• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bölgeye göz diken Almanya'dan Türkiye'ye 'Doğu Akdeniz' tehdidi! "İhtiyacımızı karşılayacak kaynak var"

Doğu Akdeniz'de Yunanistan ve GKRY'nin yanında olacaklarını belirten Almanya, Türkiye'yi tehdit etti. Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer "Burası kuşkusuz ihtiyacımız olan enerjiyi sağlamak için gereken yeraltı kaynakları açısından zengin bir bölge" ifadelerinde bulunması manidar karşılandı.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet T

Sadece Almanlar değil, CHP de Yunan'ın yanında. Şansölye Kılıçdaroğlu; "Ne işiniz Libya da?" diyerek. "Niye Libya ile denizin ortasından sınır geçirip münhasır ekonomik bölge ilan ediyorsunuz, ne işimiz var bizim zenginleşmekle, ne işiniz olur bizim petrolle, Türkiye'nin batması lazım, yatırımcı gelmemesi lazım." demeye getiriyor ve Yunan'a, Rum'a destek oluyor. Hatta Kılıçdaroğlu'nun yalnız kaldığı anlarda kendine "Ne işim var benim bu CHP'de, ne işim var benim bu dünyada, ne işim var benim bu ülkede, ben az önce tuvalete kalkmıştım ve işim var benim 3. köprüde" şeklinde söylendiği rivayet ediliyor.
  • 5 Yıl Önce

Bekir

O Türkoğluna sen kendin hangi ülkeninsin
  • 5 Yıl Önce

hans

Hans sende çok hans,laşmışsın be, mutasyon türlerine sözüm olmaz, çünkü genetikleri değişmiş..
  • 5 Yıl Önce

mustafa

şerefsizler yıllardır yunanlıları niye besliyolar turkiyeye karşı neden kavga ettiriyolar butun sebep doğu akdenizdeki zengin yataklar ama bekleyın hepinizin.....
  • 5 Yıl Önce

eflatun

alman domuzları
  • 5 Yıl Önce

Hans

Milletin iradesi laf olsun torba dolsun yazıyorsun. Hitler faşizmi sadece Yahudileri değil, Romanları, çocukları, yaşlıları, engellileri ve muhalif Almanlarıda katletti. Ve bizim siyasiler gibi Alman siyasileride kendi koyun halkını gaza getirme, yönlendirme, manipüle etme zorunluğu duyuyor. Bizim onlardan, onların bizden bir farkı yok.
  • 5 Yıl Önce

Sağduyu

Berker. Alman şirketlerini Türkiye'den kovsana. TSKya hala Almanlardan silah alınmasına seni galiba rahatsız etmiyor.
  • 5 Yıl Önce

rafet tunaeri

Bizler anlayalım artık. Dünyada çıkar kavgası var. Ve hiç bir ülke bize dost değil.Gençlerimiz öncelikli olarak siyasete atılmalı Dünyayı iyi okumalı ve batı hayranlığından herkes vazgeçmelidir.Biz birlik olacağız ve özellikle askeri ve ekonomik açıdan çok daha güçlü olmak için bütün çabalarımızı gösterirken hak ve adaleti elden bırakmayacağız. Batı kuvvetten anlıyor. Kuvvetimiz imanımız güçlü olmasından da kaynaklanır. Hz. İbrahim'e su taşıyan karınca gibi olalım. Herşeyi devletten beklemeden kişi olarak da elimizden geleni yapalım. Sıratı müstakim'den ayrılmayalım. Bir olalım. O zaman kimse bizi tehdit edemez ve düşmanlar dahi önümüzde diz çöker . Aynaya bakalım ,hatalarımızı görelim ve düzeltelim.Neticede biz millet olarak devlet olarak çabalayacağız gerisini Allah'a bırakacağız.Haçlı saldırıları tarihte hep vardı ve şekil değiştirerek ve tabiiki ülkemiz içindeki vatan hainlerinden de yardım alarak düşmanlıklarını kıyamete kadar sürdüreceklerdir.Aytunç Altındal (Allah rahmet eylesin) bu konuda çok önemli açıklamalar yapmış idi.Batıdan bize dost olmaz.Ne zaman kendileri gibi olursak o zaman rahat ederler. Akıllı olacağız oyunlarına gelmeyeceğiz.
  • 5 Yıl Önce

Milletin iradesi

Almanya,da hitler tarafından yahudilere soykırım yapılmadı, yapılmış gibi mağduriyet gösterilip ; aslında Almanya yahudiler tarafından ekonomik, siyasal ve medyatik olarak işgal edildi, Almanya kendi temsil gücünü kaybetmiştir, siyonist yahudiler hüküm sürmektedir. buna göre tabiiki firavun kavmi israile ve ortağı rumları destekleteceklerdir, uyanın vatansever Almanlar !!...
  • 5 Yıl Önce

TÜRKOĞLU

İÇİMİZDEKİ,ONLARIN KÖPEKLERİNİ DE EKLEYİNİZ.
  • 5 Yıl Önce

yerli milli ve bağımlı

Bizim Almanya'ya karşı yaptırım gücümüz varmı? Başbakan Binali Yıldırım ne söylemişti? Açık söylüyoruz biz sizi Alman şirketi olarak görmüyor bu ülkenin şirketi olarak görüyoruz. Yıldırım Türkiye'deki Alman şirketlerini Bosch, Siemens, Mercedes, Metro Grup, Thyssen Krupp, Frankfurt Messe, Statkraft, Krone, BASF, PWC, Media Markt ve EBRD yerli firmalar gibi gördüklerini belirtirken iki ülke arasındaki ilişkilerin kalıcı olarak olumsuz seyretmesinin akla ziyan olduğunu söylemişti.
  • 5 Yıl Önce

BERKER CANOĞLU

ALMANYA!!... SENİN YEDİ SÜLALENİ ŞİMDİ BANA SÖVDÜRME...NE İŞİN VAR BENİM DENİZİMDE...DEFOL GİT... Bİ HIRLAYACAK İT EKSİKTİ,ŞİMDİ DE SEN Mİ ÇIKTIN... ULAN,YEDİ DÜVELİNİZİ TOPLAYIN GELİN ...PREVEZE DENİZ SAVAŞINDA OLDUĞU GİBİ YEDİ SOYUNUZU YİNE DENİZE DÖKERİZ ULAN
  • 5 Yıl Önce

Hastürk

Sırtlanlar kendini göstermeye başladı
  • 5 Yıl Önce

aziz

bu irkcu-hacli abd kuklasi fasystler de somurgecilik ukde kalmis... yiyorsa maçaniz hadi buyur, hadi!
  • 5 Yıl Önce

müjdeci mühendis Hakan

yakinda hicbir gemi Türklerin karasularina yaklasamayacaktir, su an bir silah sanayi sirketimiz bir silah üzerine calisiyor, ve bu silah siradan konvansiyonel silah degildir, bu sistem öyle bir özel elektro manyetik güc etkisi ile, denizin altinda büyük bir kitle deniz suyunu "kabartiyor/kaynatiyor" sudaki hidrojene baglanmis oksijeni bir anda biraktirip,suyu köpürtüp her hangi bir gemiyi, suyun üstünde durma etkisini yok edip gemi batiyor. Dogada bu tür olaylar dünyanin bagzi yerlerinde oluyor, büyük bir miktarda yertabanindan gaz ciktigi zaman, suyun kitlesinde cok kabarcik oldugu icin, üzerinde gemi durmaz batar, buradan esinlenerek baslatilmisti ve ilk testler basarili oldu.
  • 5 Yıl Önce

Europa

Cakallarin elinde olsaydi akdeniz,vay milletin haline,umutlari chp , chp basa gelesede 1 ci dunya savasinda ki gibi yeni milli chefleri her seyi verdim dese!!!!!
  • 5 Yıl Önce

Yunus

BİZİM İÇİN DE ÖYLE BAY HANZO. SABRIMIZIN DA BİR SINIRI VARDIR HADDİNİ BİL, PİRE İÇİN YORGAN YAKAN BİR MİLLETİZ SİZİN GİBİ TIRRSAK DA DEĞİLİZ.!!! "AKDENİZ GÖLÜNE" GÖMERİZ SİZİ.!!!
  • 5 Yıl Önce

vatan

hosssssttt ac köpekler sizi.artik eski türkiye yok karsiniz da.
  • 5 Yıl Önce

Ali

Bizim yanimizda yer alacak degil ya gevur gevuru tutar tabiki rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah hayirli aksamlar
  • 5 Yıl Önce

murathoca

allah allah size ne oldu alamanya önünüzden yiyin isterseniz ordu gönderin bakın ne olacak görürsünüz her gün tabut taşırsınız artık bu millet uyandı 100 yılda bir imparatorluk kurar sakın ha sakın ha mısıra pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23