• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emekli istihbarat albaydan flaş çağrı! "Benden söylemesi..." diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti

Coşkun Başbuğ, teğmenlerin kılıç gösterisi olayını değerlendirdi ve askeri liselerin yeniden açılması gerektiğini savundu. Başbuğ, askeri liselerin kapatılmasının yanlış bir karar olduğunu belirtti. Gençlerin milli değerlerle yetiştirilmesinin önemine vurgu yapan Başbuğ, askeri eğitimin öneminin altını çizerek, bu okulların yeniden faaliyete geçirilmesi çağrısında bulundu. İşte Coşkun Başbuğ'un Star'daki yazısı:

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bulent Soydemir

Tüketim toplumunun geldiği noktayı ,çocukken gittiğim avrupanin45 yıldan sonra geldiği noktayı görünce ,İman ,Vatanperverlik,Edep gibi değerlerin ancak gençken verilebileceği kesindir.Zihinler degistikten ve diğer dünyevi degerlerle doldurulunca yerini ikame etmek neredeyse imkansız olur .Bu gibi değerleri yerleştirmek uzun soluklu ve emek ister herseyden önce samimi bir inanis ve cok gayret ister. İnandığımız değerleri önce kendimiz uygulayıp devlet ve aile sistematiği içinde eğitim kurumlarıyla olur kendi gidişatına bırakılamaz ve bugünkü eğitim sistemi ve sosyal medya(Televizyon,internet) degerlerimize uygun hale getirilmediginden, toplumumuz degersizlestirilmektedir.sonucunu hepimiz görmekteyiz tek değer para olmuştur one geçmiştir.dolayisiyla komutanının yazdığı şeyler doğrudur ,tabi budegerleri gençlere aktarma şartı ile.genclerimizi yetiştirecek bu değerleri verecek nesil gittiğinde amerikanın batının vedigerlerinin bizi asimile etmesi uzun Sagilar
  • 4 Gün Önce

Vehbi

Şemsi Efendi değil,beyefendi.Şimon Ziwi olduğunu bilmiyormusunuz?Ögrencisininde;Sabatay Sevi ekolünden,Kapani sülalesinden M.Kamal dir.
  • 4 Gün Önce

M.bayrak

Özetle Askeri vesayeti tekrar getirelim diyor.
  • 4 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23