• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi Arabistan ve BAE'nin gizli planı deşifre oldu! Hedef "Türkiye'yi yıkmak"

Suudi Arabistan ve BAE'nin Türkiye'ye yönelik kirli planı ortaya çıktı. Cemal Kaşıkçı'nın katil zanlılarını azmettirmekle suçlanan ve ülkenin fiili yöneticisi konumunda olan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın 'Türkiye'yi yıkmak' için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti iktidarını hedef alacağı belirtildi.

38 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hunkartensi

hiç kimse kendisini ölümsüz zannetmemeli yatılır sabaha kalkılamaz bu dünyada ölümsüz kimse yoktur o yüzden her ki ülkede ilk önce Türkiye onlara diş bilemesin diye Dua etmelilerkendilerini çok akıllı zannetmemeliler hiç ummadıkları yerden gelir ölüm
  • 4 Yıl Önce

Mehmet selim polat

SUUDİ DİYE BİR DEVLET VARMIDIR Kİ,EYLEM YAPALAR?. 
  • 4 Yıl Önce

Yunus

GÂVURLARIN KIÇINI YALA, TÜRKİYE'Yİ YIK. YOK YAA.!! SİZİN GİBİ MAYMUN SURATLI TİYNETSİZ KÂSELİSLER Mİ YIKACAK TÜRKİYE'Yİ. KÂBEYİ DE MESCİD-İ HARAM'I DA ALACAĞIZ ELİNİZDEN, SİZİN GİBİ İŞGALCİLERE DE EN AĞIR CEZAYI VERECEĞİZ İNŞÂLLAH.!!!
  • 4 Yıl Önce

Uzman Görüşü

ABD,nin kucağından konuşuyorlar. 
  • 4 Yıl Önce

Kaleli volkan

Bu araplar sinsi  ezelden beri .
  • 4 Yıl Önce

Ersin Kamil Bektaş

Ulan cehilin torunları sizin o boklu götünüz yetermi bizi yıkmaya ha ha ha
  • 5 Yıl Önce

yazıYORUM

ABD söylemek istediklerini bu deyyuslara söyletiyor. Bunlarda gönüllü taşeron zaten, çünkü kuyruk acıları var. Bunların dedeleride zırt pırt Osmanlıya başkaldırıp ayaklanırmış, Osmanlıda bir çavuş gönderip bunları tepelermiş. Canları yine tepelenmek istiyor belli ki!
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

ABD ÖKSÜRDÜĞÜ ANDA ONLAR ZATÜRREYE TUTULACAKLAR.ABD ZATÜRRE OLUNCA DA ONLARIN TAHTLARI ELLERİNDEN GİDECEK..PARA VE DESPOTİZM İLE ABAD OLMAYA KALKIŞANLARIN SONU HÜZÜNLÜ OLUR..MEVCUT KONUMLARINI VE SALTANATTA DURABİLMEK İÇİN YASLANDIKLARI EJDERHANIN FARKINA VARSALAR AKILLARI BAŞLARINA GELECEK DE İŞTE BUNA,KİBİRLERİNDEN DOLAYI, FIRSAT BULAMIYORLAR.OTURUP KENDİ HALLERİNE YANSINLAR..
  • 5 Yıl Önce

Muhabir

pisrail 50 senedir bin salman'ı bekliyormuş! netanyahu söyledi, niçin suikastler ve katliamlar yaptırmak için. çahsus yazılım puroğramıyla kaşıçıyı takip edip doğrattılar.ALLAH bu peygamberlerin katillerinin şerrinden müslümanları korusun,mursiyi,de yediler. Devamı gelecek nasılmı ! koca Süleymanı ağaç kurdu gibi içriden yiktılar,fetö o purojeyle çalıştı 60 sene hiç kimse o hain leri tanıyamdı.Filistin haritasına bakın nereden nereye geldiler,ortada arab diye birşey yok hepsi israil yanlısı,Türkiye düşmanı sudeyyus ne dedi hatırlayin,abd ve suudiler birlikte dünyayi yönetiyorlarmış ! bu adamın arkasında namaz kılankar kazasını edâ etmelidir.
  • 5 Yıl Önce

Göksen Merey

bu araplar istiklal marşımızda ayağa kalkmazlar ama amerikada washingtonda anıtın önünde rusyada kremlinde ve pariste zafer takında izci çocuk gibi dikilir.
  • 5 Yıl Önce

asker

bu şerefsizlerin kullandığı uçak kaza yapamamazmı?
  • 5 Yıl Önce

Mesut Sarp

Bunlar Amerikanın cömezleri. Aslında Amerika Türkiyeyi küllüm parcalamak istiyor asıl mesele Erdogan filan degil, Türkiye uyanalım. Lütfen carpıtmayalım.
  • 5 Yıl Önce

Fikri

Ulan 7 düvel bir oldu bizi yıkamadı siz mi bizi yıkacaksınız soytarılar? Dedelerimizin sayesinde 600 sene insan gibi yaşadınız. Onlar olmasaydı şimdiye kadar çoktaaan İngilizin, Fransızın tasmalı köpeği olmuştunuz. Hoş şimdi de durumunuz bundan farklı değil. Sadece tasmanız yok boynunuzda...
  • 5 Yıl Önce

Çakır Efe

Osmam K. denilen kimseye.. Nereden biliyorsun TÜRGEV'e suudların 100 Milyon dolar bağış yaptığını. Elinden de belgen varmı? Hemen belgeni açıkla, ve git ilgili savcılığa ver. Çok önemli bir kamu hizmeti yapmış olursun. Yoksa müfteri ve şerefsiz bir kişisindir demektir. Birde hangi iş adamı AKP ye ne kadar bağış yapmışdır. Belgesiyle birlikte ortaya koy. Git begeyi savcılığa ver. Eğer ortaya koyamıyorsan, ne tip bir mahluk olduğun yukarıda belirtilmiştir. İşin gücün fitne/iftira çıkarmak. Bunları kimlerin yaptığını bu millet iyi biliyor..
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Soylu

 kovaladığımın amerika'nın kuklaları, memleketlerinde yaşayan vicdan akıl iman sahiplerini nasıl dizginlediniz
  • 5 Yıl Önce

Abidin

Boynuzlu dürzüler
  • 5 Yıl Önce

xzdsadas

bae suyla adam ederız turkiye olarak suyu kestımı su yerıne petrol içerler
  • 5 Yıl Önce

Tamam

Arap kardeşleriniz hiç Türkiyeye zarar verir mi. Tarih böyle bir şey yazmamıştır. Böyle başlık hiç olmamış.
  • 5 Yıl Önce

meçul

10 sene hacca gitmeyin anlasınlar paranın kesildiğini tüm dünyadaki müslümanlara ulaşın hacca gitmesinler 10 sene bakın neler oluyor...
  • 5 Yıl Önce

Göksen Merey

durumu takip etme ve kınama konusunda dünyada kimse elimize su dökemez zaten.
  • 5 Yıl Önce

ihsan

katil selman drhal görevden uzaklaştırılmalı
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

oturdukalrı bedevi çadırın osurukla yıkılacağını görmeyenler. akşam kral yatıp sabah maraba olacakalrını hiç hesap etmeyenler. petrolün içilemez ve yanıcı olduğunu idrak edemeyen beyinler. hadlerini bilmeli ve aşmamalı. bu gün götünü amerikaya verenlerin. yarın sonu saddam gibi kaddafi gibi olur. amerikanın tek dostu şeytandır.
  • 5 Yıl Önce

Osman K.

Prens Selmanı da mı davet ettin Reis. Anlaşılan dernek ve vakıflarınızın nakit ihtiyacı had safhada. Belediyeler ayağıda gitti. Milletin anasını belleyen işadamları da eskisi kadar bağış vermiyorlardır yorgunluktan.,Türgeve suudlardan aldığınız 100 milyon dolarlık bağış gibi bir bağuş daha kopartabilecekmisin bakalım. Allah kolaylık versin.
  • 5 Yıl Önce

Yılmaz

Batılı sahiplerinizin kıçını yalamaktan bizi yıkmaya vakit bulamazsınız.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

Türkiye bir devlet ve yönetim tarzı olarak bakıldığında Allahın kurandaki hükümlerince ve yaptıklarınca ben kafirim dinsizim diyen gibidir BAE ise ben müslümanım diyen gibidir Dikkat edin diyen diyorum. Bu 2sinin Allahın dininde bir dosluk kurması zaten haramdır Allahın hükümlerine göre hükmetmeyenler kafirlerdir Maide44 göre TC bu haliy islam alemine imam değil dost olamaz zaten olmamalıdır Allahın hükümlerini istemeyen müslüman değildir Dost düşman Allahın hükümlerince belirlenmeleli ve yasalardaki muhalefet ve yüzçeviriş terkedilerek Allahın yoluna girilmelidir Allahın yoluna girilmez ise askerimizin şehit çıkarması mümkün olmaz onlar laik(dinsizlerin) laik düzeni olan vatanın bekası için ölenler olurlar İman ise bireysel kalır Yarısı din düşmanı peygamberin öldürün hükmü olan eşcinselliği lut kavmi pisliklerini destekleyici yönetime gelmek için pkk ile işbirliği yapabilecek hainler olmuşlar Kimi büsbütün inkar ediyor kimi müslümanım diyor ama Kuranda islamın dostluğun şartı Allahın hükümlerine boyun eğmek namaz kılmak ve zekat vermek olarak bildirilmektedir. Evlilik,miras,dost düşman edinmek,savaş barış müttefik olmak,yeme içme,kılık kıyafet,ticaret vergi bunlar din işidir Kim inkar ederse kuranı inkar etmiştir Allahın bu konularda kuranda uyulması zorunlu hükümleri vardır Bu hükümlere yüzçevirenler kafir olurlar. Müslümanın tabi olacağı yöneticilerin Allahın hükümlerine göre hükmetmesi zorunludur Küfredene tabiyet AŞAĞILANMADIR ZELİL OLMADIR BU ASLA İSTEKLE OLAMAZ. Mağara ehli kafirler bizi öldürüler yada döndürüler yani Allahın hüküm konularında kendilerine tabi kılarlar demişler mağaraya sığınmışlardır Böylece hem dinlerini hemde gerçek şeref he izzetlerini Allahın yardımıyla korumuşlardır Küfür büyük suçtur Dinden çıkaran suçtur. Küfür işleyen aynı zamanda müslüman olamaz kendi isteğiyle islama geride dönemez Cinayet böyledir küfür olarak bilirnir Bir müslümanı sebepsi öldüren lanetlenir ve ebedi cehennemlik olur Bu müslümanım desede namazda kılsa bu hükmü değiştireez bu ve bunun gibi açıklanmış günahlardan uzak durmaktan başka bir yol yoktur Küfre fetva verene uymayın yoktur. Onlar gerçek şerefleri için cihad yada hicretten kaçınmaktadırlar halbuki bu 2 yol kuranda bildirilmekte ve kfirlerle savaş ise zaten emirdir.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Bayraklari yariya indirirler gene bir sey olmaz.meraklanmayin bilalin dernegine bir yuz 100 milyon daha yardim yaparlar. Bir sey olmaz.
  • 5 Yıl Önce

Kaan

Topunuz gelin lan
  • 5 Yıl Önce

Abu Dubai

Denizbank daha birkaç hafta önce Dubai merkezli bir bankaya satıldı, bu ne biçim bir ekonomik boykot.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa Başoğlu

Bunlar kafirin önde gideni. Ümmet değil köpek bunlar. Boşuna köpeklerimize Arap ismi koymamış Atalarımız.
  • 5 Yıl Önce

pınar demir

dış kapının mandallarına bakın hele...gün gelir sizinde kullanma zamanınınz geçer tipsizler...
  • 5 Yıl Önce

İlhan Aydın

Bu haberi F. Dağıstanlı'nin okuyup okumadigini, şayet okudu ise nasıl yorumladığıni merak ediyorum.
  • 5 Yıl Önce

abdullah

Türkiyede,suriyede,libyada, filistinde... boyundan büyük işlere kalkışıp siyonist sahiplerinin atacağı ödül kemiği hesabi yaparken,BAE de patlayacak bir pkk/deaş VS bombasının nelere malolacağını hesap etmez mi bu SIRITIK İSLAM DÜŞMANI KAATİLLER?
  • 5 Yıl Önce

MTurk

Kendi başını yiyesice mel'unlar. Amerika'nın sadık kanişleri.
  • 5 Yıl Önce

Vatandas

Bugun cogu tarla araplarin eline gecti bizden demesi biz hep soyluyoruz adamlar yarin tarim uzerinden baski yapicak ekmicek olucak biticek urun olmicak fiatlarla istedikleri gibi oynayip hukumete baski araci olarak kullanicaklar...binlerce donum arazi ekilmez bicilmezse ne olur
  • 5 Yıl Önce

turk

BU PZVKLER MUSLUMANOLSA NE YARAR HEPSI COCUK KADIN KATILI.....
  • 5 Yıl Önce

Hadra

Ne olacak ABD ve İSRAİL Talimat veriyor öylece görevlerini yapıyorlar, Uzaktan kumanda ile TV yönetiliyor . Pekala biz Müslümanlar ve Diğer İslam Ülkeleri İşgal Altındaki ''BEYTÜLLAH VE ALLAH RESÜLÜNÜN MEKANLARI'' için ne yapıyoruz. Alemi İslamın Diyanet TEşkilatları Bir seneye mahsus olarak '' Bu Yıl Hac Yapılmayacak Boykot edilecek Arabistan Ta Kendini Tüzeltinceye dek Diye bir karar alınamazmı?'' ''SUUDİ ARABİSTAN ABD NİN UYDUSU OLAMKATAN ÇIKIP ÖNCELİĞİNİ İSLAM BİRLİĞİNE İNANDIRANCAYA DEK BOYKOT2 denilse ne gibi bir durum çıkar ? düşünülemezmi? vrya Ticari Boykot, veya Siyasi Boykot bu Suud Zihniyeti Bütün Müslüman Ülkelere zarar vermektedir.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Demir

Sayın Yorumcu Hadra Kardeşim ' Bu Yıl Hac Yapılmayacak Boykot edilecek Arabistan Ta Kendini Tüzeltinceye dek Diye bir karar alınamazmı? diye yazmışsınız. Sadece bu yorumunuza menfi olarak bakmak gerekir. Çünkü Hac ve diğer ibadetler Allah için yapılıyor...

Yıkarsın Selman,

Şöyle maabaadini kuzeybatıya doğru domalt, hafif kaldır, içerde ne kadar gaz varsa koyver dışarı bir hamlede, yıkarsın belki.., olur dabıy..
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23