• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin resmen feleği şaştı! O anket sonuçları, sinirlerini fena bozdu

Nebi Miş, muhalefetin anket sonuçlarına gösterdiği tepkileri eleştirdi. Sabah gazetesi yazarı Miş, AK Parti'nin anketlerde birinci parti olarak gösterilmesinin muhalefetin sinirlerini bozduğunu ifade etti. CHP'nin yerel seçimlerde aldığı oyun kendi oyları olmadığını, bu seçmenlerin ödünç oy verdiklerini belirten Miş, muhalefetin gerçeklikle yüzleşmesi gerektiğini söyledi. Nebi Miş, şunları kaydetti:

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Türkmen oğlu

CHP demek açlık susuzluk yokluk terör destekçisi ülkenin ayağına köstek bu zihniyet kendisini ülkenin sahibi sanarak milleti küçük görmek eğer ülke bunların eline geçerse 50 yıl geri gider yüreğinde zerre kadar vatan sevgisi varsa bir insanın bunlara oy vermez
  • 4 Gün Önce

Ankaralı

CHP bu kafa ile giderse, ikinci parti olmaya şükretsin. Mansur Yavaş da bu ivmeyi milliyetçi muhafazakar insanlar sayesinde yakaladı. Ama artık takke düştü kel göründü. Ankara Dikmen Vadisi Son Etap'ta seçimden önce 2023 yılında temel atma açılışı yaptı ve hak sahiplerinin konutlarının 24 ayda teslim edileceğini söyledi. Ama Mansur Yavaş'tan habersiz bürokratları ne iş çeviriyorlarsa bilmiyoruz, Portaş'ta para yokmuş, konutlar yapılmıyormuş. Yahu 10 bakanlık bütçesine sahip Ankara Belediyesi kangren olmuş bir mağduriyeti düzeltecek parası yoksa, iflas bayrağını çekip istifa etsin, dürüst davranmış olur. Yani mağdur hak sahipleri Melih Gökçek üzerine gidersen, Mansur Yavaş bize temiz ve dürüst, adaletli algısı yapıldı. Demek ki ne dürüst, ne adaletlidir. Eğer biraz utanma varsa Dikmen Vadisi Hak sahiplerinin mağduriyetlerini giderecek bir açıklama yapması gerekir. Valilikten gerekli izni alıp, Belediye önünde basın açıklaması yapacağız. Her devrin adamı o yalaka koruma amiri de bize burnunu yaklaştırırsa, burnunu sürteriz. Yeter beee biz Rusya'dan mı geldik?
  • 5 Gün Önce

Yorum

Anketler de hep kendinizi önde gösteriyodunuz ama seçim sonuçlarında ölçünüzü aldınız Gene devam edin böyle asparagas haberlere
  • 5 Gün Önce

hasel

CHP,pahalılığı istismar etti.Yalanla,bir sürü ayak oyunları ile belediye seçiminde 1.parti gözüksede;hizmeti olmayan parti başarılı olamaz.2028'e kadar piyasa düzene girecek,Türkiye,enerji sorununu inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti ile çözülecek.Milletin cebi oldukça para görecek.O vakitlerde,yalan ve heykel partisi 3.bile olamayacak.Benim onurlu,yiğit milletim biraz SABIR.Ondan sonra KABİR demiyorum.Pandemi ile dünyanın dengesini bozdular.Az kaldı biraz samimiyetle SABIR.
  • 5 Gün Önce

Okur

Kendi oylari degilse bile yine oylari artmistir. Bence Akpartiyi elestirinki akillarini baslarina alsinlar.
  • 5 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23