• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'den CHP'ye Anayasa ayarı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, hiç kimsenin, hiçbir kurumun MHP'yi Anayasanın ilk dört maddesi konusunda denetleyemeyeceğini, sorgulayamayacağını ve tartamayacağını söyledi ve CHP'ye ayar verdi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

SAYIN SEMİH YALÇIN'A, ANA YASAMIZIN İLK DÖRT MADDESİNE, ALLAH'IN KİTABI OLAN KURAN-I KERİMİN AYETLERİ GİBİ BAKMAK SİZİ VE SİZİN GİBİLERİ NASIL GÜNAHA SOKTUĞUNU MUTLAK DERİN BİR ALİMDEN BİLGİ ALINIZ VE TÖVBE EDİNİZ AKSİ HALDE AHİRETİNİZ ÇOK KÖTÜ OLUR.
  • 1 Gün Önce

Bir vatandaş

Bakın bu zihniyetle Türkiye'nin ne hâle düşmesi.Osmanli Devleti'nin yıkılışına sebep olanlar iç hayinler dir jön Türkler dir yani İttihat ve Terakki cemiyeti dir.Osmanli Devleti'nin yerine TC kuruldu bu TC yi kuranlar O hayinlardir.O hayinler kimlerdir Yahudiler yani sabateyistler Rum asıllı ve Ermeniler dir Bu devlete musallat olan bunlardır.Cumhuriyet kurtulduktan sonra işleri güçleri din düşmanlığı yapmak kıyafetle uğraşmak harf inkılabı şapka kanunu hilafetin kaldırılması ezanı Türkçe ile Kur'an'ı Kerim'in yasaklanması.Derken elililerde demokrat parti iktidara geldi O pisliklerden TC yi kurtardı tabiki O yerli hayinlerin hesabına gelmedi yirmi yedi Mayıs darbe yapıldı Menderes ve iki bakanı ezanı Muhammed'i aslına çevirdikleri için canları ile ödediler.Bu hayinlerin torunları ecdadını gibi aynı zihniyetle Türkiye'nin kaderine oynuyorlar.Yeni yasa tartışması yapılıyor İlk dört madde değiştirilmesi teklif bile kabul edilmiyor.Hasa summe haşa sanki nas tır bu maddeleri koyanlar kimlerdir sonra konuşun hey putcular Allah cc size bu yaptiklariniza yanınızda kâr bırakmayacak bunu bilin putperestligi bırakın ve Allah'ın hükmüne dönün yok sa devletniniz gidiyor.Benden söylemesi
  • 1 Gün Önce

Ahmet Gümüş

Bu tepki CHP’ye değil ki ilk dört maddeyi değiştirmek isteyen HÜDAPAR’a. Başlığı doğru atın.CHP bu sözden ancak memnun olur.
  • 2 Gün Önce

Tandir

Sayin Devlet Bahceli hükümet ortagi Huda-Par a ayar versin, onlar Anayasanin 4.maddesine saldiriyorlar. Bunu örbas etmek icin iktidar ve yanadaslari muhalefete saldiriyor. Daha ne istiyorsunuz iktidar sizde güc sizde oturun da ülkeyi düzgün yönetin yetmez mi?
  • 2 Gün Önce

Sandıkta karşılığı olacaktır elbet

Aziz millete beyni emcüklenmiş gerizekalı lar diyen sayın cumhur başkanı na ve makama hakaret eden aşağılayan dilruba denen yarıçıplak provakatörü Onur konuğu alıp alkışlayan ona methiyeler dizen iyiki varsın diyen chp genel başkanı var maalesef.
  • 2 Gün Önce

Fullsüz Tarih

Anayasa kalkıp Kuran anayasa olacak şnşaAllahb
  • 2 Gün Önce

TC Bursa

CHP'ye niye ayar veriyor,sunuz? HÜDA-PAR a ayar verin yüreğiniz yetiyorsa. İlk dört madde ile sorunu olan vatan, bayrak düşmanları niye yol yürüyorsunuz? Niye bu kadar pısırık oldunuz?bu kadar kapı kulu olacak kadar sizi korkutan nedir? Bir açığınız mı var? Dem Pkknin siyasi ayağı ise hudapar da Hizbullah terör örgütünün siyasi ayağıdir,ikiside eli kanlı katildir ikisininde amacı aynıdır. Ülkeyi bölmek üzerine dizayn edilmişlerdir.İkisininde ne mecliste,ne de güzel ülkemde yerleri yoktur. Bu vatan,bu bayrak kolay kurulmadı ve sahipsiz değildir.
  • 2 Gün Önce

Trol savar

Vay vay trol arkadaş yine fitnesini yapmış hadi oradan be cahil haddini bil kelime oyunlarıyla milleti enayi yerine koymayın hadi oradan

Vatandaş

Chp milletin değerlerine saldırmaktan vazgeçmeli chp milletle kavga etmekten vazgeçmeli.
  • 2 Gün Önce

Abdullah

CHPye değil AKP ve HÜDAPARa ders vermiş
  • 2 Gün Önce

Sana katılıyorum

Ama gülmekten
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23