• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'nun diploması sahte mi? YÖK denkliği yokken Girne'den İstanbul'a nasıl geldi?

Sosyal medya Ekrem İmamoğlu'nun 'sahte diploması'nı tartışıyor. İmamoğlu, 1990 yılında KKTC'deki Girne Amerikan Üniversitesi'nden yatay geçişle İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'ne kayıt yaptırmıştı. Ancak o tarihte YÖK, KKTC'deki özel üniversiteye denklik vermemişti. İmamoğlu ve ekibi yatay geçişin o dönem nasıl olabildiği sorularına cevap veremedi.

36 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğruya Doğru

Bunun yolsuzluklarını ortaya çıkartın Otobüs Bakım ihalesini kime niye vermiş Roma Paris gezilerinin Sponsorlarına ne kadar ihale kaçtan verildi araç alım ihaleleri Belediye Yan kuruluşları ihaleleri kadrolaşma peşkeşler Para kuleleri filan bunları bir araştırı verin de bilelim.
  • 4 Gün Önce

resat

adamın kendisi çakma , müdafa olmuş ,imamoğlu ,ne alaka , bu millet isim değiştirene , telefon numarası değiştirene ,sık sık adres değiştirene iyigözle bakmaz ,,
  • 5 Gün Önce

Ekremin parti liderinin imzası

C. Heykel partisinin kurucusu sahte kahramanın imzası bile kendine ait değilki, CHP’li ekremin diploması kendine ait olsun.
  • 5 Gün Önce

İngilizce derslerde neredeydi?

Yunan Ekrem İngilizce okuyor ama iki kelime konuşamıyor. Anaokulundaki çocuklar pantosludan daha bilgili. Bunun diploması değil, ismi cismi ve hayatı yalan.
  • 5 Gün Önce

Diploması olmadığı iddia edilmiyor usulsüz olduğu iddia ediliyor

"İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun üniversite diploması olmadığı iddiası tamamen uydurmadır."
  • 5 Gün Önce

usulsüz

elde edilen birşey ,mesela çalınan bir araba ,o şahsamı ait oluyor, bu şahsın arabası varmı deniyor ,,

Fatih

Haysiyetsiz cibiliyethiz akitciler önce akp liderinin diplomasını bir yayinlayin da görelim kanun tanimazlar!!!!!!
  • 5 Gün Önce

.....

Bunlar yatay geçişin nasıl olduğunu bilmiyorlar gibi...Önce ders notlariniz iyi olacak...2022 de Ukrayna'daki üniversitelerde okuyan yüzlerce turk öğrenci Türkiyedeki üniversitelere geçiş yaptı...

Hain sevmez

Fetöcüler de senin gibi söylüyor yoksa sende mi..?

Vedat

KKTC'deki Girne Amerikan Üniversitesi'nin 1990 yılında denkliği yok ise İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü usulsüz kayıt yapmış demektir. Usulsüz kaydın hukuki sonucu, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden verilen diplomanın iptal edilmesidir. İstanbul Üniversitesi bu konuda açıklama yapmalı.
  • 5 Gün Önce

E.P.M. Yıldırım

Sahte değil ayrıca sahte olanları siz daha iyi bilirsiniz. Halada sosyal medyalarda sahte diploma işi yapanlar var. Beyinlerine bak ya eğitime Allah korkusu,kul utanması diye tanımlıyorlar. Okulları kapatalım camilere gitsin çocuklar. Bize Allah sevgisi öğretilirdi, korkusu degil. Ayrica o konuşmayı yapan kişinin kızı yurtdışında tıp eğitimi görmedigi halde ülkemizde tıp fakültesine geçiş yapmış. Adamdaki Allah korkusuna kuldan utanmasına bak. Böyleleri içi yaşasın CEHENNEM
  • 5 Gün Önce

diyarbakırlı

Bu adam ÖSYM sınavına bile girmemiş Allah bilir. Yani bu hayatı asalak gibi yaşıyor resmen. Bir de Cumhurbaşkanı olacağım diyor poooahhh. Ayıp ya ayıp Allah aşkına. Adamın kitabının hangi sayfasını açıyorsan hep kirli sayfa. Kandırılmalarından dolayı üzülüyorum bu istanbul halkına. Yazık yazık.
  • 5 Gün Önce

Seçmen

Seni başkan yapmayacaz Ekrem
  • 5 Gün Önce

.....

Ben başkan olmak istiyorum ama...

diyarbakırlı

Sahteyse o zaman bu adam cumhurbaşkanı olamaz. Bütün hayallerini suya atsın işine baksın artık.
  • 5 Gün Önce

İlhan Yüksel

Göremezsiniz yok.Ekrem tam bir zübük.Adam türkiyede bir üniversite bile kazanamamış ama İstanbul üniversitesini bitirmiş.Haydaa nasıl oluyor..Varsa büyük bir sahtekarlık üç kağıtçılık ve rüşvet.Şu anda bu suça iştirak edenler tutuklanmalı.Ekrem görevden alınmalı.TCK 204
  • 5 Gün Önce

Seçmen

Herşey beklenir bunlardan hepsinin diplomaları araştırılmalı özgürün de Ekremin de.
  • 5 Gün Önce

Gültekin

BASINIMIZIN İŞİ GÜCÜ YOKMUŞ GİBİ, BÖYLE BOŞ VE ANLAMSIZ İŞLERLE UÜRAŞMASI BİZLERİ ÇOK ÜZÜYOR, ÇÜNKÜ DİPLOMA MI, YOKSA ONUN SAHİBİ Mİ İŞ GÖRECEK OLAN? YANİ SANKİ OTOMOBİLLERİ EHLİYET SÜRÜYORMUŞ GİBİ ŞÖFORUN DEĞİL DE EHLİYETE EHEMNİYET VERİLMESİ GİBİ, ARABAYI EHLİYET DEĞİL, İNSAN KOŞUYOR, ELBETTE BELGE İŞİN EHLİ OLDUĞUNUN İSPATIDIR, LAKİN MUHATAPLARIN DA SANKİ YAPTIKLARI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLMİŞ GİBİ ALGI YARATMANIN HİÇ DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ.
  • 5 Gün Önce

Körfez

Niye, noldu işine gelmiyor değil mi doğruları duymak.Cunku en büyük hırsızdır haindir sizin tayfa.Ne yani sahtekarlık açığa cikmasin mı.

İ. Keskin

Yatıp geçmiş işte. Daha ne olsun?
  • 5 Gün Önce

ŞEREFLİ TS

Adam diplomasını göstermiş okuduğu üniversite de belli 
  • 5 Gün Önce

şerefli değil,ekotist yandaş fanatikos trapezuslu.denir.

ööööle mii. gözü kapalı fanatik hemşerucu.. size hemşeru olsun da ne olursa olsun.

Bülent

Bu kesinlikle gündemde kalmalı
  • 5 Gün Önce

C. Y

Ne olacak İmamoğlu için sorunmu zaten kendisi bir siyonist siyonistlere için o dönemler bütün kapılar kendilerine açıktı.
  • 5 Gün Önce

resat

sonradan olma değil anadan doğma , abudik gubidik işlerin adamı ,
  • 5 Gün Önce

Mustafa

Gidin bu sahtekarlık skandalının üstüne yapanın yanına kar kalmasın YÖK haydi iş başına gerçek bilinsin
  • 5 Gün Önce

şevki.

bütün bürokrasi yüz yıldır chp li. kim neyin üstüne gidecek.adamların küstahlıkları zxaten bundan. oylarının en düşük olduğu zaman bile sırtlarını sivil ve asker bürokrasiye,sermaye ve medyadaki hakimiyetlerine dayıyorlar.

Safa kuzugüden

İşte bu herkesin ayıbını araştıran paralı asker gazeteciler bunu araştırmamış epey para koparırlar.tam bal küpüüne düştüler ne isterlerse alırlar
  • 5 Gün Önce

eser

o dediğin gazeteci tipi sözcü korkusuz cumhuriyet birgün vs gazetecileri,bunların ağababaları, kanallarındaki militan spiker ve yorumcuları...74 yıldır hep muhalefetteler ama bir gün vaszgeçmediler bel altı vuruşlardan aileleri yıpratmadan yalan ve iftira üretmeden, yalan yanlış tezviratlasdan kötülemeden yıpratmadan çamur atmadan..

Zekeriya gökçe

Şaştım mı şaşırdık mı:)))) Az bile açıklanmıştır. Siz daha dedenizin nesini gördünüz ki??:)))
  • 5 Gün Önce

fena vurucu

Desene başkanlığının ilk gününde Mutfakta milleti antirikottan yemişi desene daha önceden buttan sırttan incikten koldan kanattan yemiş boşuna makarioslar desteklemiyor
  • 5 Gün Önce

Gökhan

Erdoğan ın diplomasi yok diye konuşanlar şimdi sessizliğe büründü.
  • 5 Gün Önce

.....

şöyle o tarihte denklik sistemi felen yok yani Ekrem beyin diploma sahte olma ihtimali yüksek.

sebati

bakın hemen trollerinden biri sevgili doğu roma imparatorlarını savunmaya geçmiş. bunları susturmak durdurmak imkansız. asırlık şer şebekesi.zeytinyağı gibi hep üstteler. hep onlar haklı hep onlar doğru hep onlar iyi.bu gün gene iett otobüsü yandı. otobüslerin çoğunu satan üretici firmaya değil chpli yandaşlarının yeni yetme firmasına hem de daha yüksek fiyata bakım işini verirsen böyle olur. anlat kabul ettiremezsin. kessen onlara kendi kabahatlerini kabul ettirmek imkansız.onlar yanlış yapmaz onlar hep haklıdır iyidir doğrudur. nefret ettikleri bu halkı en çok onlar düşünür.....

.....

Sayın cumhur başkanımızın diploması varda inanmak istemeyen azgın bir grup var sorun bu.

.....

İmamoğlunun diplomasi var...Zaten gösterdiler...Siz yatay geçiş ve diploma denklik konusunu bilmiyorsunuz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23