• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

8 yaşındaki Narin Güran cinayeti: Soruşturmayı jandarma yürütüyor! Katilin kim olduğu merak ediliyordu!

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan itirafçı Nevzat B.'nin evinde arama gerçekleştirildi. Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Endişeliyiz

Kaçak elektrik kullanımı uyuşturucu cinayetler teröre destek yardım ülkenin bir bölümünde başı boşluk zirvede maalesef düzeltmek yıllar alır.
  • 1 Gün Önce

Uğur

Bence amcanın genç ağabeyi korumak için bu kadar riske girmesi mantıklı değil. O yüzden suçlu amca ve muhtemelen ana olsa gerek. Ama peki kızın ağabeyi neden konuşmuyor, amcası ve anasına katılıyor ve muhtemelen suça iştirak etti? Bence Narin'den sonra asıl ağabeye DNA testi yapılsın. Ağabeyin gerçek babası amca Salim midir? Ona ve anasına olan bağlılık ve suç ortaklığı duygusuyla, onların 20-25 senelik ilişkisini örtbas etmek için görünüşteki babası Arif ve onun öz kızı Narin'e karşı komploya mı katıldı? Veya aslında yine görünen babası Arif'in oğludur da bazı yalanlarla cinayet ona mı işletildi ve o yüzden şimdi itiraf edemiyor mu? Düşünüyorum, bana böyle bir açıklama mantıklı geliyor.
  • 1 Gün Önce

En doğrusunu bilen Allah'tır

Olayları o kadar karmaşık hale getiriyoruz ki anlaşılmasını zorlaştırıyor...sıradan basit , hayatın olağan akışına uygun , ayakları yere basar vaziyette düşünce bu kadar aciz kalinmayacağını düşünmüyorum ...bir sürü gerçeğe aykırı yalanlar üredi...şöyle mi? böyle mi?... yok öyle değilmiş? yalanlar kol gezdi...abi iki arkadaşıyla kardeşini niye öldürsün yahu? 8 yaşındaki bir kıza 18 yaşındaki adamın gücü yetmez mi?...artık bu yapanlardan bıktık usandık... Narin' in birşey gördüğü için öldürüldüğüne neden saplanıp kaldı medya?... sıradan gayet sıradan basit, hayatın içinden düşünmek lâzım...bir anlık bir cümle kor ateşe benzin dökmek gibidir...o yüzden konuşmak değil susmak hayırlıdır ve Allah susmanın hakkını vermeyi öğretsin.. "öfke şeytandandır"... yalan da şeytandandır...acelecilik de seytandandır...bu üçü bir araya gelince vahim durumlar açığa çıkar...abi ile kardeş annenin hiç görmek bile istemediği bir kavga yaşamış olabilir... ( koldaki diş izleri ısırık , hatta dişlerin sökülmesi diye Diyarbakır barosu yeni bir laf etti...kız çocuğu öyle güçlü ısırmış olabilir ki belki de dişlerin hasarı bu sebepledir... gözünde morluk, çizikler) güçlü olan abi bu acıyla kız kardeşine bir anlık öfkesine yenik düşüp boğazını sıkmış olabilir...bu arada bir erkek vurmak yaralamak istemediği bir kişinin ilk önce boğazını yapışır...biraz sıkıp bırakmak içindir ama bazen ecel geldiği, ilâ nihaye takdiri ilâhî durumda iş işten geçip böyle durumlar vuku bulduğunda...Allah muhafaza buyursun abi katil durumuna düşebilir... Allah öfkelerini yutanlardan eylesin kusanlardan değil...ikisi de evlat...anne ne yapabilir?... hapishane medrese gibidir insanoğlu için...bütün büyük binalar medrese gibidir...okulda öğrenmeyen hastanede...camide öğrenmeyen hapishanede öğrenir...bu manzara karşısında anne de ne yapacağını şaşırdı ...baba evde olmadığı için amcayı aradı ( hayatın akışının tam içinden bir durum)...panikle bu sonuca ulaştıran ve getiren fikir kimin onu tahmin edemiyorum...
  • 1 Gün Önce

turk

Kucuk Cocuktan Ne istiyorsun . Aslinda sizlere yapilmasi gereken seyin su olmasi gerekir sizleri olene 1 saniye kalana kadar bogazinizi sikarken ayni anda t,,,,vuz etmek gerek hergun sizler olene kadar . size IDAM MUKAFAT OLUR.
  • 1 Gün Önce

Koparan

Ne anlatiyorsun akit..? 
  • 1 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23