• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyaca ünlü Çakal Carlos beklentisini yazdı: Gerçek Kemalistler ve Erdoğan...

Baran Dergisi yazarı Çakal Carlos, '26 Temmuz Hareketi ve Küba Devrimi' başlıklı yazısında Türkiye'nin siyasi gündemine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

abdullah

1975'te müslüman olan Çakal Carlos, Salim Muhammed Nuri adını almıştır.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Öve öve Küba'lı mı övmüş yaaa !?
  • 5 Yıl Önce

KEMALİST(DİRENİŞ)

İSRAİL'LE SAVAŞAN KAHRAMANINIZ ,1975 MÜSLÜMAN OLAN ' FİLİSTİN KURTULUŞ CEPHESİ (FHKC) MİLİTANI CARLOS ,EVET 1950'DEN SONRA KEMALİZİMDEN BİRAZ FARKLI POLİTİKALAR İZLEYEN ,ADNAN MENDERESİN NATO'YA 5000 KİŞİLİK BİR KARA BİRLİĞİ İLE NATO'yA KAYITLANMAMIZ HİKAYESİNİ SÖYLEMEKTE DOĞRU AMA ORTADA BİR GEÇEK VAR....?? 5.MADDESİ, NATO TARİHİNDE İLK VE TEK KEZ 2001'DEKİ 11 EYLÜL SALDIRILARINDAN SONRA UYGULANDI. GERÇEKLEŞTİRİLEN BU SALDIRILARIN ARDINDAN ASKERLER, NATO LİDERLİĞİNDEKİ ISAF'İN EMRİNDE AFGANİSTAN'A KONUŞLANDIRILDI. ÖRGÜT ARALARINDA IRAK'A EĞİTMEN YOLLANMASI, KORSANLIĞA KARŞI OPERASYONLARIN DESTEKLENMESi KONUSUNDA TÜRKİYE NEDEN ABD ‘YE İSTEDE BU MADDE ÜZERİNEDE BİR TALEPTE BULUNMADI .BU MADDEYE GÖRE ÜYE DEVLETLERDEN BİRİNE YAPILACAK TERÖR SALDIRISI ESNASINDA BU MADDENİN DEVREYE SOKULMASIDIR. BU MADDEYE GÖRE TÜRKİYE YPG UNSURU DEDİĞİ GERÇEKTE SURİYEDEKİ KÜRT BAĞIMSIZLIĞI İSTEYEN VE PKK YA TAŞERON ÖRGÜT , DİĞER GURUPLAR İLE SÖZDE PKK("PARTİYA KARKERAN KÜRDİSTAN") KÜRT PARTİSİ ADINDA VE YİNE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’NIN BU MADDEYE GÖRE TÜRKİYENİN NATO İÇERSİNDE 5. MADDEYE ATFEN KARARLA 2001DE YAPILAN UYGULAMA İLE O BÖLGEDE ABLUKA BAŞLATMALIYDI DEMEK Kİ ,BİZDE BAZI ŞEYLERİ TALEP EDEMEDİK GERÇEKTE İSTEMESİNİ BİLEMEDİK, NATO’DAN …DOĞRUSU BUDUR CARLOS DEDİĞİ ŞEY SAYGI DUYMAK EVET AMA DAHA ÖNEMLİSİ AKLI KULANMAK LAZIM O BUNU DAHA İYİ BİLMEKTE ......
  • 5 Yıl Önce

Barbaros Osmanoğlu

Biz insanların hesapları,hedefleri,hayalleri var. Fakat *ALLAH CC* NN yazdırdığı kader var. ! İnsanların kaderi olduğu gibi Dünyanın,Devletlerin de kaderi var. yazılmış yaşanacak olan. Yaşayıp görücez.
  • 5 Yıl Önce

Mert

Çakal carlos hüküm giymiş bir dolandırıcı. Söylediklerini neden haber yapıyosunuz anlamıyorum...
  • 5 Yıl Önce

alpha

o nasıl bir söz mert bey kardeşim ayıp olmuyor mu? dolandırıcı olduğunu nereden çıkardın? adam eski sosyalist eskiden bazı konularda yöntem olarak bazı yanlışları varsa nasıl dolandırıcı iftirası atarsın?

Şükrü

Adı tarihe geçmiş önemli bir şahsiyet olduğu için dünya fikirlerine değer veriyor ki Dünyada haber oluyor. Fikirlerinin tamamına katılmasamda benim için önemli. Öğrenmek isterim.

Osmanlı’ya Hasret!

“"Türkiye'de derin devletin sabetaycilar oldugu" arastirilmis midir? Derin devleti olusturdugu söylenen sabetayciligin yurtdisindaki Musevi lobilerin bir uzantisi olarak çalismasi ve neticede Türkiye'nin "Israil'in rezerv devleti" olarak görülmesi milli egemenlik ilkesiyle ne kadar örtüsmektedir?” Alıntı(Eski bir Sabetayist, Sabetayistleri Deşifre ediyor: Ilgaz Zorlu'nun itirafları "SECRET DOCUMENTS ABOUT TURKİSH SABETAİST )
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23