• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arap basını duyurdu! Mısır ve Katar’dan önemli Hamas adımı

Katar ve Mısırlı arabulucular ile Hamas temsilcileri arasında ‘müzakere krizinden çıkış yollarını’ tartışmak üzere üçlü bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Hamas’ın, 2 Temmuz tarihli belgeye bağlı kalmanın gerekliliği konusundaki tutumunu yinelediği aktarıldı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Güldiken

Gültekin rumuzlu acem ağızlıya. Hali hazırda Suriye, Irak, Yemen ve Lübnan'ın yönetimi İran'da zaten. İran ve İsrail, tarihi Pers devletinden beri alışveriş, danışıklı dövüş ve simbiyotik ilişki içerisindedirler. Gizli veya aşikar olarak. Müslüman görünümlü başmünafık İran ile birlikte hareket edenin burnu pislikten çıkmaz. İsrail neyse, İran da aynısıdır. İkisi de Müslüman düşmanları ve katilleridirler. Yürü git müptelası olduğun münafık İran'a, anca gidersin.
  • 4 Gün Önce

Gültekin

MISIR, KATAR VE HAMAS TOPLANTI YAPMIŞ BU DEVLETLER ÖNEMLİ OLAN FİLİSTİN DAVASINI NİÇİN USULEN YAKLAŞIMLARLA OYALAYIP UZATIYORLAR, OLAYA ESASTAN YAKLAŞMALARI GEREKİR, İŞİN ESASI"İSRAİL'İN ETRAFINDAKİ BÜTÜN MÜSLÜMAN DEVLETLER SAVUNMA ANLAŞMASI" YAPARAK İSRAİL'İN BÜTÜN SALDIRILARINI VE İŞGALLERİNİ KESİNLİKLE DURDURURLAR, BAKINIZ ABD DEVLETİ GİBİ BÜYÜK BİR DEVLET KIBRIS RUM KESİMİ İLE SAVUNMA ANLAŞMASI YAPIYOR, ABD'NİN RUMLARDAN NE ALABİLİR HİÇ BİR ŞEY AMAÇ RUMLARIN EGEMENLİĞİNİ ELİNDEN ALARAK İSRAİL'İ KORUMAKTIR, SİZLERDE YAPACAĞINIZ SAVUNMA ANLAŞMALARIYLA FİLİSTİNİ KORUYABİLİRSİNİZ.
  • 7 Gün Önce

Ali Rıza

Gazze'yi ateşten kurtarmaya çalışan Mısır'a ve Katar'a çamur atan İran kafalı. 07 Ekim 2023 olaylarının sinsi aktörlerinden şeytanın çocuğu İran'dan da bahset. Gözlerin kör olmuş, kulakların sağır. münafık İran'ın pisliklerini temizlemekle uğraşan Mısır'a ve Katar'a çirkeflik yapacağına, İran'ın yaptığı sinsi takiyyeyi ve oynadığı şeytani acem oyunlarını anlat biraz da olsa.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23