• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Narin cinayetinde şok gerçekler! Köyde korkunç bir suç örgütü mü var?

Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı, Narin cinayeti sonrası köyde yaşanan olayları ve ahlaki çöküşü ele aldı. Cinayetin aydınlatılmasına yönelik çabaların köylüler tarafından engellendiğini belirten Pazarcı, köydeki dayanışma anlayışının insanlık dışı bir boyut kazandığını ifade etti. Bu tür olayların toplumdaki genel ahlaki düşüşün bir yansıması olduğunu da vurgulayan Pazarcı, şunları kaydetti:

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Burdan çıkabilecek sonuç budur

O zaman şöyle diyebilir miyiz?... İslam'dan uzak olaylarla müslümanlar yanıltmaya çalışılıyor ... toplumsal yanılgı ve müslümanlara nefret oluşturulmaya çalışılıyor diyebilir miyiz?
  • 13 Saat Önce

Bir de minionlar var böyle baştan aşağı manipülasyon dolu

Sayın Pazarcı canımızın en çok yandığı konuya temas etmiş... dün Haluk Özdil de olağandışı görünen fakat gerçekte var olan bir kitaptan bahsetmişti... ABD de 1945 yılında Tavşantepe adlı kitabın içinden tavşanlar ve sol bacağı ile ilgili bir alıntı yapmış... Narin' in sol bacağının da kopmuş olmasıyla ilgili ...kitapta yazanların gerçeklerle örtüşmesi ile ilgili şok eden detayları öğrenmiştik... doğrusu tarihî olarak birbirinden uzak bağlantısı mümkün değilmiş gibi görünen fakat birbirinin devamı niteliğinde manipulasyonlara daha önce de rastlamıştım... Haluk Özdil' in bu hatırlatması çok değerli çünkü Narin' in annesiyle olan resinde üzerinde tavşanlı pembe bir kıyafet...bahsefilen kitaptaki gibi sol bacağı bükülmüş havalı fotojenik bir poz...yer Tavşantepe... üzerinde derinlemesine düşündüğümüz zaman tavşan kulakların holiwood filmlerde +18 manasına geldiğini bilmeyen varmı bilemiyorum?... bütün bunlara bunu da ekleyebilir miyiz?...
  • 13 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23