• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet belgeyi paylaştı! Akşener'in yalanı çöktü

Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın Cibuti'ye özel uçak kiralayarak gittiği iddialarını yalanladı. Orhan, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın THY'ye ait TK2175 sayılı sefer uçağıyla yaptığı yolculuğa ait bilet fotoğrafını paylaştı.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ALLAH Türkiye'yi korusun her türlü şerlerden Amin

chphdpkk saadet ip chp.belediyeleri paraları nereye harcıyor sen ondan haber ver Süleymancilar rahatmisiniz kâfir fetocu soroscu merale OY verdiniz rahat uyuyabiliyormusunuz saadet partililer meralle .birliktelikten rahatmisiniz hadi temel İngiliz zevcesinin baskısı altında hdpilebirikte hareket ediyor İslam düşmanı büyük İsrail projesine destek sağlıyor sen görmüyormusun anlamıyorsun büyük kazanımlarımiz var. 100 yıldan sonra KUR AN AZİMUSSAN okutuluyor hafızlık eğitimi veriliyor okullarda mescitler bodrum katlardan yukariy katlara çıktı. 5yildizli otellerde öğretmenevlerinde kıble yönü gösterir işaretleri görüyoruz tavanlarda seccadeler mevcut faiz sıfırlanmaya çalışılıyor bundan önce hiçbir Cumhurbaşkanından duydunuzmuda kâfir fetocu kadının peşine takıldıniz 1
  • 4 Yıl Önce

Fikret

Bunların yalanları ortaya çıkınca rezil olmaları lazım birdaha millette tek laf söylemeye yüzleri olmaması lazım ama nerde kizaracak yüzde yok bunlarda
  • 5 Yıl Önce

aziz

en alcak serefsiz ihanet orgutu hashasi FETÖ nun tum uyeleri ve trolleri de YABANCI CASUSTUR! Allahin ismini kullanarak siyaset ve hukumet dusmanligi yapan casuslara dikkat!
  • 5 Yıl Önce

akitokuru

YENİŞAFAKTAN BUGÜN BİR HABER, NE KADAR DA HAKLI RUSYA İŞİ ÇÖZMÜŞ! "Rusya’da “yabancı ajan” yasasının kapsamı genişletildi. Putin’in onayladığı yasaya göre ülkede internette veya başka bir ortamda bilgi yayan ve yurt dışından finanse edilen kişiler de “yabancı ajan” sayılacak. Rus vatandaşlara ait verileri yurt dışında depolayan şahıs ve şirketlere de 30 bin ila 6 milyon ruble arasında ceza verilecek."...Umarım ülkemizde de uygulanır da YALAN-DOLAN-ALGI OPERATÖRLERİ GEREKLİ CEZAYI ALIR!
  • 5 Yıl Önce

ayşe gül

1 kere yalanı attılar ya ortaya, toparlaması da zor oluyor. tilkiler de bile atladı üzerine bastırarak veriyorlar haberi.bence akşenere o soru sorulmalı; neden ben başbakan olacağım dediniz o melün tarihten önce diye. bir de neden o olaydan sonra haftalarca orta da görünmediniz diye.
  • 5 Yıl Önce

Abbas Gündemir

iyi parti solculardan daha öteye geçmeye başladı
  • 5 Yıl Önce

Hadi*

Âziz milletimizin diniyle uğraşan düşmanlarımızı LÂNETLİYORUZ. iblisin zürriyetinede kendinede lanetolsun.
  • 5 Yıl Önce

osmanlı

o.... çocukları özel uçakla gitse ne olur sizde fetönün özel kayığına binmişsiniz birşey diyen varmı .i.ler..
  • 5 Yıl Önce

H.Y.E

Meral Aksener'i dinledigimde ben de kizmistim fakat bir arastima payi birakmistim.Cunku Kur'an-i Kerim'de Hucurat Suresinde "Bir fasik size bir haber getirdiginde arastirin" buyuruyor.Evet hakli ciktim.Su guzel ulkemizde kim olusak olalim "durust,guvenilir,mertce" davranalim.Boyle muhalefet yaparak nereye varacaksiniz.Bu parti giderek cok teklikeli olmaya basladi.Yabanci dusmanligini da bunlar yapiyorlar hem de yalana sarilarak.Yaziklar olsun sizlere.
  • 5 Yıl Önce

Turk

O bileti photoshopdan olusturulur
  • 5 Yıl Önce

sahici

bunun inandırıcı olması için açıklama yetmez. iddiacılar hakkında davacı olunmalı, yoksa bu kara leke olarak kalır. bizimde sarsılan güvenimiz düzelmez. halbuki diyanete din konusunda had safhada güvensizlik var. bir taraftan rejim, bir taraftan dinsizler, iftira ve saldırılarla yıprattılar. asıl yıpranmayı dinle ilgisi olmayan yanlış işler içinde olan kötü niyetli sahte ajan misyoner din görevlileri yaptı.
  • 5 Yıl Önce

Yalan gunah degil mi

Peki yalan soylemek gunah degil mi ey Feto enigi Fahrettin Yokuş?
  • 5 Yıl Önce

Dadaş

Eyvah ki ne eyvah..... Hala bu Mustafa Şentop la beraberiz yarım imanlı diyanet işleri başkanınla beraberiz, tarım bakanınla beraberiz, meb ile beraberiz, aile bakanınla beraberiz. Bizim ne mecburiyetimiz var Ey RTE. ? Senin bu milletin dininle kültürünle ahlakınla oynamaya ne hakkın var.? Aileler zor durumda, tarım bakanlığından dolayı çiftçi zor durumda, meb lığınla geçler zehirleniyor..... senin bu millete kastınmı var Ey RTE. Seni sevmek suçmu oldu.? Dikene katlanılır ama sen çok dikenli oldun. Çok canlar yakmaya başladın. Allah seninde bizimde sonumuzu hayır etsin. Allah kuluna zulüm etmez kul kendine zulmeder akabinde rabbim afetini gönderir. Rabbim bizleri afetsin Amin
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23