• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çöpte bulunan çıplak erkek cesedinin sırrı çözüldü

Mersin'in Bozyazı ilçesinde çöplükte plastik bidon içerisinde çıplak halde bulunan erkek cesedinin sırrı çözüldü. Bidon içerisinde ayakları bağlı olarak bulunan cesedin emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz olduğu belirlenirken, oğlu gözaltına alındı.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Koparan

Türk toplumu; Saldirgan, tahammülsüz bir hale nasil geldi sorusunun cevabi; Görünen köy klavuz istemez Ata sözü en basit cevabi olsa gerek.Nedeni ise; Inanilsın veya,inanilma sın gerçek.Bir asir önce Bilincli bir şekilde bu maddeyi Anayasaya ermeni koydu ve dediki; İslamı şimdi bitirdik.Sira Allah' 'ı unutturmaya kaldı dedi. Iste yil 2024 dejenetere olmus bir Türk toplumu..! Toplum Milli birlik ve bütünlüğü.Din, iman,Ahlak, örf ve adet degerlerimizi kaybettik. Icimizdeki siyonist düşünceye haiz kisilerin törpülemesiyle benligimizi zehirlehip, bati roma kültürüyle bütün lestik, parcaladik,sildik süpürdük gerici, yobaz lakirtilariyla siyoniste benzedik.Anne,baba,baba anne, bebek demedik, öldürmeyi moda bildik, Balta, tabanca, bicakla saldırmayı efelik, yiğitlik belledik..!
  • 3 Gün Önce

Ozan Kaya

Vallahi yazık, verdiği ifadedeki gibi babasını evde ölü bulup böyle bir şeye yeltendiyse yazık. Nasıl aileden ve aileye değerden kopmuş ki bunu düşünmüş. Yok eğer kendi katledip böyle yaptıysa yine yazık ve yine nasıl aileden ve aileye değerden kopmuş ki bunu düşünmüş ve yapmış. Kıssas isteyeceğim ama bence akli melekelerini yitirmiş veya yitirme yolunda olabilir.
  • 4 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23