• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’in Lübnan’daki saldırısının ardından Cem Küçük'ten dikkat çeken çıkış! "Maalesef" diyerek duyurdu

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, İsrail’in Lübnan’daki saldırılarının, siyonistlerin zekâsını ve stratejik üstünlüğünü gösterdiğini öne sürdü. Hizbullah’ın bu saldırılara karşı tehditler savurduğunu ancak sonuç alamadığını ifade eden Küçük, İsrail’in bu operasyonlarla psikolojik üstünlüğü ele geçirdiğini iddia etti. Cem Küçük, Müslüman dünyasının bu duruma karşı hazırlıksız olduğunu vurguladığı yazısında şunları kaydetti:

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zaza

Evet telsiz ve çağrı cihazları üzerinde yapılan saldırı, Hizbullah’ın istihbarat zayıflığı olduğu doğru. Ancak İsrail aslında Hizbullah’a verdiği zarardan fazlasını uluslar arası ticarete çok daha fazla zarar verdi. Kural tanımayan, kamuda kullanılan cihazlar üzerinde bir saldırı Hizbullah’a karşı değil bütün ülkeleri ve ticari güvenirliği sarstı. Bu savaş başarısı değil. Kuralsızlığın ahlaksızlığın vahşetin göstergesidir. Bu hiç bir yahudinin masum olmadığı ve insanlık için tehdit olduğunun ispatıdır. Ahlak yasa kural tanımayan İsrail bütün Yahudileri insanlığa tehdit olarak göstermiştir. Hiç bir ulus devlet millet Yahudi barındırmaz. Bu saldırı başarı değil yahudiliğin siyonizmin yenilgisi bitişidir. İslam devletleri Müslümanlar aciz olabilir. Ancak bu sorun insanlık sorunu oldu. Uyanış başlar.
  • 2 Saat Önce

Tandır

Müslümanların karşısında kendi kendine yetmeyen, sürekli dışarıya bağımlı bir terörist devlet var. İsrail'i yoketmek için uzun vadeli ekomomik ve siyasal ambargo uygulanmalı. Bu uygulamada en ufak taviz bile verimemeli. Türkiye'deki İsrail vatandaşları sınırdışı edilmeli, Türkiye vatandaşı olan Israillilere İsrail'e seyahat yasağı konulmalı. Türkiye İsrail ile bütün ilişkilerini askıya alıp elçilikler kapatılmalı, İsrail'in Türkiye'de direk veya dolaylı temsilcisi kesinlikle barindirilmamali. Türkiye'nin İsrail'i devlet olarak tanıdığı belge de BM den geri alınmalıdır. Bunları yapacak iradeli iktidar var mı acaba?
  • 3 Saat Önce

Ömer

İt raili şişirmeyin bir başarı yok ortada tamam teknolojik bir üstünlüğü var . Zaten iran örgütü silah da bile üstün değil ki iran da değil . İt railin arkasında abd batı var . İt rail o kadar iyi de niye Hamas’ı yok edemedi ?
  • 3 Saat Önce

Vay vay

Katiller Gazzeyi öyle bir hale getirmiş ki 10 yılda kendine gelemez...Evsiz, ekmeksiz, susuz...Çocuklar açlıktan ölüyor....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23