• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa İslamoğlu kimdir, kaç yaşında?

Hz. Hatice validemiz için, "İki kocadan arta kalmış..." ifadesini kullanan Mustafa İslamoğlu, sosyal medyanın gündeminde. Mustafa İslamoğlu'nun tartışma yaratan sözleri için Diyanet İşleri Başkanlığı, konuya dair açıklama yaptı. Başkanlıktan yapılan açıklamada, son günlerde Hazreti Hatice ile ilgili kamuoyunda yer alan tartışmaya işaret edilerek, Hazreti Hatice'nin asaleti, iffeti ve saygınlığı bakımından yaşadığı toplumda herkes tarafından kabul edilen asil ve güzide bir hanımefendi olduğu belirtildi. Gelişmenin ardından "Mustafa İslamoğlu kimdir" sorusu merak ediliyor. Peki Mustafa İslamoğlu kimdir, nereli, kaç yaşındadır? İşe detaylar...

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ahmedi mahmudi

 hz Hatice kakkında böyle konuşursa daha ne olabilir.
  • 4 Yıl Önce

Esma eruzun

Mustafa İslamoğlu son derece lüzumsuz bı şeydir
  • 5 Yıl Önce

denizci

mustafa hocayı on yılı aşkındır takip ederim.onlarca kitabını okudum.bu söylenenlerin hocaya kasıtlı ve maksatlı iftara atılması. beni en çok da üzen akit gazetesinin ve diger muhafazakar medya gruplarının cemaat ve tarikatlardan yana taraf olub.tek taraflı bi linç kampanyasina destek vermeleridir.hatirlatmakta fayda var hocanın hatri sayılır bi seveni ve takip edeni var.sesimiz çıkmıyor ve seviyemizi düşürmüyorsak bu edebimizdendir.
  • 5 Yıl Önce

mustafa

İŞTE ÇOK KONUŞMANIN ZARARLARI VİDEOYU İZLEDİM. DİREK HAKARET YOK ASLINDA AMA KAVUN DEĞİLKİ İÇİNİ YARIP GÖRELİM. BELKİDE KASITLI SÖYLEMİŞTİR BİLEMEM. AMA ÇOK KONUŞMANIN BOŞ KONUŞMANIN ESERİ BU SÖZLER. BAHSETTİĞİN KİŞİ PEYGAMBERİN EŞİ YAHU BİRAZ EDEP. DÜŞÜNKÜ PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) YANINDA BU SÖZÜ SÖYLEYE BİLİRMİSİN. YOK. ÖYLEYSE BİRE MÜSLÜMAN OLDUĞUNU SÖYLEYEN İNSAN OĞLU İNSAN NEDEN BÖYLE GAFLETE DÜŞÜPTE BOŞ KONUŞUYORSUN. BIRAK PEYGAMBERİN EŞİNİ İNSAN DİĞER İNSANLAR HAKKINDA BİLE BÖYLE KONUŞMAMALI SÖZDE KURAN ALİMİ OLDUĞUNUZU SÖYLÜYORSUNUZ AMA NE KADAR ALİM OLDUĞUNUZ KONUŞMALARINIZDAN BELLİ. EDEP YAHU EDEP.
  • 5 Yıl Önce

MÜSLÜMAN

İSLAMOĞLU HAİNİNİ TANITIRKEN "BİZDEN YANA MI, YOKSA AYIDAN YANA MI" TAVIR TKINDINIZ? ONUN KAYSERİ İLAHİYAT BİRİNCİ SINIFI LİVATA OLAYINDAN DOLAYI ATILDIĞINI, EZHERDE OKUMAYIP MEÇHUL YERLERDE DOLAŞTIĞINI, ÇEVİRDİĞİ KİTABIN İSLAM VE PEYGAMBER DÜŞMANI MACAR YAHUDİSİ GOLDZİHERE AİT OLDUĞUNU, BU TERCÜMEYİ YAPTIĞI İÇİN YAHUDİ ÖDÜLÜ ALDIĞINI, İSLAMİ HAREKETİN İÇİNE SIZARAK MSLÜMAN GENÇLERİ BOZDUĞUNU, SÜNNET DÜŞMANLIĞI, SAHABE DÜŞMANLIĞI, İSLAM ALİMLERİ DÜŞMANLIĞI YAPARAK MÜSLÜMAN HALKI DİNDEN BEZDİRDİĞİNİ, KBİR, RİYA, ŞÖHRET TUTKUNU OLDUĞUNU NEDEN YAZMIYORSUNUZ? KALBİ KRILIMASIN DİYE Mİ? PEKİ SİZ BU HAİNE DOSTLUK VE AVUKATLIK YAPMAKLA PEYGAMBERİMİZİN EŞİNE HAKARET EDEREK ONA EZİYET ANNEMİZE HAKARET EDEREK BİZE DE HAKARET ETTİĞİNİ BİLMİYOR MUSNUZ???
  • 5 Yıl Önce

Erol

Mustafa islamoğlu hakkında detaylı bilgi doğru bilgi edinmek istiyorum hatta oğlu sami islamoğlu için de ayrı bilgi istiyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23