• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Parti ve Yeniden Refah'a büyük şok! Ve çöküş başladı

Bülent Erandaç, Yeni Asır gazetesindeki köşe yazısında İyi Parti ve Yeniden Refah Partisi'nin içindeki siyasi çalkantıları ele aldı. Erandaç, İyi Parti'deki istifaların ve YRP'nin belediye başkanlarının istifalarının söz konusu partilerin erimesine sebep olduğunu belirtti. Yazısında, bu durumun TBMM'de partilerin güç kaybetmesine yol açacağını ifade eden Erandaç, kulislerdeki birleşme ve ayrılma planlarının hızlandığını dile getirdi. İşte Bülent Erandaç'ın dikkat çeken yazısının ilgili bölümü:

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet şahan

Bu parti degistiren ikibin yuzlu sahsiyetler ne oldu kısa sürede ne gordunuz ne duydunuz secimlerden önce niye duymadiniz niye gormediniz oyları böldúnüz aldiginiz maaslar zehir zikkim olsun béni hakkim varsa haram olsun
  • 3 Gün Önce

ali canbal

hayırdır, kim, neyi bölmüş? babanızın oyları mı? münafık zihniyetli sahte müslümanlar yıllardır siyonizme hizmet ederken gözleriniz kör mü? azerbaycan ve ukraynaya her türlü silah desteği veren akp, niye gazzeye 1 kurşun bile gönderemiyor? terör devleti israile karşı gelmekten korktuğu için, kendi koltuğunu korumak için olabilir mi? demek ki ahmaklara göre akp nin bekası müslümanların canından, kanından daha değerli öyle mi? ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN!!!!!!!!

Mücahit karagöz

Çoooook komik.O sizin temenniniz. Akp eriyor.Yrp füze gibi yükseliyor.
  • 3 Gün Önce

Filistin

meral akşener ermeni,ermeni olabilir Müslümandan, Türk'ten de Vatansever ermeni vatandaş gördük canını verecek kadar, ama meral akşenerin dedesi Diyarbakır'da Türk mühimmatlarını gösterdiği için Balkanlara sürülmüş araştırın derim ben de okudum gazeteler yazdı oy verenler chpkk dempkk ya destek oldular vebal var israil bu kadar azabilir mi idi????
  • 4 Gün Önce

123

fatih Erbakan'ı ALLAH cc ya havale ediyorum herkese İslamiyeti öğreten Necmettin Erbakan Hocamızın kemiklerini sızlattı, siyonist yahudi ajan adnan Oktar methediyor fatih Erbakan'ı chpkk dempkk ya destek oldu Necmettin Erbakan Hocamızın düşmanı lgbt işbirlikçi chpkk dempkk ya Ezan sesine tahammülü olmayan sera kadıgile de destek olmadı mı fatih Erbakan'ın yardımcısı tel Aviv de israilde DOĞUM GÜNÜNÜ kutladı 4,5 ay evvel mi önce gazetelerde okuduk tescilli belgeli rahat mısın fatih Erbakan Filistinli Gazzeli Kardeşlerimize hesap vereceksiniz,
  • 4 Gün Önce

Ahmet şahan

Bande sizin gibi dusunuyorum fatih gozumde ot kadar dégeri yok Allah bildigi gibi yapsin oraya oy veren muslumanlarida

Ers61

Beter olsunlar. Chp'nin değirmenine su taşımaktan başka ne fonksiyonları var!
  • 4 Gün Önce

ali canbal

EĞER CAHİL VE KÖR/BEYNİ YIKANMIŞ BAĞIMLI DEĞİLSENİZ; AEÇİMDEN SONRA AKP NİN CHP İLE KAÇ KEZ GÖRÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜNÜZ HERHALDE. AYRICA MAOCU VE ORTAĞINIZ ZINDIK PERİNÇEK DEMEDİ Mİ:SEÇİM SONRASI ABD VE SİYONİSTLER AKP İLE CHP YE YAKINLAŞMA EMRİ VERDİ; MİLLİ GÖRÜŞ=YENİDEN REFAH PARTİSİ KAZANMASIN DİYE. ALLAH ŞÜKÜR Kİ OYUMUZU REFAHA VERDİK, SİYONİZMİN NAMAZ KILAN MÜNAFIK ZİHNİYETLİ UŞAKLARINA DEĞİL. AYRICA LGBT Lİ NAMUSSUZLAR YÜRÜYÜŞ YAPARKEN SADECE FATİH ERBAKANA TEPKİ GÖSTERDİ, RTE YE DEĞİL; BUNA DA ÇOK ŞÜKÜR DİYORUZ. ALLAH HER ŞEYE ŞAHİTTİR!!!!!!!!!!

Merhaba

Yeniden Refah Partisi tam aksine daha da büyüyor siz bu milleti tanımıyorsunuz
  • 4 Gün Önce

ali canbal

aynen öyle, gümbür gümbür iktidara geliyoruz evel Allah. eceli gelen it, cami duvarına işermiş!!!!!!

Şeyh Şamil

Erbakanın oğlunu bir meziyet sandık oy verdik ki akp nin yanında dfngd oldun. Ama o ne yaptı gitti ser ottifakina yedek teker oldu. Işi bitti. Iyi ddnen parti zaten ermeni meralin ihanet yuvasıydı. F Eninde sonunda ipi çekilir.
  • 4 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23