• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Eğitim Bakanı Tekin’den ‘kayıt ücreti’ iddialarına yanıt: Ulaşsınlar gereğini yapalım!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, okullarda "kayıt ücreti" ya da "zorla ücret alındığı" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

meryem

Okullara yeterli ödenek vermeyin sonra para alamazlar diyin. Bende öğrenci velisiyim, maalesef okullarda Temizlikçi yok, kırtasiye malzemesi ödeneği yok, yok, yok. Anaokulları, kreşlerin durumu daha vahim; velilerden istenilen malzemeyi görseniz dediklerinize utanırsınız. Islak mendil,Tuvalet kağıdı, El sabunu vb. birçok malzeme eksik olduğu için mecburen istiyorlar. Keyfi istemiyorlar. MEB ödeneği yetersiz olduğu için istiyorlar. Bakan Bey gerçekten okulları, kreşleri gezsin ve öyle konuşsun
  • 2 Gün Önce

Gültekin

SAYIN YUSUF TEKİN'E, ALACAĞINIZ 20 BİN ÖĞRETMENLERİN YETERLİLİK MÜLAKATINDA, MUTLAK SİGARA VE ALKOL GİBİ MADDELERİ KULLANILIP, KULLANMADIKLARI DA SORGULANSIN, KULLANANLARA GÖREV VERİLMESİN NEDEN, ONLAR ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖRNEK OLMALIDIR, HEM DEVLETİMİZ HALKIN SAĞLIĞINDAN NASIL SORUMLU İSE, KORUMAKLA DA SORUMLU OLMALIDIR, AKSİ TAKTİRDE ÇOK BÜYÜK BEDELLER ÖDENİYOR.
  • 2 Gün Önce

Gültekin

SAYIN YUSUF TEKİN'E, SİZE ULAŞMANIN YOLU KOLAYLAŞTIRIRSANIZ, SİZE YALNIZ KAYIT ÜCRETİ İÇİN DEĞİL DAHA FARKLI KONULAR İÇİN DE ULAŞILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ, HALK İLE SİZİN ARANIZDAKİ KÖRÜYÜ KİMLER SAĞLIYORSA ÖNCE ONLARI YOLA GETİRİNİZ VE KENDİ CEP TLEFONUNUZU KAMU OYUNA AÇILAYINIZ.
  • 2 Gün Önce

rafet

Ulaşmanın kolay olması için Bakan beyin anında şikayetlerin yapılabileceği ve devamlı açık olan bir Whats up hattı, mail adresi veya telefon numarası sunması mağdurların rahatça kendilerine ya da ilgili kuruma ulaşmasını sağlayacaktır.
  • 2 Gün Önce

İşsiz

Bahsi geçen konu Bilsem'lere kadar uzandı. Ders seçmek isteyen öğrenci ve velisine komisyon sorunu yaşatıyorlar.
  • 2 Gün Önce

DRSNN

müdür ne yapsın temizlikçi yok krtasiye iki kuruş eğitim sağlık güvenlikten tasarruf olur mu sayın bakan
  • 2 Gün Önce

okur

okullarda temizlik görevlisi yok bakan masal anlatiyor 2015 yilinda butceden egitime verilen pay yuzde 13 2024 yilinda ayrilan butce yuzde dokuz
  • 2 Gün Önce

ziyaretci

Bu dünyanın öbür tarafida var binlerce öğretmen adayının ahı size yeter
  • 2 Gün Önce

Hikmet BERBER

Sn.Bakan TEKİN, müfredatına bit şey diyemem. Yanılmsk isterim ama, çok uzun olmasada yakın zamanda müfredatı dinleyecek öğrenci kalmayacak gibi. Çeyrek asır önce 2ilk okul ve 1 orta okul bulunan beldelerde ilk okula kayıt sıfırlamak üzere. Halen her atılan taşa cevap vermiye çalışıyorsun. Kız çocuklarını okutun okutun diye bas bas bağıran zevatı muhteremler dillerini yutmuş gibiler. İngilizce öğretmenliğini bitirmiş yaşı kemale ermiş bir kız evladının feryadına emekli ebeveynden başka kimse bir damla su şifa diye vermez oldu. Atama yspılmayan öğretmen adayına ücretliyi bile çok gören tokların enflasyonu zirve yaptı. İdarenin tanıdığı 2 yıllık mezunu ile işi geçiştiriyorsunuz. Sn Cumhurbaşkanı canının kazanımlarını heba ettirmeyin. Sn bakan sahaya inin sahaya!
  • 2 Gün Önce

ümitt

Okul aile birlikleri tam bir facia, yemeğe doymuyorlar, idare ile birlikte. %85'in üzerinde olduğunu tahmin ediyorum... yazıklar olsun!!!
  • 2 Gün Önce

realist

Halen % 100 olan mülakatı, %50 ye indirilmiş, sanki öğretmen adaylarına iyilik yapılıyor gibi konuşuluyor. Şimdiye kadar mülakatlar %100 filan değildi. Yuvarlama yapılıyor ve herkese kpss puanının aynısı veriliyordu. Sıralamalar aynen kalıyordu. Mülakat demek torpil kayırmacılık demektir. Öğretmen adaylarına numara da verilse, şu numaralı adaylara yüksek not verin denilip yine kayırmacılık yapılabilir. 1 puan fazlalık bile yüzlerce kişinin sırasının değişmesi anlamına gelir.
  • 2 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23