• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti iktidarına her iftirayı atan Odatv, KADEM'e sahip çıktı!

AK Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yönetimden indirmek için her türlü iftirayı atan karanlık Odatv, KADEM'i savunmayı vazife edindi. Erdoğan ile hiçbir zaman yan yana gelmeyecek olan Odatv haberleriyle KADEM'in içler acısı halini ortaya koyarken "Kim kimin çizgisinde" yorumlarına neden oldu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Trol

Oda tv sahip çıkmış adamlarin yolu belli sahip çıkarlar tabi de istanbul sözleşmesini üstündeki el ab ve akp değil miydi asil size ne oluyor işkurla ev hanımlarını istihdama çağıran oda tv değil akp hükmettiydi yani oda tv yi eleştireceginize biraz kendinize bakin aynı livatayı lgbt lileri desteklediğiniz gibi
  • 5 Yıl Önce

Uğur

Oda tv Kadem'i savunuyor ise uzak durmak lazım kadem'den,Yusuf Kaplan'ı dinlemek lazım bu konuda.
  • 5 Yıl Önce

ADANASPOR luEmin

Ya hu bu solcu bozuntularinin kime hizmet ettigini dagdaki o aniran terorist essekleri bile biliyor.yani sag kesimdeki bazi salaklar da yok degil.ALLAH C.C. HEPICIGINIZI BILDIGI GIBI YAPSIN,HAIN EMBESILLER.
  • 5 Yıl Önce

Mahmut Oz

Oyle gorunuyorki Ak parti omurgasini olusturan dindar kesimle kadem arasindaki Aile mefhumunun ve fitratin korunmasina yonelik olusan ihtilaf ve gorus ayriliklarini FETO ve karanlik oda tv. gibi fitneci guruhlar kopurterek dindarlari Ak partiye kusturup Ak parti iktidarinin sonunu getirmek icin ellerinden gelen herturlu pustlugu yapacaklar kadem'de,bu fitne merkezlerinin meseleyi nicin kopurttugunu dusunmeden tepeden bakinmaci tavirla devam edip bu fitneye canak tutarsa bindigi dali kestigini farkettiginde malesef is,isten coktan gecmis ve ati alan iktidari ele gecirmis olacak
  • 5 Yıl Önce

"Kim kimin çizgisinde"

Hakikaten belli değil. KADEM'in kurucusu kim? Yönetiminde kim var? KADEM'i eleştirenler aslında kimi hedef alıyor?
  • 5 Yıl Önce

Yolcu

Yusuf kaplan hocaya ruh hastası diyen, herhalde aynada kendini görüyor. Ailenin üzerine titremesi niye suç olarak telakki edilir. Mahremiyet insana mahsus. Malum hayvanlarda mahremiyet yok. Mahremiyetin korunması insanlığın korunması demektir. Mahremiyet giderse; hayâ, iffet, namus, edep, ahlâk velhasıl insanlık gider. Elbette Erdemli ehli kalem ve ehli kelam bu faciaya dikkat cekiceklerdir. Vazifeleridir. Yarası olan gocunur, alınır. İnsan haysiyet ve şerefi muhakkak korunup kollanmasi gerekir.
  • 5 Yıl Önce

Halil İbrahim

CHP'nin sahip çıktığı bir kadın örgütü nasıl olabilir artık siz anlayın. Bugün eşcinsellere de sorsanız tüm feminist kadın örgütlerine sahip çıkacaklardır.
  • 5 Yıl Önce

Mikiforov

Nasıl bir belanın içinde olduğumuzun farkına varabildin mı ey müslüman Türk evladı . Kadem sağ kesime yutturulan glikoz şurubuna bulanmış zehir kurtulamazsak istanbul sözleşmesi ve 6284 'le birlikte Kadem den ebedi iflah olamayacağız gerçek beka meselesi budur yerel seçimleri kaybetmek değil akp nin oy kaybetmesi değil ülke ve ülkenin müslüman evlatları batının pençesinde daha büyük bi yok oluş için artan bir hızla yok olmakta, son darbeyi yedigimizde mi uyanacağız ?!
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23