• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük, onlara resti çekti! Kafanıza göre hareket edemezsiniz! O konuda kararı Erdoğan verir

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, teğmenlerin laikliği koruma iddiasıyla yaptıkları yemin törenini eleştirdi. Küçük, demokrasinin ve laikliğin korunmasının askerlerin değil, seçilmiş hükümetlerin sorumluluğunda olduğunu belirtti. Darbe dönemlerinde laikliği koruma adına yapılan zulümleri hatırlatan Küçük, bu tür girişimlerin demokratik sisteme zarar verdiğini ifade etti. Teğmenlerin bu konudaki tutumlarının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Küçük, şunları kaydetti:

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İ. Keskin

Belki de hoş görülmeli, gençliklerine verilmeli ama, eskilerde böyle ulvi laflardan kendilerine öyle vazifeler çıkardılar ki birileri kendilerine ağzımıza bile ettiydiler yani. Bırakın herkes işini yapıversin: Yoksa bir kötü niyet nasıl olsa ortaya çıkar.
  • 10 Gün Önce

Tandır

Şu anda ordu komutanı Cumhurbaşkanıdir, Atatürk'ü ortak değerimiz olarak istemeyen FETÖ ve benzeri yapılanmalar saldırıya geçtiler. Bunların çoğu tarikat ve cemaat mensupları, maalesef bunlar ordu içerisinde FETÖ gibi yapilanmak için her yöntemi deniyorlar. Ordumuza saldıranlar kripto kafirlerdir.
  • 10 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

Allaha dost olan herkes müslümandır ve ortak değerimizdir, Allaha düşman olan herkes kafirdir ve ortak düşmanımızdır. bu ordu Allaha dost olanların ordusudur, müslümanlara kılıç sallamaz. müslümanlara kılıç sallayan kim varsa ne türktür, ne müslümandır, ne ordu mensubudur.

VATANDAŞ SORUYOR

SENMİ KARAR VERECEN ASKERİYEDE KİM NE YAPACA?K SEN GENEL KURMAYMISIN? ORDU DÜŞMANLIĞI YAPMA !BÖYLE YAPA YAPA ORDUNUN ANASI AĞLATINIZ, BU ORDU ŞEHİT DÜŞÜYOR, SEN EVDE KÜTÜR KÜTÜRRR ÇIKARTIRKEN CEM BEY? BOŞ BOŞ KONUŞMAKTASIN, DARBE PANİKLERİ YARATARAK SANKİ DARBELER LAİKLİK ÜZERİNE YAPILMIŞ OLMUŞ BİTMİŞTEEE ?BÜTÜN TOPLUMLARDA DARBELER VARRR KİMİ SUİKAST ,KİMİ DARBEDİR İNCELERSEN AMA SENİN KADAR ORDU DÜŞMANI YOK..!BİR GİT KİMSENİN, ERDOĞANA DARBE VS YAPACAĞI YOK PANİĞE VERİP PİYASALARIN ANASINI AĞLATTIN..BİR GİTTT ARTIK ...SANKİ ORDU ERDOĞANA KARŞITMIŞ İZLEMİ VERMEKTE ARKADAŞ ..TAM TEŞŞEKKÜLLÜ .DARBELER ÖYLE KOLAY KOLAY OLAN BİR ŞEYMİ? AMİRALLER DAVASINDADA ÖYLE YAPTINIZ MİLLETİ PANİĞE SÜRÜKLEMEYE KALKTIN BOŞ ADAMSINN SEN CEMMM...DARBE OLURMU HİKAYESİYLE YOLA ÇIKM IŞSIN BİR ADNANA MENDERES DARBESİ ÜZERİNDEN İŞİ YÜRÜTÜCEN DİĞER DARBELERİDE ÖRNEK GÖSTERİP TEĞMENLER AYAKALANIYORMUŞ ELBETTE HER TOPLUMDA DARBE OLUR REJİM SORUNU ŞU BU OLMAKDIKÇA DARBELER OLMAZ..
  • 10 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

mesele türkiye sevgisi ise öncelikle türkiyenin mavisini, yeşilini, toprağını suyunu yaratan Allaha kul olun. sonra vatana asker olun. Allaha ve bu vatanın vatandaşlarına nankörlük yapmayın!
  • 10 Gün Önce

KEMALİST

CEM BEY İŞİNİZ GÜCÜNÜZ DEMOGOJİ DAHA DÜNE KADAR 12 MART DARBESİNDE FİLİSTİN VE ABD KAFA TUTAN BU AMAÇLA ORTAYA ÇIKAN DENİZ GEZMİŞE ,İYİKİ İDAM EDİLDİ DEDİN NEYMİŞ İSRAİL KONSOLOSU ELROMU DENİZ GEZMİŞ ÖLDÜRMÜŞ VS ZATEN İÇERDE..ARAKADAŞLARI KAÇIRIYOR ÖYLEMİ? Ne oldu sizin bu Darbe karşıtlığınız hikayeeee gelelim, TALAT'A..?BUNUDA BİLMİYORSUN?Kardeşim ALBAY TALAT ADNAN MENDERES DARBESİNİ HAZIRLAYANLARDAN BİRİDR ANCAK KORE HARBİNE KATILMAK ZORUNDA KALIR SONRASI: Harbiyelileri kulanmak istemişmidir? Vs Albay Talat 2 Kez Darbeye Kalkmıştır 1. Darbede İsmet Paşayı Ve Diğer Komutanları Az Kişiyle de Olsa, Askeriyedeki Gücüyle Enterne Etmiş ,Ancak Serbest Bırakmak İstemiştir2.girişimide idamıyla sonuçlandı.. Çünkü İsmet Paşaya Nasıl Bir Şey Yapabilir ki? İsmet Paşayı Adanan Menderesi Korumakla ,Atatürkçülükten Uzaklaşmakla Ve Darbeye Katılan Arkadaşlarını da Uzaklaştırıp Uyarmakla Suçladı. Mecliste İsmet Paşa Askeri Locaya Bakıp Adnan Menderes Uyarısı Yapmıştı Meclis Ceridelerinde Var Sizi Bende Kurtaramam Diye,Kore Harbi Dönüşü Bakıyor Ki Bu Gurup Uzaklaştırıl mı, Bu Doğrudur Darbeyi Bu Amaçla Yapmak İstiyor Ters Düşüyorlar Çünkü Peki Bu Darbenin Ana Konusu Nedir? Albay Talat’ında Dediği Misal Radyodur Ozaman Tek O Vardı İletişim Olarak Halka Dair 1. Darbede İsmet Paşa Onu İnfaz Ettirmemiş Görevinden Uzaklaştırmıştı 2 .Darbede İse Tankçı Damadını Bu İşe Alet Ediyor Yanındaki Arkadaşı İle Radyo Evine Gidilmesini İstiyor ve Buradan Artık Yönetimin Albay Talat’a Geçtiğinin Anonsu Sonucu :)) Kara Harp Okuluna Gidecek Vs Orda Yönetimim Kendi Egemenliğine Geçtiğini Söyleyecek .Onun düşüncesine görede ORDUDA,Tüm Türkiye’de Bunu Kabul Edecektir ..Ama Bu Böyle Olamadı Çünkü Ordudaki Diğer Subay Ve Komutanlar Buna İzin SONRA ANKARADA KÜÇÜK ESATTA YAKALNDI RADYONUN BUKADAR ETKİLİ OLACAĞINI DÜŞÜNEMEDİĞİNİ BEYAN ETTİ.. Vermediler Görülmüştür ki Yakalanmalar, Darbeler Getirmezler Gerçek Darbeler Bir Dönem Yunanistanda’da, Darbelerle Yönetildi Onun Gibi Yada 12 Eylül Misali Tüm Komutanlar Bir Araya Gelecek Ve Eksiksiz Çok Gizli Planlarla Darbeler Yapılabilir Burada İse Böyle Bir Durum Yoktur Askerler Eski Çağlardan Beri Tıpkı Nasıl Sporculara Hoplar Zıplar Oynar.. Askerlerde Yüzyıllarca Silah Gösterisi Ve Kılıç Şıkırdatması Neşeyle Söylemleri Eğlenceleri Vardır Tıpkı Kepini Fırlatan Üniversiteli Gibidirler Bugün Ülkemizde Bir Rejim Sorunu Yoktur ,Siyasal Çatışmalar Yoktur Ozaman Darbe Neden Olmalıdır Anlamsız Feto Olayları da Tutuklamalar Olmuşsa ANLAMSIZZ DARBE YAPMAK OKADARDA KOLAY BİR ŞEY DEĞİL EĞER TÜM ORDU BUNA EVET DEMEZSE?BU HABERİ OKUYAN BİR MEDYA OKURU, YORUMCU OLARAK BİLGİME VE GÖRGÜME DAYALI OLARAK AKP ,KAMUOYU GÖZÜNDE BUNDAN ZARAR GÖRCEĞİNİ NEDENİ İSE:SANKİ ORDU VE İKTİDAR ARASINDA BİR EGEMENLİK SAĞLAMA KAYGISI VAR, GÖRÜNTÜSÜ VERİLİYOR ..BU KONU İKTİDARA ZARAR VERMEKTE
  • 10 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

millet sizi vatana asker olun diye okutuyor. laikliğe bekçilik yapın, havaya kılıç sallayıp vatandaşı korkutun diye okutmuyor!
  • 10 Gün Önce

Nur

Gayri cidddi olarak bakıyorum söylemlere teğmenlerin ağzına düşmeside bir hayli garip elbette komıtanımız RTE bu gerçeği kimse göz ardı edemez bunları gıdıklayan birileri var onları bulmak gerek o teğmenleride ordudan el çektirmek artık elzemdir ders olsun onlara arkasındakilere böyle absürt söylemlerde bulunanlarda aklını yoklasın
  • 10 Gün Önce

VATANDAŞ!

DAHADA ORDUYU AKP DÜŞMANI YAPMAKTIR BÖLMEKTİR BU İŞ ,BAŞKADA BİR İŞ DEĞİLDİR BURAYIDA BERBAT ETMEKTİR BU ADAMIN GAZINA GELİP ..

Abdullah

Erdoğan zaten laikliğin koruyucusu benim dedi, hatta Mısıra bile laikliği ekleyin anayasanıza dedi.
  • 10 Gün Önce

KAPTAN TÜRKİYE

BU GÖSTERİLER GEÇENYILLARDADA OLMUŞ ERDOĞANDA KUTLAMAYI BEN ÇIKINCA YAPSINLAR DEMİŞ BU SEFER BİRİ ELEİNE ALIYOR KAYIT ÇEKİM VS SERVİS EDİYOR OLAN DEĞİŞİK BİR ŞEY YOK NE DARBESİ ? REJİM VS SORUNUMU VAR DARBE GELSİN?LAİKLİK VS...?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23