• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İslam hükümlerini yok sayıp idam cezası istemek!'

İbrahim Tatlı yazdı: Başı boşluğa sürüklenmiş, dininin lezzetini duymak yerine hazlarının sarhoşluğuyla zehirlenmeye itilmiş insanları, hem de onların bu halinin baş sorumlusu olarak bu devlet ne hakla idam edebilir? İdam cezası olmasın veya kimse yargılanmasın diyecek değiliz. Diyoruz ki, Allah’ın emirleri yasak edilip Allah’ın yasak ettiği ne varsa alenen çiğnenirken ve çiğnenmesi teşvik edilirken asıl istenmesi ve yapılması gereken şeyin yanında idam cezası istemek son derece yersiz ve tutarsızdır.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

.....

Şeriat olmadan da idam cezası getirilebilir...
  • 5 Gün Önce

Ankaralı

Kısasa kısas sadece İslam'da vardır. Şeriat olmadan da kısas olmaz, başka kanlar dökülür. "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız." 'Bakara 179. Ayet)

Gültekin

MEDENİ HUKUK DİYE YUTTURULAN YASALAR, HER DAİM SİVRİ SİNEKLERİ ÇOĞALTIYOR VE TOPLUM CİDDİ MANADA RAHATSIZ OLUYOR, OYSA, İSLAM HUKUK VE ADALETİ SİVRİ SİNEKLERLE DEĞİL ONU ÜRETEN BATAKLIKLARI KURUTARAK, İNSANLARI HASTALIK YAYAN SİVRİ SİNEKLERİ YOK EDİYOR, HANGİSİ DAHA GÜVENLİ VE HUZUR VERİYORSA VE İNSANLAR NEYA LAİKSE, TERCİH İNSANLARINDIR.
  • 5 Gün Önce

TürkOğlu

MAALESEF BİZLER HALA BUNU TARTIŞIP DURUYORUZ NEDEN ÇÜNKÜ DEMEK DİNİMİZ OLAN İSLAM VE ALLAHIN YER YÜZÜNE İNDİRDİĞİ KİTABI OLAN *** KURA,NI*** PEK İYİ VE DOĞRU OKUYUP ANLAMAMIŞIZ VE HİÇ BİR ZAMAN ANLIYAMASINIZ NEDEN ÇÜNKÜ BİZLER İSLAMIN ANAYASASI OLAN ** KURA,NIN YERİNE // HAÇLI LAİK ANAYASASINI UYGULADIĞIMIZ İÇİN ,,, YAHU BİR DÜŞÜNÜN BİZLER OSMANLI DÖNEMİNDE NEYDİK ŞİMDİ NEDEN BU HALE DÜŞTÜK HİÇ FARKINA VARMADINIZMI,,, VARAMASINIZ,,,
  • 5 Gün Önce

Ankaralı

Tebrik ederim Türkoğlu kardeşim.

resat

menüden yemek seçer gibi ,işine gelen hükümleri seçmek ,bir ilacın içindeki etkin maddelerden bazılarını istemeyipte ,işine gelenleri seçip uygulamakla ,derdin devasına ulaşılırmı?
  • 5 Gün Önce

Hasan

1500 yil.oncesine mi donelim haci,,,ne islmi ne hukmu, medeni hukuk var
  • 5 Gün Önce

Ankaralı

Hadi canım amma da medeni hukuk imiş ya! Batının 10 ülkesinden türlü yapar gibi her ülkeden ayrı ayrı hukuk ve yasa parçacıkları alınıp Türkiye gibi Müslüman bir ülkede uygulama yoluna gitmişler ve buna da siz medeni hukuk diyorsunuz. Görüyorsunuz Kamalizm ve medeni hukuk 100 yılda çuvalladı ve can çekişiyor. Muhafazakar görünümlü siyasileri yönetime getirerek süreci en azından yavaşlatmak istiyorlar ve başardılar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23