• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'in hazırlandığı Kıyamet savaşını Türkler mi kazanacak? Çarpıcı açıklama!

Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Bulut, Ortadoğu’da yaşanan gelişmeleri yorumladı. İsrail’in bütün dünyayı Armageddon (Kıyamet) Savaşı için dizayn etmeye çalıştığını söyleyen Bulut, bu savaşı Türklerin bitireceğini iddia etti.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

huseyn ciftci

tamamen israiliyata dayanarak, kuru kuruya yahudi düşmanlığı goy goy yapılıyor. böyle olunca işin asıl gerçeğini anlamak da mümkün olmuyor.
  • 4 Yıl Önce

Emrkl

Son çare nükleer olabilir kimde varsa o kazanır bu kadar basit
  • 4 Yıl Önce

Ben Kürdüm...

peki madem biz kardeşiz, neden kardeşinizin dilini yasaklıyorsunuz ? neden anadilinde eğitim vermiyorsunuz ? neden Ak Partinin propagandasnını yapan TRT Şeş haricinde bir Kürt kanalı açılmasına izin vermyorsunuz. neden açılan tüm Kürt kanallarını kapatıyorsunuz. Çocuk kanalı olan Zarok TV'yi bile kapattırdınız zamanında. işte bu kadar kardeşiz sizinle. işinize gelince köle gibi kullanmak için kardeş diye uyut, ama Kürt'ten en ufak bir itiraz gelince de terörist diye yaftalayıp içeriye tık. keşke benim de böyle bir kardeşim olsada her canım sıkıldığında vurup kırayım ama bana asla itiraz edemesin
  • 5 Yıl Önce

turk

Peki neden allah yaratti bu sapik halki.. muslumanlri test etmek icin mi... birbirlerin ene kadar baglilar diye. evet su anki muslumanlarda ogrenmis oldu ne kadar baglilar. irak suriye libya iran araplara hele bakin hepsi ni gorduk ne kadar baglilar.. hicbirinin muslumanlikla alakasi yok.. o yuzden TURKLER bu savasta cunku tek MUSLUMN TURKLER gerisi eger musluman olsa israili bilir ve onlarl aayni yataga girmez.. bu huumete kadar biger hukumetlerde israilin yataginda idiler. dusunsene yahudi toprahinda ATATURKUN HEYKELININ NE IS VAR .. turkiyede chp yok edilmedigi surece turkler agir kayiplar verecek. abd abd diger ulkeler teroru destekliyor vatir vatir halki katlediyor am aturkiye teroristi yok ettigi zaman heppsi ayaga kaliyor.. okullari hastaneleri vuruyorlar kadinlari couklari katlediyorlar ama kimse onlara kinamiyor.. ama turkiyeyi savas sucu isliyor diyorlar chp yok edilmesi ekonomi duzelmesi gerekli ozaman o tukler hercektende o savasa hazir olur... simdiki turkler chp ile ancak topla gaylarla mor f..lerle ugrasir evlenemden couk yapatr p..ler gezer
  • 5 Yıl Önce

ahmet

mehmet ali bulut iyidir, hoştur ama daha önce de ebced hesabı ile 2008 de savaş başlayacak demişti. öyle bir şey olmadı. ebced hesaplarına güvenilmez. son müceddid said nursidir doğum tarihi 1876 diyorlar. yani yüz sene sonra 1976 da mehdi doğacakmış. hani ortada mehdi de yok. yani samimi bir müslüman olsa da eksik ya da yanlışları olan birisidir.
  • 5 Yıl Önce

iSKENDER

Kıyametin kopacağının peygamberimiz tarafından bile bilinemeyeceğini mübarek kitabımız apaçık açıklarken,ortaya çıkan meczup,"kendin pişir,kendin ye" misali hamaset kokulu tahminlerde bulunmaktan utanmıyor.
  • 5 Yıl Önce

KONYALI Hüseyin KARADAĞ

Çok kıymetli Alper rumuzlu kardeşim.Ne alâka.Yazilanlarin hepsi doğru ve bir bir gerçekleşecek sırasıyla.Her bir müslümanında bunları bilmesi lazım.Bununla ilgili sayısız hadis var.Bizler buna melhame-i kübra, yahudiler gog-magog, evanjelist hıristiyanlarsa armagedon diyorlar.Hadislerde yerini bile vermiştir peygamber efendimiz. Amik ovası.Belki haberiniz olmayabilir ama dünyanın en uzak ülkelerindeki çok şuurlu ve bu konulara vakıf olan insanlar vatanlarını bırakıp bizim şanlı urfa,antep, adana gibi illerimize gelip yerleşiyor.Neden derseniz? Bu savaş çıktığında ilk olarak mehdi as.açtığı islam sancağının altında ilk savaşanlar şerefine ulaşıp şehitlik mertebesine ulaşmak için.Bunlar size uydurulmuş birer fantazi gibi gelmesin.Saygilar, sevgiler, muhabbetle kal.
  • 5 Yıl Önce

Alper

Sapık Yahudilerin inançlarını gerçek gibi anlatanlar nasıl oluyorda islam dünyasın da yer bulur.
  • 5 Yıl Önce

serdar sakin

Alper kardeş eskataloji nedir bilirmisin? Bir araştır istersen.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23