• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Edanur niye öldü İmamoğlu!

yeniakit.com.tr yazarı Muhammet Seyfullah Maden'in bugünkü yazısı...

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kuzey orhun

Dünyada her yıl yapılan islami endekse Türkiye 94.sırada yer alıyor ilk40da hiç bir müslüman ülke yok 1.sırada Yeni Zellanda 2.sırada Isveç 3.sırada Isviçre. Türkiye ve diğer müslüman ülkelerin islamiyetle zerre kadar alakaları yok.
  • 5 Gün Önce

Umuda

Sen de Hıristiyan ol Kuzey Orhon onlar Afrikayı sömürdükleri için çok ilerdeler git Batıya yerleş.

resat

bu chp zihniyeti okadar sahtekar ,o kadar yalancıdırki ,bunlar bu milleti kandırmak için gece kurtla sürüye dalar ,sabahta çobanla oturur ağlar ,çok partili seçime geçildiğinden beri hep bu milleti kandırmak için aynı şeyleri yaptılar ,
  • 5 Gün Önce

EMEKLİ

EDANUR NİYE, NEDEN ÖLDÜ, CEVAP VER !!! EKREM İMAMOĞLU...
  • 5 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Narin Kızımızın katledilmesi bütün Türkiye'yi hüzne boğmuştur. İnsanın aklı almıyor 8 yaşındaki bir çocuk hemde aile fertlerinin müşterek planları ile hunharca nasıl öldürülebilir, kimler akıl vermiş ise naaşı dere yatağında Su altında kalması için büyük kayalar ve ortama uyum sağlaması dallarla kamufle edilmiş, derenin debisi düşürülmese belki de hiç bulunamayabilirdi. İnsafsızlık burada da bitmiyor, hem jandarma hemde mahkemeyi zor durumda bırakmak için bütün köylüler susuyorlar, üstüne üstlük sim kartsız telefonlarla jandarmayı yanıltmak için isimsiz yalan ihbarlarda bulunuyorlar. İnşallah İstanbul Adli tıp analizleri konuyu aydınlanır ve katil, azmettiren ve diğer yardım edenler noktasal olarak ortaya konulur. Hak ettikleri en yüksek cezaları alırlar. O köy halkının da rahabilite edilmeleri için topluca psikologlar gözetimine terkedilirler
  • 5 Gün Önce

.....

Chp li eski başkan erkan çakır Ekrem İmamoğlu ülke için büyük tehdit büyük tehlike diyor.
  • 5 Gün Önce

ASYA

Bazıları tehlike gelip yere savurmadan anlayamaz

Okur

Aslında Ekrem bey haklı türbeye tekme attı şehitlik te vatandaşı tehdit etti valiye hakaret etti paradan kuleler yaptı milletin parasıyla gezilere gitti ibb ihmalleri yüzünden insanlar öldü saymakla bitmez hatalar yaptı baktı karışan eden yok cesaret aldı olay bu.
  • 5 Gün Önce

Mavibere

Sayın yazar çok güzel tespitler yapmışsınız millet üç kuruş emekli maaşı ile yaşamaya çalışıp inim inim inlerken muktedirlerimizin konvaylarındaki yüzlerce lüks makam aracı, uçan sarayları ile ortalıkta dolaşmaları gerçekten vicdanları Kısacası millete din, iman; kendilerine han hamam. Harun gibi gelip Karun oldular.
  • 5 Gün Önce

Umuda

Evet evet Çok güzel olacak deyip geldiler Milyarlarca lira Devletime borç taktılar Paralardan kuleler yapıp 2 gün saydılar Romalara Parislere geziler düzenleyip çılgınlar gibi eğlendiler. Bir tane önemli iş üretmediler Pkaka lıları yandaşları Belediyelere doldurup yeni yüzlerce araçlar aldılar yedikçe şiştiler şiştikçe yediler Halkın yarısı da olsun bizimkiler yesin yakışır dediler.

Koparan

Bu zihniyetler; Ülkeyi nereye götürmek istendigi açık ve net.Asirlardir var olan milli ve manevi değer lerimizi yozlaştirip,Türk Milletinin en güçlü var oluş silahını ortadan kaldirmak.Osmanlida oldugu gibi yillarca üzerinde calisilmiş sinsi bir plan stratejisinin uygulanmasi. Yetistirilmiş aktorler ve destekcilerinin verdigi topsuz, tufeksiz, vombasiz savaşı Allah ;Cumhurun Liderimize güç kuvvet versin..! Yoksa Ahtapot gibi her yönden kollariyla sarmiş,zehirli örümcek aglariyla dolamaya calis tiklari bir Turkiye var. Almanya, İngiltere, fransa konserleri boşa degil..! ağını örmüş.
  • 5 Gün Önce

TürkOğlu

EKREM CHP DE SON DÖNEMDE GELE EN TEHLİKELİ BİR ŞARLATAN DİKKAT EDİN HER KILIFA GİRİYOR VE DEVLETİN ANAYASAL KANUN BOLUĞUNU ÇOK İYİ KULLANIYOR VE ÇOK YARARLANIYOR ,TÜRKİYE HİÇ UMURUNDA DEĞİL İŞTE İSLANBULUN HALİNE BAKAR ,, ADAM DEVLET İÇİNDE DEVLET KURMUŞ GİBİ DAVRANIYOR,,,
  • 5 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23