• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emekliler bayram edecek! Rekor zam geliyor

Milyonlarca emekliye cillop gibi maaş müjdesi çok yakında! TÜİK'in enflasyon verilerini güncellemesiyle birlikte ocak ayında emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı şekillenmeye başladı. Yeni yıl ile birlikte emekli zammı için masada 4 yeni formül var!

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa

Yeni akit haberiniz dolayısı ile sizi kınıyor ve lanetliyorum şu enflasyonda ezilen 12500 tl alan emekli kesimle dalga geçiyorsunuz siz Nasıl İslami ve Milli gazete olmaktan çıkıp dalga dümen gazetesi olma yoluna girdiniz anlaşılır değil. Abdurrahman Dilipak rahmetli Hasan bey ve Serdar Arsevenlerin olduğu zamandaki Milli ve İslami ve insani Yeni akiti özlüyoruz şimdiki yozlaşmış sistemin kuklası olmuş yeni akiti kınıyorum bir Müslüman olarak
  • 1 Gün Önce

Zeynel han

Bende diyorum ki emekliler üzerinde artık tepinmeyi bırakın,altı aylık enflasyon farkıyla sendikanın aldığı zam, emeklinin alacağı orandır. 
  • 1 Gün Önce

VEFA

Habere bak vıcık vıcık cıvık cıvık cillop cillop dalga geçmiş yuh size utanmaz sıkılmazlar
  • 1 Gün Önce

İzmirli öğretmen

Resmen dalga geçilen bir haber. Emekliye verme. CHP gelsin hazineyi silip süpürsün.
  • 1 Gün Önce

EMEKLİ KARDEŞ...

:)).........?
  • 2 Gün Önce

Burak

kusura bakmayın ama,aynı haberi pişirip pişirip bizim önümüze koymaktan zevk alan sayın editör.sizi Alaha havale ediyorum.emeklilere müjde diye verdiğinic ZAMCIK haberlerinizin cirlop olup olmadığı erken seçimde sandıklar önümüze geldiğinde göreceksiniz.
  • 2 Gün Önce

Hasan Hüseyin

Sayın emekliler ne verdiniz ne istiyorsunuz dünyanın hiçbir yerinde 15 yıl prim ödeyip 60 yıl maaş almak yok o da yetmedi ölünce karısı o da yetmedi varsa çocuğuna ödemeye devam Bu sistem böyle devam etmez boş boş oturup 0,03 TL’nin hesabını yapıp milletin karısının götünü dikizliyiceğine Bir iş yapın Memleketinize gidip toprak ekin iki hayvan bakın
  • 2 Gün Önce

Fatih

Manyak sen kimsin,lan,eyt yi kim çıkardı,süper emtklilihi kim çıkardı bir araştır gerzek.

Insanlara çalışırken yasalarla koruyabilsen .hiç kimse 40 45 yaşında emekli olmak istemez...

Biz bunaklara hem gaz....hem azar....hakettiiiiiiiik, hemde daha çoğunu... simit değil evlerimize ekmek götüremiyeceiz bu gidişle..hasan hůseyin......emeklilik omrün boyunca bi avrupalı emeklinin ... aldığı parayı alamazsın çünkü adam senin maaşının 7 katını alıyor....senin emeklilik ömrüñün avrupalınınkinin 7 kat olacağını nerden biliyorsun?utanmasan bu bunaklara bu para çok,INDİRİN YARIYA Veya gömün gitsin.. diyeceksin

VATANSEVER

HASAN KARDEŞİM, SİZİN ANLAMA SORUNUZ VAR. DÜNYANIN BİZİM GİBİ 4 BAŞI MAHMUR KAYNAKLARI OLAN BATI ÜLKELERİN ORTASINDA KOCA BİR DEVLET GİBİ BİR DEVLETTE ADAM EMEKLİ OLACAKSIN BİR KİRA KADAR MAAŞIN OLMAYACAK NASIL BUNLARI DÜŞÜNMEDEN KENDİ EKONOMİNE GÖRE DEĞERLENDİRİP YAZMAKTASIN BAŞKALARIN NE ACILAR ÇEKTİĞİNİ ÜLKEDEKİ HAYAT PAHALILIĞINI ZENGİNLERİMİZDE VAR DEYİP BELLİ BİR KİTLENİN GEÇİM SIKINTISI İÇİNDE OLDUĞUNU GÖRMÜYORSUN? SORUYORUZ DÜNYANIN NERESİNDE VAR?BİR EMEKLİ MAAŞI KİRA BİLE ETMESİN BİZİM GİBİ ÜLKELERDE?

zakir

hay atana rahmet. almanyadaki gibi 60/68 yaşında emekli etmek lazım. ama burası zengin ülke tabi;herkesin ağzına mama ağzına mama..lafa gelince otuuuz senee bilfiiil (bu da çok meşhur laf bilfiiil..bilfiilinizi yesinler)hizmetin neti kaç sene... dört sene tutar mı...lak lak la geçer,ondan sonra da dil kürek kadar.yüzde doksanının kişrada evi dükkanı var. bir tek maaşa bakan yüzde onu geçmez...mikrofona başka ajitasyon,kendi aralarında da mal mülk böbürlenmesi. şorada tayire,borada tukan...

Reis Sevdalısı

57 yaşındayım, 15 yıldır emekliyim (16 yaşında başladım çalışmaya). emeklilerin bugün ki kadar rahat yaşadığı bir zaman hatırlamıyorum. hastane bedava, ilaç bedava, sosyal yardımlar, yaşlılık maaşı, ücretsiz bakımevi ve huzurevi, ayrıca bakım parası derken Devletimiz emekli, yaşlı ve muhtaçlarına çok iyi bakıyor. her yer avm, her yer pazar, lüks araçlar caddelerde. ayrıca ulaşım da ücretsiz çoğu emekliye. Yahu insaf! Reis daha ne yapsın size?
  • 2 Gün Önce

Fatih

Reis sevdalısı yorumcu,sen hdgi ülkede yaşıyorsun, Allah seni bildiği gibi yapsın,yalaka algici bencil hanzo.....

ALİ

ÖYLEMİİİ ?BİZ HATIRLIYORUZ BIRAKALIM ÇOK GEÇMİŞİ 10 SENE ÖNCE EMEKLİ MAAŞIIMLA EV KİRAMI ÖDEMEKTEYDİM 4/1 KADARINI VERİP ŞİMDİ BİR KİRA ÖDEYEMEMKTAYİMMMM? 

beşir

ülkenin altıda biri 8 saat aralıklı iki dev depremle yıkıldı. bu sene ve gelecek sene toplam 2.5 trilyon tl. dökülecek. 450 bini aşkın konut ve işyeri yapılıyor. orası devletin belini büktü. almanya olsa japonya olsa beli bükülür.bunu düşünen hiç yok,tam tersine görmezden geliyor doymaz ev ve dükkan sahibi emekliler ve her şeyde yırtık dondan çıkan herşeyi istismar ve sureti haktan görünme vesilesi yapan yıkıcı ve şeytani muhalif kafa....orayı bırkalım konteynerde otursunlar ,biz emekli efendileri daha fazla doyuralım.

Uçar

Allah razı olsun şu zor zamanda gerek yok biraz sabır edelim sonra daha iyi bir zam yaparlar vatana millete hayırlı olsun inşallah.
  • 2 Gün Önce

EMEKLİ KARDEŞ...

Sabır sabırr Dinimizi ne olursun siyasete alet etme..

A.Hamit

Sayın ilgililer, sizin şu abuk subuk haberleriniz yüzünden piyasada başta ev sahipleri olmak üzere bir sürü gözünü hırs büyümüş kişiler ürünlerine sebepsiz yere zam yapıyorlar. Bunun da baş müsebbibi sizsiniz. Her şeyin bir hesabının olduğunu unutmayın.
  • 2 Gün Önce

Putsavar

Bu emekliler size cillop gibi bir oy versinler de görün bakalım dalga geçmek nasıl oluyor.
  • 2 Gün Önce

ali hikmet

reis sevdalısı kardeşim. ben de emekliyim. hem de eyt li pytli değil. bütün unsurları yerine getirerek..ben de devletimin ve reis in yanındayım. deprem bölgesinin ayağa kalkması için 2024 ve 2-25 te devlet trlyonlar harcıyor,harcıyacak. ben insaf sahibiyim ve her şeyin farkındayım.Allah razı olsun senin gibi insaf ve aklıselim sahibi vatanseverlerden.

Reis Sevdalısı

emekliyim, Devletimin ve Reis'in yanındayım.

Reis Sevdalısı

emekliyim, Devletimin ve Reis'in yanındayım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23