• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Sözleşmesi'ne tepki yağıyor! "Bu ülke fiilen işgal edilemedi, zihnen ediliyor"

Vatandaşı isyan ettiren ''İstanbul Sözleşmesi'' ile ilgili skandallar silsilesi bitmek bilmiyor... Gelen tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamalara rağmen İstanbul Sözleşmesi'nin Etkin Uygulanması ve İzlenmesi Alt Komisyonu ile Feminist derneklerin buluştuğu toplantısı büyük tepki çekti.

44 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Xxc

ahmetdavutoglu.İstanbul antlaşmasının. kazanım olduğunu söylemiş vazgeçilmemesigerektigini söylemiş.vazgecilmez olduğunu belirtmiştir imzalayan da zaten a.d imiş
  • 4 Yıl Önce

Yasemin

Erken evlilik mağduru ailelere yardım edecek sayın Cumhurbaşkanımız diye düşünüyorum bu olayı geç duydum Cumhurbaşkanımız en az 3cocuk istiyor peki bunları kim imzalıyor
  • 4 Yıl Önce

Dürüst

Adamın evlilik birlikteliği olmadığı halde evden uzaklaştırma cezası verdirip evini soyan çeteye yönelik operasyon düzenlense buradan Bakanım Süleyman SOYLU bey e duyurayim birde kadın nafaka davası açmış uzatmislar uzaklaştırma cezasını evde hırsız çetesi herşeyi çalıyor götürüyorlarmis ev antika dolu maneviyatı yüksek bir ev komşuları ağlıyor bu aile bunu haketmedi diye sadece kadın ara ara 8gun gelmiş eve bayanın erkek arkadaşları geliyormuş bu dam o kadını öldürürse kim suçlu 1.es evliya gibi bir bayan vefat etti eşyalarına ahlaksız kadın dokunuyor evin maneviyatı gitti eşyaları atdokun dokunabilirsen adam Cumhurbaskanimizi çok seviyor ALLAH benim canımdan alsın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A versin vatanımın başından eksik etmesin diyor kızı da aynı şekilde söylüyor
  • 4 Yıl Önce

Yasemin

Cumhurbaşkanımız a söylemişler hayretler içinde kaldım İlahiyat Diyanet te bundan vazgeçirmeli partimi
  • 4 Yıl Önce

Xxyz

İstanbul sözleşmesi kademden önce imzalanmıştır nankör ahmetdavutoglu imzalamıştır ve bugün akitte okudum kazanım olduğunu söylemiş ve Vazgeçilmiyecegini yazıyor vazgeçilmez olduğunu söylemiş
  • 4 Yıl Önce

Dürüst

Özellikle a haberi izlerim saat 6dan 10a kadar mutlaka Erkan TAN i izlemeye çalışıyorum Babam bildim bileli akit gazetesi alır yeni şafakla birlikte bende gece gündüz yorum yazıyorum. akit TV çıkmıyor
  • 4 Yıl Önce

Mustafa Geçer

Burada esas sorumlular kimdir? Bu işeri yasallaştıran otorite değilmi? Bubyola tevessül edenlerin eylemini yasal hale getiren yasama yürütme kimdir? Mevcut mevzuata göre eylemi işleyenler suçlu değildir.Esas sorumlu neo ittihatçı Ab ci iktidardır.Iktidar AKP dir. İktidara laf yok,suç olmaktan çıkartılmış eylem ve işlemleri yapanlara atıp tutuluyor.Böyle giderse iki kuşak sürmez aile biter.Freudizm hakim olur bı ülkede.Ozamam bizi AB ye de alırlar.Hükümetin en büyük projelerinden biri hayata geçmiş olur.Durmak yok,yola devam minik kaşifler.
  • 5 Yıl Önce

Otet

Yusuf tan bunu beklemiyordum. İslamın kerbela öncesi dönemi. Ve sonraki muaviye dönemi. Anlamıyorum insanlar neden eşit olmaktan korkuyor. Allaha teslimiyet gösterin.
  • 5 Yıl Önce

hurşit GÜNDOĞAN

llah’ın vahiyle haber verdikleri dışında, hiç kimse masum değildir ve hiç kimse mutlak anlamda hakikatin bilgisine sahip değildir ve olamaz.. “Bize hayır gibi gelen şeyde şer, şer gibi gelen şeyde ise Allah hayır murat etmiş olabilir. Biz bilmeyiz Allah bilir!” Küçük bir not daha: İlk Osmanlı müftüsü kabul edilen, Şeyh Edeb-âli’nin damadı ve Osman Gazi’nin bacanağı olan Karamanlı Dursun Fakih’in Osman Gazi’ye “ümmet’in haline ilişkin”, anonimleşen ve menakıblara konu olan şöyle bir uyarıda bulunduğu rivayet olunur: “Ey oğul! Öyle insanlar göreceksin ki, koyunu yemek için, tilkiyle plan yapacaklar! Kurtla birlikte kuzuyu öldürecekler. Çoban’la birlik olup bu haram lokmayı yutacaklar. Sürünün sahibiyle birlikte yas tutacaklar ve sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranacaklar! Yeni planlar yapıp, tuzaklar kuracaklar. Bunlardan uzak dur ki, sana da otağına da ateş düşmesin”. O gün bir kuzu çalanlar daha sonra sürülerle doymadılar. Aman dikkat! Nefislerinde cehennem ateşi taşıyan, ihtirasları ile bu ateşi körükleyenlerden uzak duralım ki, cehennem ateşi bize de dokunmasın. Selâm ve dua ile.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Dilipak ve Yusuf Kaplan doğrusunu söylüyor.Selçuk Bayraktar güzel işler yapıyor savunma alanında.Göğsümüzü kapartıyor yaptığı iha lar ile.Ama Yusuf Kaplanın alanına karışmasın.Eleştirilere kulak versin.Böyle yapmaya devam ettiklerinden AK Partiden millet uzaklaşmaya başladı.
  • 5 Yıl Önce

Maraşlı

Bu tür psilkler ve icraatler neden hep sağ hükümetlere yaptırılır vede bu mıhteremler koltuğu bırakmamak için her kanunun altına imza atar. Daha kaç kere aynı delikten sokulacağız anlamadım. Sözde büyük şeytan amerika ama şeytana uyanlar hep bizim süslümanlar
  • 5 Yıl Önce

engineer

istanbul sözleşmesini imzalayanlar, ab uyum yasaları adı altında batıl kanunları Allah cc nün hükümlerinin önüne koyanlar, bunlar şeytan işbirlikçileri değil mi?
  • 5 Yıl Önce

Cüneyt Beyaz

bana yalancı diyenler twitinde soros projesiyle aile kurumunu çökerten yazıyordu ve bu tiwiti sildi.Soros kısımlarını çıkarıp tekrar yayınladı...hemen fetö diyede yazıyorsunuz ya...öyle diyenlerin eski fetullah defterleri kabarık çıkıyor nedense
  • 5 Yıl Önce

Eren

Yusuf Kaplan çok doğru söylüyor.
  • 5 Yıl Önce

Sinan

Bunun imzalayan , arkasında duran ve bütün projelerin planlayıcısı ve uygulayacısı hükümet kimi kime şikayet ediyoruz.Çok büyük bir şekilde bu ülkede ki müslümanlar kandırılıyor.
  • 5 Yıl Önce

Anigzel

Hükümetin 6284 ile uğraşacak zamanı yok yeni seçim vaadi olarak ortaya sürülebilir çünkü bu bir nas değil.??? mi acaba
  • 5 Yıl Önce

Durum Vahim

Maalesef durum çok acı.FETÖ nün biri gidiyor,diğeri geliyor...
  • 5 Yıl Önce

Ali Sami Yen

Bu konu vesilesiyle söylemeliyim ki; Hükümeti -ki İstanbul Sözleşmesini bu hükümet imzalamış ve hiç bir çekince koymamıştır- beğenmediği bir icraatı nedeniyle muhalefet böylesine eleştirse hemen “ ayar vermek”le suçlanır. Demek ki neymiş hükümetin her icraatı kayıtsız şartsız doğru olmayabiliyormuş. Muhalefet tarafından yapılan her eleştiriyi karşı taraftan geliyorsa mutlaka kötüdür diye sürekli algı çalışması yapmak pek de öyle doğru bir yaklaşım değilmiş. Bu eleştiriyi yapanların biz “Sn.Erdoğandan daha doğru düşünebiliyoruz” deme hakları var ancak asıl amacı hükümetin yaptığı –kendi bakış açılarına göre- hataları söyleme görevi olan muhalefet hiç konuşmasın konuşuyorsa da mutlaka yanlışır. Sayın Erdoğan ne demiş “'İstanbul Sözleşmesi nas değildir, fesh edilebilir'' dikkat edin “Edilebilir” diyor “Bu nedir böyle aile kurumunun temeli dinamitleniyor, derhal fesh edilsin talimatımdır” demiyor. Böyle söylemediği sürece de ilgililer konu hakkında çalışma yapıyorlar. Bazı yazarlar “ŞEYTANLA MESAİ, İŞBİRLİĞİ” bazıları “UYARIYORUM” gibi yaklaşımlar siz hala anlayamadınız mı Cumhurbaşkanlığı Sisteminde “UYARIYORUM” deme hakkını bu millet Sn. Erdoğana vermis. Eleştirilerinizde ne kadar haklı olursanız olun diline sahip olmak gerekiyor. Siz değilmiydiniz ki bize kaybettiren “kullanılan dil” diye. Bir konuda haklı olmak hakkı savunurken hoyratlığı mazur göstermez.
  • 5 Yıl Önce

AHMED

Tanıdığım bir ailede meydana gelen olay. Kadın biriyle mesajlaşıyor. Ortaya çıkınca kocası , babasının evine gönderip boşanma davası açıyor. Kadın da hemen karakola gidip kocam beni tehdit ediyor diyor. Halbuki yalan. Adama bir hafta uzaklaştırma veriliyor. Çocuklar perişan. Babaannelerinin yanında kalıyor. . Ev bomboş kalıyor ve polis o eve kocası eve döndü mü, durum nasıl diye kontrole geliyor. Çok komik değil mi? Aradan 10 gün geçiyor. Barışıyorlar ama bu defa da beni evden niye kovdurdun kavgası başlıyor.Mahkeme kadınların beyanını doğru kabul edermiş. Evet çok doğru. Kadınlar HİÇÇÇÇÇ yalan söylemez. Bu kanunları AK parti çıkarmadı mı? Aileyi parçalasın diye yine AK Partiye oy verdik.
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

Ülkeyi işgal edenler halkı hor görenler, halkın vergilerini çarçur edenler, şeffaflığı uygulamayıp hesapları gizli tutanlardır. Ülke milletindir. Milletten bir şey gizleyen işgalcidir.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

inançsız bir şahış sözüm ona dünya hayatı ve arkasındaki gerçeğe bilimle ulaşmış ve Kainatın sahibi kendisinin ve bizim kalplerimizi evirip çevirme kuvvetine sahip ilahın Allahın imtihan hükümlerini eleştiriyor ve eşler arasındaki sevginin kaynağının bu ilah olduğu bilgisine bilimle ulaşamadığından Allahın hükmü olduğunu bildiği öğüt verme yatak ayırma en son dövme hükmüne dil uzatıyor Ulan o aşamada dövmeyen müslüman değildir Allaha ve hükümlerine teslim olmuşta değildir Kafir düşman Müslüman Allahın taraftarıdır. Şerefsiz namussuz Çok eşlilikte Allahın hükmü olduuğundan benim şerefimin ve namusumun parçasıdır Dil uzattığın ise gerçek kutsak şeref ve izzettir
  • 5 Yıl Önce

Rasim DUMAN

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ en kısa zamanda fesh'edilmelidir, vesselâm.
  • 5 Yıl Önce

diriliş osman

Az önce a haber sitesine baktım, kupa amerikada güzeller damga vurdu, rus metrosunda çıplak ayaklılar, haberleri verilmiş, ve çok sayıda baldır bacak kadın kız resmi vardı, muhafazakar medyaya bak, bunlar milleti ahlaksızlığa alıştırmak için sağ gösterip sol vuruyorlar, bu ne utanmaz, terbiyesiz ahlaksız, a haber.
  • 5 Yıl Önce

abdullah kurucaoğlu

cüneyt beyaz yalan söyleme
  • 5 Yıl Önce

mehmet

nihayet fark edildi.Ispartadaki kadem yöneticilerini görünce bunlar erdoğan ailesinin aadını kullanarak nasıl terör estirdiklerini ak partiye ne kadar zarar verdiklerini ne zaman anlayacaklar diye düşünüyoırdum.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa aldatmaz

Cüneyt beyaz ne yalancı ve iftiracı bir ayaksın sen. son dönemde fetöcüler akite dadandı tüm haberlere yorum yapıyor, gerçi bir çok akit il temsilciside fetöcü ya neyse, Twitler silinmemiş aklınca hocayı sabote etmeye çalışıyorsun hain.
  • 5 Yıl Önce

ihsan

aynen bu hükümetin yanlış işleri müslüman ülkede bunlar olurmu sonrada imamoğklu niye kazandı deniyor
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Anlaşılan o ki İstanbul dahil diğer kaybettikleri belediyelerden halkın verdiği mesaj iyi okunamamış. Yapılan hataları ısrarla tekrar tekrar yapmaya devam ediyorlar. Şimdiden 2023 de olacak genel seçimler için rakiplerinin ekmeklerine yağ sürüp rüyalarında bile göremedikleri fırsatları altın tepside sunuyorlar. Bana öyle geliyorki içeride birileri özellikle AKP’nin kaybetmesi için çabalıyor.
  • 5 Yıl Önce

engineer

Allah cc aileyi bozan kanunları ,sözleşmeleri ,tüzükleri imzalayanları,Müslüman Milletimize dayatanları, ab uyum yasaları diye i...nelik yasalarını hala takip edenleri, Allahın hükümleri yerine i..nelerin hükümleri ile hükmedenleri affetmeyecek, Azizünzüntikam ismiyle mücazatlarını verecek, dünyalıklarını kazandıklarını zannederken ebedi hayatları için helaket ve felaketi yaşayacaklar, evet evet bununla yüzleşecekler,
  • 5 Yıl Önce

reis Aldırma

Yusuf bey akparti hangi uyarını dikkate aldı ki, bunu dikkate alsın, FETÖ ve mason, ve ihanet komiteleri akpartiyi ve erdoğan'ı çembere almış, Erdoğan millete kör sağır ve seyirci, Saraya hapsedilmiş durumda, uyarılar boşa
  • 5 Yıl Önce

Huseyin

Seydioglu baklava Bu  kardeslermis hamile kadin olan arabaya saldiran silahliymis birde. Bu kahpelerin baklavasini tatlisini almayin bu serefsiz muslumanlarin. Camlarini kirin pislik seydioglu.
  • 5 Yıl Önce

Mikiforov

Türkiye nin sosyolojik yapısı kökü dışarıda dernek ve vakıflara yabancı kumandalı kuresel holdinglerin vakıflarina teslim edilecek bir ülke olmamalı muz cumhuriyeti miyiz düşmanlarımızdan gelen talimatlarla aile yapımızı yıkalım ahlaki kültürel kazanimlarimızı onlar istedi diye yok edelim . Aklımızı başımıza almazsak ağır bedeller ödemek zorunda kalacağız
  • 5 Yıl Önce

Sınırsız

Cumhurbaşkanımızdan ricamızdır bu aile bakanını görevden alsın
  • 5 Yıl Önce

Ali

AKIT GAZETESI YETKILILERI: Istanbul Sozlesmesının aıleyı nasıl bıtırdıgını, neden yanlıs oldugunu kısaca anlata bır yazı rıca edıyorum. Cınsıyet esıtılgı dedıgınız sey aslında egıtım ve ıs yerınde fırsat esıtlıgı anlamına gelıyor ve huzurlu bır toplum ıcın son derece onemlı. Allah askına yanlıs gorduklerınızı derlı toplu bır sekılde bır yazı olarak hazırlayın. Bu sekılde sadece kotuleyıcı yazılar bende hıcbır anlam ıfade etmıyor. Yusuf Kaplanı da hıc begenmem bu arada. A derken Z'ye gecen, ne dedıgı bellı olmayan bır adamdır. Nasıl akademısyense, ogrencılerıne acırım.
  • 5 Yıl Önce

Cüneyt beyaz

Cesaretli yusuf hocamız attığı twiti silmiş
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

Kafirler zaferi alırlarsa ne olur ya öldürürler yada Allahın hüküm konuları olduğu konularda kendilerine tabi ederler Allahın hükümlerini kaldırılar ve adaleti kendi uydurdukları ilr temin eder aslında adalet değil zulüm ve ebedi cehennemlik yapan küfür suçunu işlerler. ramazan ve kurban ve bazı ibadetler için şart olan kulluk takvimini kaldırırlar yerine papanın yaptırdığı uyduruk takvimi getirirler kuranın indirilmiş olduğu harflerini ve dili kaldırır kendileri kafirlere yaptrıdıkları dili empoze eder vahiye karşı sağırlaştırırlar. camileri müze yada ahır yaparlar sanki din ahayattan ayrıymış gibi Allahın yasakladıklarını helal yaparlar şeytanın pisliği içki ve ahlaksızlık olan zinayı genel evleri serbest yaparlar. karşı gelenleri asarlar hapislere tıkarlar halkı dininden döndürür zorunlu eğitimlerle öyle bir nesil yetiştitirlerki yetişen nesil cahil imansız olur ve bu düşmanları ve kötülük yapanları saygıyla anar ve onun yolunun koruyucusu kesilir şeytanın ordusu olurlar
  • 5 Yıl Önce

AyseT

Bunların Erdoğan dan ayrı düşünülmesi mümkün mü? Kadem bizzat kızının. Diğerleri keza O’na bağlı.
  • 5 Yıl Önce

Abdülkadir

Evet abd Türkiyeyi karıştıracak unsuru buldu. Bu ltbg feminist falanları çeşitli sözleşmeler yaptırarak onları sokağa dökerek karşı tarafı kışkırt sonra ortalık karışsın. Bu işler böyle oluyor.Abd en kolay kaos çatışma ortamı yaratacak bir maden buldu.Artık burayı kaşıyacağı belli.Bunu soros yaptırıyor :türkiyede başka bir şey kalmadığı için ltbgcileri feministleri önplana çıkardılar. Karşı tarafta balıklama atlıyor .Yani bu bir tuzak kardeşim aklını kullan.Türkiyeyi karıştırmak istiyorlar sizde buna balıklama atlıyorsunuz. Abd nin eline yağ sürüyorsunuz.
  • 5 Yıl Önce

Kara

Akiti seviyorum bunu yazdıği için bi yönden de kızıyorum Reisi hiç toz kondurmadigi için yahu bu işlerin hepsini altinda reis izni ve onayi vardir sizde biliyorsunuz ama hep birileri ni suçlu buluyor sunuz Kademin ne olduğu zaten belli iyide onun ve digerlerininin çalişmalarini kabul eden Reis günah sizmi ? Sizler Tayyip Erdoğaninda elştirmeye cesaret edemediğiniz için o da uykusundan uyanamiyor bitürlü ama kimse islamin üstunde degildir islama aykiri isler yaptiginda kalemlerinizi sivriltip batirmaniz gerekir ancak sizdede bu cesaret ve feraset bi iki yazariniz haricinde pek görünmüyor bu ülkeyi Abdülhamit Han gibi bi dahi yönetmiyor ki Reis mehter takimi gibi iki doğru bi yanlis Allahin yardimiyla yuruyor destek olalim ama hatalarina karsida aman bize küsmesin diye susmayin zaten A haber falan sadece ver mehteri modunda bi yenişafak bi siz varsiniz bunu yapabilecek ama sizlerde Tabi reklamlar kesilmesin diye .... iyi de hani siz hakki haykirmak icin vardiniz ?
  • 5 Yıl Önce

eh iste bilim adami

Bir zamanlar 7-24 Avrupayi karaliyor, yeriyordu bu zati muhterem. sora ne oldu? 15 temmuz oldu ve bu sayin pek zati muhterem o zaman ne dedi? ''sen manyakmisin da Avrupayla baglari gevsetiyorsun...'' ve daha neler neler.. boyle zubbelerin bilim adami oldugu bir ulkenin var olmasi bile bir mucize
  • 5 Yıl Önce

Adalet

Adalet tecelli etti İstanbul kaybetti ya düzelirler ya da Türkiye kaybeder
  • 5 Yıl Önce

Mkksy

Günaydın, günaydın.10 yıldır bir vatandaşı dinlemediniz. Onları cahil,gördünüz.Medyada renkli ziller çaldiniz.Şimdi vay vay vay. Sayın yazarlar, aile bakanları. Fatma Şahin ler , devam ı gibiler vs vs vs. İslami aile yapısına bombayı koydunuz.Siz durduracaksınız.
  • 5 Yıl Önce

hasan

Allah ailleyi bozanların planlarını başlarına yıksın. Hem güya muhafazakar geçinen parti eliyle. Yazıklar olsun. Böyle giderseniz sonraki seçimde bu oyları da ararsınız. Gerçi millet bu yalancılara oy verdiğine göre .... En büyük hesap ahirette. Bozguncular için yaşasın cehennem
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Saylak

Akp iyice ..dan çıktı..
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23