önceden İlmin alimin tekkede hatırı vardı şimdi adam yerine koymuyorlar parası olana bağlılar dedi. Buda bir taktikmi. Allah Latif hocaya sağlık afiyet versin uyarsın, reisi cumhurunda duymasını nasip etsin amin
  • 4 Yıl Önce

Fatih

Serkan kara adli feto... sen hala daha akillanmadinmmi .Sen hiç aynaya bakmiyormusun
  • 4 Yıl Önce

Sokağın sesi

Mütevelli heyetinde olmak ne demektir? Ordaki kişi ibadet grubu mu, ticaret grubu namı girer? Yoksa İhanet grubu munamı?
  • 4 Yıl Önce

S. Eyman

Yusuf suresini lütfen tekrar okuyun. Kardeşleri Yusuf peygamberin masum olduğunu bildikleri halde Bünyamin’in hırsız olduğunu, onun kardeşi de hırsızdı demişlerdi. Allah anlatıyor, Yusuf’un bu iftira karşısında yutkunduğunu söylüyor. İnsaf et. O mason belgesine bir daha bak, belgeyi uydururken günü bile yanlış yazmışlar. İnsaf et 1966 yolunda hocaefendi diye bir sıfat mı vardı. Bu belgenin uydurma olduğunu bilip de uyarmayan yenişafak yazarları ve o haberi okuyup doğruyu haset ve benzeri duyguları aşamadığı için söylemeyenlerin Allah bilir ama ahirete bir nasipleri yoktur.
  • 4 Yıl Önce

Ali Miktad

1. Allah bu millete ve devlete ihanet edene lanet etsin. 2. Nedendir bilmem ama sizin hiç bir sözünüz bana samimi ve inandırıcı gelmiyor. Sanki bir gün Fethullah Gülen ölünce yerine halefi olarak siz cıkacakmışsınız gibi bir his var içimde.
  • 4 Yıl Önce

Halis Beyoğlu

Latif bey . Elleriniz dert görmesin.
  • 4 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

KESİNLİKLE UYUMADI UYUMUYOR. Özel sektör de Fetö cülere ZATEN HİÇBİR ŞEY YAPILMADI! ! ! (Bülent görevini yapıyor) KAMUDA Kİ FETÖ CÜLERİN ARKASINDA, ÖZEL SEKTÖR (SERMAYE) VAR. Fetö den BOŞALAN YERLERİDE ÖZELLİKLE ADIYAMAN, ve Süleyman cılar dolduruyor!!!
  • 4 Yıl Önce

Hayati ARMAN

Fetö melununa destek veren sabatayistlerin alayı tespit edilip yasal yollardan haklarından gelinsin. Du bakali ne olazak demeyelim Moiz gibi.
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Hocam bunlar ne kadar kılık değiştirsede kabak gibi sırıtıyor fetocu oldukları. Bunlardan bir halt olmaz bundan sonra. Kendilerini avutsun dursunlar bakalım.
  • 4 Yıl Önce

Zehire panzehir Latif Erdoğan

FETÖ zehirine panzehir Latif Erdoğan’dır. Hoca hakkında menfi yorum yazarlar. Çamur at izi kalsın diyerek itibarsızlaştırmaya çalışırlar. Ama beyhude. Adam gibi adam Latif Erdoğan
  • 4 Yıl Önce

Fatma Nur

Fetönün nesebini bilip hala yoldaşı olanlara ne demeli. Her halde haşhaşi olduklarından içerden çıkarmamalı. Bylokçu olan binlerce subaydan bahsediliyor. Bu subaylar da pakraduni yahut sabatayist olabilir. İşi sağlama almalı, asla sokağa çıkma yasağı kararı alınmamalı.
  • 4 Yıl Önce

Semih

fetö pakraduni, apo ermeni, barzani yahudi. Müslümanlar uyanın. Yeter yılan deliklerinden sokulduğumuz. Hep menfaatinizi düşüneceğinize, soğan patates hesabı yapacağınıza, biraz da bunlara kafa yorun. Yorun ki yarım asırlık yankee-siyonist projesinin, Allah'ın inayetiyle nasıl bir gecede yok olduğunu, Allah'ın lütfu olan Reis'imizin değerini anlayın. Gözleriniz kalpleriniz mühürlü değilse zaten görmüşsünüzdür.
  • 4 Yıl Önce

Mardinli

Sayın Latif hocam dilinize yüreğinize sağlık.Hocam bu melun feto çok kurnazdir gerçekten her kılıfa gire bilen bir şeytandır.Adamlarida çok sinsidirler büyüdüğümüz gibi onlara çok dikkatli olmak gerekir.Hocam durumu güzel tehlil ettiniz devlet dikkat etmek lazım.Zaten onlarda durmak inanın gece gündüz çalışıyorlar ve ellerinden fırsat düşerse on beş temmuzdan daha şiddetli bir inkılap yapacakları hiç kimsenin göz yaşına bakmazlar.Onlarin durumları güzel anlattınız mesondurlar PKK dir yalancidirlar her şeyleri kandirmadir.Benim onların hakkında görüşüm seninle aynıdır.Her çeşit hiyanetleri vardır aman dikkat edin selam ve dua ile
  • 4 Yıl Önce

Selçuk

Allah CC sizden razı olsun Latif Bey. Bakalım içimizdeki beyinsizler buna da karşı çıkacak mı? Kandırılmışlar samimi olarak pişman olacak mı? Bundan sonra hala fetöcü olanların da kökleri onlardan demektir. İçimizdeki beyinsizler de onlardan olabilir. Fetö'nün anasının sabatayist olması, babasının ermeni=pakraduni olduğunu gösterir. Sayıları yaklaşık 2.5 milyondur, sabatayistler 1.5 milyon. Allah CC tekrar sizden ve siz gibi değerli Sayın Süleyman YEŞİLYURT'tan ve merhum hocam Sayın Mehmet Şevket EYGİ'den razı olsun.
  • 4 Yıl Önce

Muhammet Genç

Hocam sizin gerçek bir vatan sever olduğunuzu biliyoruz. Rabbim ebeden razi olsun; bu aziz milleti , bu ümmeti münafıkların şerrinden korusun..
  • 4 Yıl Önce

Lamelif

Allah razı olsun Allah diyenlerden
  • 4 Yıl Önce

Mesut

İnşaallah REİS dediklerini dikkate alır şimdiye dek dediklerini bek dikkate almadı . Fetöde başka bir virüs.
  • 4 Yıl Önce

Latif

Sayın yazar vatandaşı bu konuda aydınlattığınız icin sagolun bu FToCULArDan ÜSTÜN HIZMEGT MADALYASIDA ALANLAR VARMI ACABA BI BAKSAN..
  • 4 Yıl Önce

RUHUM

SAYIN YAZAR ŞEYTAN GÜLSEDE AGLASADA ARTIK BU AZİZ MİLLETİN GÖZÜNDE EDEBİYEN ŞEYTAN OLACAK TÜRKİYE İÇİN BED DUVA SEANSI YAPİYORMUŞ DİYORSUN İNŞALLAH KENDİ BALİNA GEÇER O BELALAR
  • 4 Yıl Önce

münafık en diptedir

Daha 1966 yılında ermeni papaza sürgünde ölen ermeniler için özür ve ağlama sızlama mektubu gönderen bu itin; nasıl oluyor da dedesi ermeni kesiyormuş? Mızrak çuvala sığmayıp dışarı böyle fırlayarak göz çıkarıyor işte! Ki o tarihlerde, bir kasaba vaizi daha bağlı olduğu şehre gitmeyi bile beceremezken; ve hele ermeni meselesinde hiç fikir dahi yürütmezken, bu it en baştaki ermeni ile ta o zamandan neden böyle sarmaş dolaş, yalap salaşmış ki?
  • 4 Yıl Önce

Tata Tonga

Fetö ve benzeri karanlık örgütlerin panzehiri şeffaflıktır. Başka bir örnek şeffaflık olsa idi Adnan Oktar denen şaklaban bu kadar rahat şaklabanlık yapabilir miydi?
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23