• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müdürün neden kapıyı kırdığı ortaya çıktı: Defalarca uyarılmış!

Bursa’da okulda müdür yardımcısının kullandığı öne sürülen odanın kapısını kırdığı için hakkında inceleme ve soruşturma başlatılan Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, açığa alındı. Olaylara konu olan kapının kırılma gerekçesinde ise, o odanın müdür yardımcısı odası olmadığı, diğer öğretmenlerin de kullandığı tuvaletli oda olduğu ve tek anahtarı bulunduğu, müdür yardımcısının kendisinde olan anahtarı yazılı ve sözlü olarak istenmesine rağmen görevlilere teslim etmemesi sonrası kaynaklandığı öğrenildi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kollamayın

Müdürün *ıçını kurulamaya çalışmayın. Eğer müdür yardımcısı olan kişiye o oda tahsis edilmişse, oda o kişiye aittir. Odanın kapısı kilitliyse; o odaya pat diye giremezsiniz. Müdür belli ki; o odayı bilerek müdür yardımcısına tahsis etmiş. Bu müdür beyin makamını kullanarak mobing uyguladığını gösterir. Ortada bir MOBİNG uygulaması var.
  • 2 Saat Önce

Ali

Çilingir çağırmayıpta böyle  yaparsan olacağı bu.
  • 3 Saat Önce

Vay vay

Öyle bile olsa kapıyı kirmaniz mi gerekiyor...Bu arkadaş kapıyı kırarak devlet malına zarar vermiştir.. Bu başlı başına bir suçtur...Müdürün derdi başka, kadın mudur yardımcısına mobbing..İstifaya zorluyor....Üstelik alnı secdeye giden biri...BIR ULKEDE ADALET ÖLMÜŞSE ZATEN DEVLET DE ÖLMÜŞTÜR....
  • 3 Saat Önce

Ahmak dostun olacagina akilli dusmanin olsun

.........
  • 3 Saat Önce

Dayi

Ulan bu kadar acik secik bir olaya bile yalan eklediniz akit. Sizler nasil insanlarsiniz. Videoda cok acik yapilanlar. Bir arap seriatcisi mudur, basi acik ogretmenin odasinin kapisini kiriyor ve esyalari disari cikariyor. Bu kadar olay acikken, dininizden kaynaklanan yalan soylemeyi tercih ediyorsunuz her defasinda. O alcak mudur, devletin malini nasil kirabilir, bunu yaz.
  • 4 Saat Önce

.....

Kendi adamları olduğu için böyle yazıyorlar...Başı açık bir kadın mudur yardımcısı istemiyor, sanki okul babasının malı...Devlet onu araya atamış, seni ilgilendiren bir şey yok....BIR TURBANLIYA BU YAPILSAYDI KIYAMETI KOPARIRLARDI...İşte böyle din , ahlak,değerler curutuluyor...Zamanında alnı secdeye gidiyor diye fetöcu darbecilere de böyle kayırma yapılmıştı...ADAM HIC ÇEKİNMEDEN OKULDA KAPIYI KIRARAK DEVLETIN MALINA ZARAR VERIYOR...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23