• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lübnan Cumhurbaşkanına Türkiye'den sert tepki

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn'ın "Osmanlıların Lübnanlılara devlet terörü uyguladığı" yönündeki skandal açıklamalarına Türkiye'den çok sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada "Bu şuursuz yaklaşımın objektif tarih anlayışında ve bölge halklarının vicdanında hiçbir karşılığı yoktur ve olmayacaktır" denildi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

doğrucu davut

Dün Alman Cumhurbaşkanı Polonya'yı ziyaret etti ve onlardan özür diledi. Tarihi ile yüzleşen toplumlar daha demokratik ve güçlü oluyorlar. Osmanlı'dan nefret etmeyelim tabi ki ama yüzleşmek zorundayız. Araplara siz kendini yönetemeyen andavallarsınız , ne iyi oldu da biz sizi yüzyıllarca yönettik deyip sonrada araplarla dost olacağımızı nasıl düşünebiliriz. Avrupa sömürgeci geçmişi ile yüzleşti , bizim de yüzleşmemiz lazımken biz hala hayaller dünyasındayız.
  • 5 Yıl Önce

meyyid

bu arablar neden böyle yapıyor..
  • 5 Yıl Önce

vesselam

merak etmeyin israil size anlatacak osmanlıyı geri zekalılar
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51)
  • 5 Yıl Önce

SİYASET

LÜBNANLIYI BOŞ VER KARDEŞİM. İÇİMİZDE YAŞIYOR SOYSUZ KİTAP YAZIYOR OSMANLIYA HAKARET EDİYOR. BUNLARI KONUŞUN BIRAKIN YURT DIŞINDAKİ SOYSUZLARI. İÇİMİZDEKİ PİSLİKLERİ TEMİZLEYİN.
  • 5 Yıl Önce

Hüseyin KARADUMAN

Ne terörü sen önce bir tarih oku ,ayak bastığımız topraklardan çekildiğimiz ilk günden beri ne kadar kan ve göz yaşı akıyor.Haddini bil sende bir gün rejim değişim fırtınasına kapılır,sonra sürüklenir birde bakmışsın ortasında hilal ve yıldızın olduğu al bayraklı bir ülkede kendini görürsün,büyük konuşma okumamış devlet adamı olamamışsın, beslenmen yanlış azgınlığa sebep oluyor beslendiğin yeri değiştir.
  • 5 Yıl Önce

uyan dünya

bunlar hep tc nin üzerine oynanan yahudi oyunları. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun içimizdeki vatan haini pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 5 Yıl Önce

Serdar

Kahpe namussuzlar. Osmanlı yokluğunda israilin sizlere yaşattıklarını görmüyormusunuz. Osmanlı döneminde hangi kefere size bunları yaşattı.
  • 5 Yıl Önce

ahmet

ortadoguya, kuduse, lubnana osmanli ve muslumanlar adalet, istikrar, baris getirmis; buba karsilik bu soysuz lubnanli gibi hacli zihniyetliler ve evanjelik-siyonistler kan-isgal-teror-yagma-ilhak-katliam getirmistir.. bkz.tarih balfour, sykes-picot-hacli seferleri-Ayasofya Kilisesini bile yagmalamis bu sozde hristiyn-hacli seferlerine katilan yagmaci alcaklar, sozde FALANJIST DURZI TERORISTLER-SITONIST KAATIL ISBIRLIGI ILE FILISTIN MULTECI KAMPINDAKI TAMAMI SIVIL COCUK-KADIN-YASLI MUSLUMANLAR BU SEREFSIZIN LUBNANINDA ELBIRLIGIYLE YAKIN TARIHTE KATLEDILMISTIR...TIPKI BOSNA KATLIAMI GIBI...KAATILLER L, KUFUR, ALCAKLAR TEK MILLETTIR!
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23