• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu yandaşlarını da isyan ettirdi! ‘Siyasi kariyerini bizim paramızla yapıyor’

CHP yandaşı gazetecilerin İSKİ ile imtihanı oldukça zor geçiyor. Dün Fatih Altaylı İSKİ su faturasından dert yanarken bugün de CHP’ye yakınlığı ile bilinen Levent Gültekin, yüksek gelen su faturaları nedeniyle "Su zammı diye bir şey var nasıl elektriği geçer?" diye sorarak İBB Başkanı İmamoğlu'nu sert dille eleştirdi.

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat28

Daha iyi günlerimiz millet laik diye boka batacak haberi yok . Al sana referans izmir yıllarca ne hizmet var. İzmir artık pis şehir diye anılıyor. Chp hep böyleydi zaten . Çünkü başlarındaki genel başkanlar dürüst değil. Adam gibi adam özgür özel geldi dedik o da İmamoğlu gibi Basitttt adamın gölgesinde kaldı. Erken seçim istemelerinin ısrar etmelerinin amacı belli oldu . Zaman uzadıkça daha çok açıkları ortaya çıkacak.
  • 5 Gün Önce

nurettin

şimdi faliyette olan lokantaların kirasını çalışanlarının maaşını versinler bütün lokantalar olsun kent lokantası
  • 5 Gün Önce

kent lokantasında ucuza yeyin,kıçı pahalıya temizleyin

sekiz on tane gösteriş lokantası ile adam kafesleme. ak parti döneminde ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımları kestiler,ne de olsa o hizmetler bu iş gibi meydanlarda gözükmüyor. kent lokantalarında zararına verilen yemeğin parasını oradan buradan çıkaracak. ucuz yeyin ama kıçınızı pahalıya yıkayın.

resat

oylarına karşılık ,anlaştığı belediyelere doldurduğu , arkadaşlarını doyuracak ,artarsa sizi düşünecek ,siz çantada kekliksiniz ,
  • 5 Gün Önce

memo

iyidir kardeş iyidir..... siz devenize diken buldunuz kendinize...... buldunuz
  • 5 Gün Önce

Kaçkarlı

Siyasi kariyerini mankurtlaşmış seçmeni sayesinde bütün halkı soyarak yapıyor,mankurt seçmen sayesinde yaşta! yanıyor,zübük çok akıllı,uyutup soyuyor!
  • 6 Gün Önce

cemil

chp li esere ve hizmete değil ne gibi derseniz deyin illa haşa taparcasına o partiye rey verir. öyle bir hastalık ki bu ne devası var ne ilacı ne aşısı. azraile kadar iflah etmez.

star

kendi düsen aglamazmis, daha beter olursunuz Insallah. Siz onu istediniz, siz cok daha kötü durumlara müstahaksiniz.
  • 6 Gün Önce

mazhar osman a mı,fahrettin kerim e mi. kime gitmeli

o kitle kazığa da oturtsalar chp den dönmez ve zerre laf söyletmez. akıl hastalıkları kategorisine bu biatçiliğin alası psikiyatrik vakayı da eklemek lazım.

Toprak

Müstehaktır İmamoğlu istanbul'un başına gelmiş geçmiş en büyük felakettir.
  • 6 Gün Önce

son doğu roma imparatoru osmanlıdan intikam alıyor

müttefik işgalinden sonraki en büyük felaket... gerçi bir bakıma onun bir asır sonraki yeni versiyonu, devamı... hangi ülkenin gazeteleri sevinçle şu başlığı attı;BİZİMKİLER KAZANDI ....

Vatan bizim

Sayenizde Levent Gültekin göklere çıkardığınız İbb belediye başkanı Ekrem imam oğlu İstanbulluları canından bezdirdi beş yılda %800 suya zam yaptı hani suyu seçimlerde söz veriyor en pahalı suyu İstanbul halkı kullanıyor diyor suyu %40 ucuzlayacak diyor 75lira su parası gelen vatandaşa şimdi 1200 lira su parası geliyor İstanbul giderlerini halka yüklüyor ben kral beş yıl ben ne dersem o olur diyor
  • 6 Gün Önce

kandilin mübarek olsun istanbul.

çıt yok.istanbullu dan ohhhh... stockholm pardon istanbul sendromu...yoksa doyumu mu.

diyarbakırlı

Bence İstanbul üniversiteleri nezdinde İBB'nin gerekçesiz hizmet zamları ile ilgili kongre düzenlemeleri gerekir. Konu ile ilgili akademik eleştirel yaklaşım değerlendirmeleri yapılmalıdır.
  • 6 Gün Önce

Nur

Ona oy veren chplilerin hepsi at gözlüğü takmış adam ne yaptığını bilmiyor gerçekten bilmiyor istanbulu veya başka bir şeyi yönetecek kapasitesi yok hırs ve ego var ve narsist birde şişirdiler pof pofladılar düşünün ki cumhurbaşkanı olmaya taktı Aman Allahım sen koru bu adamlardan ülkemiz ve chp seçmenlerinden ne yaptıklarını bilmiyor bunlar
  • 6 Gün Önce

bunlar iyi günler. hele bir ülkeyi ele geçirsinler...

onlarda o psikopatça bağımlılık,bizde de böyle üç kuruşluk poşet parası yüzünden dönme (yoksulluğu değil ,basitliği,ucuz adamlığı) döneklği oldukça cumhurbaşkanı da olur,demli yoldaşlarla ülkeyi de böler, 1071 in de 1453 ün de intikamını alır.bizim apartman sahibi emekli laz hacı dedeler de kına yakar.

Abdullah

CHP nin kaderi Bu ekremide İSKİ götürecek galiba
  • 6 Gün Önce

koray

daha ne zulümleri skandalları var ama,istanbullu henüz yiğitliğine bilmemne sürdürmüyor. daha kaybedilecek yıllar var ayılana kadar.

Adem

Bu kişiyi Roma,ya, Paris'e götürür, aylık harçlığını arttırır. Hakimler mi onlara da İŞ BANKASI ne güne duruyor. Adam suç ve yalan makinesi.
  • 6 Gün Önce

fehmi

türkiyenin bir asırdır bütün köşe başları bütün ipleri bütün mevkileri onların elinde,onlara bir şey olmaz. onlar başbakan bakan astırır,onların bir ilçe belediye başkanına bile kimse dokunamaz. dokunacak kurumlar kuruluşlar kadrolar onların elinde,onlardan. zamanında rahmetli özal o zamanki mit başkanına çalışmaları soruyor,o da cevap veriyor ;bizizi takip ediyoruz efendim. ey millet gördün mü dünyanın kaç bucak olduğunu.

Sahipsiz eskişehir

Eskişehir şebeke suları bırakın içmeyi çay dahi demlenemez hatta aşırı kötü kokuda var şehirde çeşme suyu içen yok sadece temizlik amaçlı kullanılıyor ve bu haliyle metre küpü 40 lira civarı ayrıyetten halk 12 litre kalabak damacana içme suyu alıyor belediyenin sattığı oda çok pahalı 30 lira civarı diyeceğim eskişehir de su masrafları doğalgaz faturasını bile geçiyor.
  • 6 Gün Önce

faruk

demek ki sevgili kardeşim bir dahaki seçimlerde chp nin oyu ikiye katlanacak.

Ibrahim

Demekki meydanı boş bulmuş hesap soran da yok o da dibine kadar kullanıyor
  • 6 Gün Önce

iyi okuyun lütfen. kandiliniz mübarek olsun.;

hesap soran mı. bütün bürokrasi onların elinde. onlardan. kim kime hesap soracak. 27 mayıs 1960 darbesinden bir ay kadar önce 28 nisan 60 da, istanbul üniversitesi merkez bina önünde hukuk fakültesinin anlı şanlı ord.proflarının teşvik,telkin ve kışkırtmaları çerçevesinde chp istanbul il örgütü ve gençlik kollarının organizasyonunda nümayişler başladı,beyazıt meydanına yayıldı. ardından ankara ve izmir de azdılar. beyazıtta polisin gözaltına aldığı chp militanlarını davutpaşa kışlasında subaylar alınlarından öpüp sırtlarını sıvazlayarak serbest bıraktılar. dahası oradaki polis müdürü bumin yamanoğlu nu,istanbul emniyet müdürü kemal aygün ü darbeci katiller(gazeteci can ataklının amcası mucip ataklının , faşist ümit özdağ ın babası muzaffer özdağ ın da aralarında olduğu darbeciler yassıadada yargıladı. aradan geçen yıllarda değişen bir şey yok,chp bileniyor,halk uyuyor,erdoğanın başını yemek için bahane kolluyor.daha bu gün gezicilere sahip çıktı bay özel. daha iki hafta önce, 1960 darbesinden önce akşam üstleri ankara sokaklarında yürüyüş yapan harbiyelilerin yeni yemeleri hükümete kılıç salladı.ne dedi bay özel türk ordusu düşmana korku, dosta güven.,,. o laf da bizim. peki ordudaki bir kısım chp kafalılar hep ak partiyi anap ı refah ı dyp yi ap yi dp yi düşman addediyorsa,onlar için dış düşman değil yunan değil, bu milletin dseçtikleri bir numaralı düşmansa...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23