• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Malum zihniyetin engellendiği yerli sanayi son 20 yılda ayağa kalktı! CHP takoz engellendi savunma sanayii şahlandı

Jandarma ve Emniyet Teşkilatı için alınan 7 bin 204 aracın hizmet alım töreninde boy gösteren gıcır gıcır TOGG’lar vatandaşları gururlandırırken, akıllara CHP zihniyetinin türlü entrika ve oyunlarla engellediği yerli ve milli projeler geldi. Cumhuriyetin ilk döneminde büyük çabalarla atılan milli sanayi adımları, CHP zihniyeti tarafından bir bir ortadan kaldırıldı. Yerli ürünlerin yerine Amerikan ve Avrupa markalarına para akıtıldı. Yerli projeler, CHP zihniyetindeki darbeciler tarafından sürekli baltalandı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

.....

Hangisi yerli ve milli...Hepsinin motoru bir yerlerden geliyor...
  • 2 Saat Önce

VATANSEVER

BUNLARIN BÜYÜK BİR KISMI DAHA ÖNCEKİ HÜKÜMETLERİNDE GİRİŞTİĞİ VE PROJELER BAZINDA DEVAM EDEN İŞLERDİR, VELAKİN ŞİMDİ, ÇİN'E GİDİN ,BİN ADET ÜRÜNÜ KENDİ ADINIZA LİSANSLAYIP BASTIRIN, SATIN YADA KENDİ ÜLKENİZDE FARKLI ÜLKELERDEN GETİRDİNİZ PARÇLARLA YENİ MARKALAR YARATIP ADINIZA LİSANLAYIP SATIN,MESELE SİZ AĞIR SANAYİDE YERLİ YÜRÜYEN AKSAMLAR NE YAPTINIZ? MESLESİDRİR? O, ÜLKELEDEN GELİŞTİRMEK ADINA ALDINIZ YİNE ONLARIN KODLARINI TAŞIYAN YAN SANAYİ MAMÜL GİBİ İŞLER YÜZDE 70 BAĞIMLIKLIK YARATIRLAR İŞTE BUNLARI ÜRETECEK YAPIYI 20 SENDE KURAMADIYSANIZ SORUN BURADA BAŞKA BİŞR HÜKÜMET BUNUN 3 KATINI YAPARDI BİNLERCE KAMU MALI SATILDI...SONUÇTA..HERKES BU DENLİ YÜZDE 80 ÜRETEN BİR MİLLİ SANAYİ BEKLEMEKTE..YOKSA DÜNYADA BUNU YAPANLAR VARDA ONLAR TAM MİLLİ DEĞİL ,MİLLİ OLANLAR AŞAĞI YUIKARI ÖNEMLİ MAKİNALARI KENDİLERİ ÜRETİRLER..
  • 3 Saat Önce

MİSAFİR

yerli ve milli den bi haber chp ülkeyi sattınız peşkeş çektıniz yaygarası yapanlar ülke stilmıyor geri alınıyor,
  • 4 Saat Önce

HALK

GERİ ALINMIYOR BİNLERCE MAL SATILDI ZATEN ONU GEÇ GELELİM BUNLARA.. BUNLARDA BAŞKALRINDAN ALDIMIZ PARÇLARLA ÜRETTİĞİMİZ MALZEMELER ÇOĞU BAĞIMLI ...BİZ TAM BAĞIMSIZ YERLİ MİLLİ İSTEMEKTEYİZ...BUNLARDA ÜRETİLE BİLİR AMA TAM BAĞIMSIZ DEĞİLLER..

Seçmen

Demek millet boşuna milli güvenlik sorunu demiyor muş.
  • 4 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23