• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altaylı: İSKİ bu ne? Yandaşlar bile suda Ekrem'e isyan etti. Elektriğe zam mı geldi, ne oldu?

Göreve geldiğinden bu yana suya yüzde 800 zam yapan, geç okuttuğu faturalarla milletin cebine el atan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yandaşlarını bile isyan ettirdi. Kendisine gönderilen bin 758 liralık faturayı gösteren Fatih Altaylı, “Bu ne abi?” diyerek tepki gösterdi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İşsiz

1 bardak (300ml) suyu arıtmak için 8 katı (2.400 ml) su harcaman gerek. Suyun m3'ü (1.000 lirte) yaklaşık 50 Tl ise, günde 1 kişi 1 lt su içerse, 30 günde kaç lira yapar hesaplayamamış Fatih. Matematik ve mantık, herkese ve her zaman lazım.
  • 6 Gün Önce

İlhan Aybar

Fatih Altay Vanlı olup ermenidir.Ülkem de Basın olsun Tv kanallarının çoğu Ermeni ve yahudi sermayeli olup gerek yazarları gerek ekran şarlatanları bizden olmayan dinsizlerin Vatan hainlerinin adamlarıdır Aslında onların hiç birinde üstün bir özellik kabiliyet olmadıkları halde söylemleri ile yazıları ile Ülkeyi karıştırmak Milli ve Manevi yoldan bizleri uzaklaştırmaktır. İsminin Fatih olmasına bakmayın O göre aldığı Tv de Gazetede milyon dolarlık maaş alıyor Bütün masraflarını Ağa babaları karşılar Su faturası ne ki ? Bu su faturasının arkasında Yunanoğlu ile siyasi çıkar menfaat mücadelesi var söylemine bu gözle bakın sitemde siyasi bir söylem var Gavur gavurluğunu devamlı yapıyor Bizler de Onların ne dediklerini gündeme taşıyıp GÜNDEMDE TUTUYORUZ ÇOK YAZIK !
  • 6 Gün Önce

Doğrucu davut

Sanırım altaylıyı fena acıtmış
  • 6 Gün Önce

HASAN

İSTANBULLU KAŞINDI..HER ŞEYYY ÇOOOK GÜZELL OLDU...KİMSEDEN ÇIT YOK QBELEDİYE AKP DE OLSAYDI KOKOŞLAR CAMLARDAN TENCERE TAVA ÇALARDI.....NE GÜZEL DÜĞÜM ATTI EKO BUNLARA
  • 6 Gün Önce

Emekli

Beter olun bu hirsizi siz getirdiniz bunun ailesi komple hirsiz babasi esi kendisi bunlarin servetlerin tamami m8lketin oarasi hukumet bunun donuna varincaya jadar alsin
  • 6 Gün Önce

Salih

İblise inanıp oy verenler... çok güzel olacak diye oy istiyen fırıldak Eko. Maalesef millet olarak hizmete oy Yok. Fırıldak olacan ikiyüzlü hel hiç cami görmeyen seçimden önce Eyüp Sultan camiinde mihraba geçip yasını süresini iblis münafık siyonist kâfirler kuralına göre tilavet etmek müslüman avına çıkan bir Eko Allah CC millete uyanma şuuru versin Allah CC yüce dinimize vatanımıza zarar veren münafık siyonist kâfirleri bozguna uğratsin amin
  • 6 Gün Önce

Deli İbo

Neden şikayet ediyorsunuz? Eko efendiye tatil yakışır, alem yakışır, eğlence yakışır, seçim zamanı cami ziyareti yakışır, Roma ve Paris gezileri (yalakaları ile beraber) yakışır. Bunlar bizim bilebldiklerimiz, bilemediğimizide Allah bilir. Bu masraflar bir yerlerden çıkacak, üretim ve iyi idarede olmayınca bu meblayı biz ödeyeceğiz. Bu kadar oy verdik, bu kadar seçilmesi için koşturduk Eko'cuğumun küçücük tutkusunun karşılayanayıp sitem edenler, utanmıyormusunuz? İstanbul için gevesini gündüzüne katan, hizmet açılışından, başka bir hizmet açılışına koşan (o mütevazilik,gösterdiğinden bu hizmetlerini hatırlamıyorum diyebilir) bir hizmet adamınada bu kadar fedakarlığı çok görmeyin, nerelere neler veriyoruz.
  • 6 Gün Önce

Suya İsyan Kolay

Elektrik,vergi,market,pazar, fırın fiyatlarına isyan et bakalım üzerinize ASK ( Akların Silahlı Kuvvetleri) yı salarlar. Yargı,polisten sonra artık asker de ak sıfatlı oldu. Sıfatını diktiklerimin yönettiği ülke olduk.
  • 6 Gün Önce

Alpaslan

çok komiksin ya. bu silahlı kuvvetler neredeymiş gelsin seni de alsın baari

Ulan fatih, birileri seni dürttu canin yandi cemkirdin simdi srni iski konusunda durtene TESEKKUR BORCLUSUN

.....adam olabilseydin ozur, tesekkur, utanma, arlanma gibi ozelluklerun olurdu
  • 6 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23