• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Narin'in ailesi HÜDA PAR'lı mı? Zekeriye Yapıcıoğlu ‘İsrail’i işaret ederek’ açıkladı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır'da aranırken öldürülmüş olarak bulunan ‘Narin Güran'ın ailesinin HÜDA PAR’lı olduğu’ iddialarına cevap verdi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

İKİ YÜZLÜ YAHUDİ TAKTİĞİ ÇAMUR AT, YAPIŞMAZSA İZİ KALIR, İFADESİNİ HÜDAPAR İÇİN SİYASETEN KULLANMIŞLAR, AMA ARTIK YALANCILARIN MUMU YATSIYA KADAR YANMIYOR.
  • 7 Gün Önce

ASYA

İsrail Kaynaklı yalan haberi bizim tüm Muhalefet Kanallarının Sol kesimin araştırmadan sahiplenip Müslümanlara çakması Dinimizden nedenli nefret ettiklerinin göstergesi gibi.
  • 7 Gün Önce

Sapik soykurimci Siyonistlerin oyununa gelen ahmaktir..

.......
  • 8 Gün Önce

Bozok

Ancak DEM (HDP)'den aday olur.
  • 8 Gün Önce

TürkOğlu

HERKES BİRBİRİNE İFTİRALAR ATIYOR BUDA YETMEDİ KURANA PEYGAMBERE KÜFÜRLER EDİYOR ,,,BU ÜLKEDE KANUN VE YASALAR YOKMU SAVCI YOKMU DEVLET VE HÜKÜMET YOKMU YAHU ,
  • 8 Gün Önce

azgın chp ve sol her şeyden nemalanma...

bu memlekette bir asırdır islam düşmanlığı gavurluk daha güçlü.sivil ve asker bürokrasi onların arkasında.köylü esnaf dindardı,onların da orası burası oynamaya başladı.apartmanlar daireler,dükkanlar az geldi daha daha daha...çok çokunu..çok çokunu..

Yusuf

Zekeriya Yapıcıoğlu'nun suratında asalet var. Narin' in ailesi HÜDA-PAR lı olamaz.
  • 8 Gün Önce

buradan da islama saldırı fırsatı.Allahsızlar ne küstah.

d.bakır dem in kalesi. ufak bir köy. isterse dem e vermesin.

Yanlış politikalar ülkeyi ne hale getirdi

Şu olay başka ülkede olsa devlet başkanı derhal istifa ederdi. Bizim ülkemizde bırak devlet başkanını sıradan bir memur bile istifa etmiyor görevden alınmıyor bölge vekilleri hep aynı insanlar vekil toprak ağası hüküm sürüyor vs. İyide artan vahşet olaylarının vebali nolacak.
  • 8 Gün Önce

Doğru Tespit

Kafayı mı yedin, Ekrem park alanında çukuru kapatmadığı için boğulan çocuk yüzünden istifa mı etti, her gün çarpışan Metrobüslerde ölen onlarca kişi var istifa mı etti daha oyları arttı ABD de 15 yaşında çocuk okulu tarıyor 30 kişi öldürüyor Başkan istifa mı ediyor sapıkların her suçunda bir Başkan değişse memlekette herkes en az bir kere Başkanlık yapar.

mesela derhal istifa kim etmiş. hangi ülkede tonton.

emrin olur paşam. hemen istifa etsin. o istifanın ekonomide siyasette dış politikada istikrarda yansımaları ne olur. mehmet şimşek istifa etti yalanını ortaya süren  dövizde fiyatlarda altında nasıl dalgalanma meydana getirdi farkında değil misin. Allahtan korkmaz, idraksiz,şuursuz. bu 85 milyonluk memlekette her gün senin o beyinsiz kafana uyan ve sence istifa gerektirecek düzine ile olay oluyor. yarın da bir başkası,öbür gün de başkası istifa etsin . yönetici kalmaz bu milletin azgınlığı çüşene kadar..sen bu şuursuz ya da son derece kötü niyetli , maksatlı kafanın vebalini nasıl vereceksin.her gün b ir kaç vahşi türk erkeği karısını,sevgilisini öldürüyor. herkesin başına polis koyalım. abd de her gün düzine ile cinayet işleniyor. biden yarın istifa edecahmış.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23