• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan: O olayın tarikatla ilgisi yok! Bu tam bir manyaklık

Ahmet Hakan, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin olarak kaleme aldığı yazısında “Sosyopatlaşmış manyak bir geniş ailenin işi” dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

İşin tarikatla ilgisi yoktur.İŞİN İÇİNDEN ÇIKMAK İÇİ HEDEF SAPTIRILIYOR.
  • 2 Gün Önce

A bilen

Ahmet hakan siz neden çocugu ellerile ırmakta gömdüğü kesinleşen nevzat denen adamı birinci sıradan alıyorsunuz da hep ailenin üzerinde odaklanıyorsunuz evet aile de zanlıdır ama ceset kimin elinde ise en küvvetli katil zanlısı odur aksı sabit olmadıkça hem çocugu öldürme işi aile dediğimiz grup olsa 15 dalikalık bir kısa zamanda cenaze ortadan kaldırılamaz aile toplanır muhrara haber verilir nereye gömelim kim gömecek dıye tartişmalar yapılır bir kısmı devlete haber verelım der buda yarım günlük bir zaman alır bu cinayetin bu dar zaman dilimi içinde tek bir kişi tarafından programlı bir şekilde işlenmiş oldugu akla nantıga daha yatkın medya günlerdir öküzün altında buzagı arıyor hep aile dıyor başka birşey demıyor nerdese cani olan nevzatın attıgı iftiraları kesin kabul edip onu nevzatulemin ilan edecek evet devlet her şüpheyi kuşkuyu araştıracak ama medya buna kesin gözüyle bakıp aileye linç etmeyecek medya aileye isnat etmedikği bir suç kalmadı annacagızın iffetine bile dil uzattı zavallı aile şimdi bunun derdine düşmüş çocuklarının acısı ilinci planda kaldı bakanlar bir yandan biz aileye baş saglıgı dilemeyecegiz deyıp bunda öncülük yapıyor allah hakka yardım etsin gerçeği meydana çıkarsın cani veya caniler ortaya çıkarılsın
  • 2 Gün Önce

Serdar

Devletin artık şu laik seküler kamalist din düşmanlarını susturması lazım. Her olayı düşmanlıklarını sergilemek için fırsat biliyorlar, toplumu zehirliyorlar, toplumu kutuplastırıp düşmanlık üretiyorlar... bunların elebaşları bulunup etkisiz hale getirilmeli. Devlet toplum sağlığını huzurunu güvenliğini sağlamakla yükümlü değil mi.. neden seyrediyor.. adamlar iktidara geldiklerinde neredeyse her dindarı takip edip ediyorlar. Bizimkiler dünyanın en saf en insancıl adamları, böyle iş mi olur ya, köpekler serbest taşlar bağlanıyor.. Ahmet Hakan diyor işte, normal bir cümle kurmak bile cesaret işi.. adamlar bu kadar ortalığı boş bulmuş.. çok önemli işlerden kafanızı kaldırın da biraz da milletin gerçek problemlerine çözüm bulun..
  • 2 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Öyle anlaşılıyor ki, Diyarbakır İli, Bağlar İlçesi, Tavşantepe Mahallesi'nde yaşanan menfur vaka, o mahallenin eski muhtarı ve katil şüphelisi Salim Güran, bu mahalleyi bir derebeyi gibi yönetmiş, onun haberi olmadan kuş bile uçurulmamış, köy halkı bu kişiden ya korku ya menfaat nedeniyle aynı ifadeleri tekrarlayıp duruyorlar, dünyanın her yerinde nefretle karşılanan bu menfur olay, nasıl oluyor da, köy halkı aslında katili ve/veya katilleri biliyorlar ama hiç renk vermiyorlar. Bu kadar organize suçu gizleme eylemi görülmemiştir. Bana kalsa bu köyü Türkiye'nin değişik yerlerine zorunlu olarak dağıtırım.
  • 2 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23