• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Susadığı için öldürüldü! Kahramanmaraş’ta döve döve öldürdü

Kahramanmaraş'ta yaşanan dehşet verici bir olay, bir kişinin yalnızca ikinci bardak su istemesi nedeniyle hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

33 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

sukru

İdam gelmezse yemin ediyorum bu ülke iflah olmaz.Allahın emri,kısasta hayat vardır.
  • 8 Gün Önce

a.d.

Bir yudum suya muhtaç olun.......
  • 8 Gün Önce

hakan

nasıl bir kafa var şu yorumlarda. içler acısı bir cinayetten bile dindar dindar olmayan kavgası 
  • 8 Gün Önce

damarlarımızdaki asil kan.....................

evet Allah korkusu meselesi çok önemli. bir de o damarlarınızdaki asil(!) barbar kan unsuru.onu hiç dile getiren yok.

Murat ben

Allah boşuna deprem felaketi vermemiş o illere.
  • 8 Gün Önce

vermediği,vermeyeceği güvenli yer var mı.davarotti?

laf söyledi bal kabağı.bütün türkiye deprem tehlikesi altında. hepimiz aynı olduğumuz için mi. biraz da öyle. ne dirsingg.????

Vatanperver

Gavura vurur gibi hayvana vurur gibi vuruyor Şerefden yoksun adam düşmüş yere yine vuruyor  diyecem ite hakaret  bile merhamet gosteriyor asilmali bu gibiler daha kaç narin ölmesi lazim idam gelmesi için adalet ölmuş cenaze ortada kalmişkaldiran yok
  • 8 Gün Önce

mert

iki sene sonra sokakta bu pezevenkler(ifade hakaret değil,tanım tanım..) sokakta. hala etkin fetö yargısı kasden hukuku katlediyor,nasıl olsa şuursuz toplum bunu idrak etmez,beştepeye küfreder diye.

Dr. Uğur

Tipik bir çeteli zorbalık olayı. Çok kişi olunca kendilerini onurlu güçlüler ekibi sanıyorlar, aynen Yusuf beyimize karşı (aleyhisselam) birleşen kıskanç zorba kardeşleri gibi. Maktul büyük ihtimalle çok kötü bir şey de dememiştir, ama kötü anlamak zorba çetenin işine gelmiştir.
  • 8 Gün Önce

zrr

o alçak idrakimiz anlaşılması gerektiği gibi değil işimize geldiği üzere anlıyor her şeyi.analarına mı sövdü. bu bile ölümü mü gerektirir.kaldı ki dünya sövsün o vahşileri sıçan analarına.

Koparan

Toplum duzeninin bozulmasi Reisle alakalı degil.Reis; Ayasofyada Cuma namazinda kuran okuyor,asli budur. Alay konusu yapan,curuf zihniyet yani basimizda. Bir Asır önce siyonistin Ülkemizde ektiği laiklik tohum sonuçu;"Geriye Allah'ı, unutturmak kalmıştı" demisti.Bu stra tejinin meyvesini görüyo ruz.Halen: Kuran kurslari neden var, imam hatipler kapatilmali. 7 yasindaki cocuga kuran öğretmek zulüm, bilimsel degil zehirler etrafa saciliyor. Ezandan,namazdan korkan bir curruf toplumu zehirliyor.Insanlar; Manevi degerleri,Allah korkusunu unutuyor iyiliği sevab,helal ve harami unutuyor.Patlamaya hazir bir bomba,saldirmaya hazir bir canavara dönüştü, dönüştürüyor.Siyonistin istedigide Türk Müslüman degerlerinin unutulması değilmi?
  • 8 Gün Önce

gemlik

o kırmızı reyi veren köpoğlu,neren rahatsız oldu koparan rumuzlu kardeşimizin hakikatleri anlatmasından.tohumu bozuk mel un.

Dr. Uğur

Laiklik daha 1856 Islahat Fermanı ve onu izleyen 1858 Ceza Kanunname-i Hümayunu ile beraber tamamen gelmişti. Bir asır değil, bir buçuk asırdan fazla oldu. Hatta 1838 Baltalimanı Ticaret Sözleşmesi ve ardından 1840 Ceza Kanunnamesi ile bayağı başlamıştı. O yüzden neredeyse iki asır oldu, iki.

Ahmet Turk

Dine ve kuran kurslarına savaş açanlar, dini ve ahlaki değerleri yok etmek için sürekli mücadele edenler, ateistler, siyonistler bu cinayetin azmetiricisidir. Çukur oldukları için aşağılık bir şekilde sırıtarak yorumlarda yaparlar. Manevi değerlerimize azgın azınlığa karşı duramayıp, onlara fikir hürriyeti safsatasıyla hoşgörülü baktığımızdan, daha kötü ve daha büyük belaların gelmesi kaçınılmazdır.
  • 8 Gün Önce

VATANDAŞ!

AHMET BEY, KUSURA BAKMAYINDA GERÇEK ANLAMDA LAİKLİĞE İNANMIŞ İNSANLAR EĞİTİMLİ İNSANLARIN İŞİ DEĞİL 

hakan

yorumdan bir şey anlamak mümkün değil. cinayetler veya toplumsal huzurun vebalini dindar insan seküler insan ayrımı yaparak bir tarafı suçlamak saçmalık. cinayetlerin fikir özgürlüğü ile bir alakası yok.

Rahmi

Tamamen azgın bir topluluk haline dönüştü bu millet. Bir deprem felaketi dahi milleti kendine getiremeye yetmedi. Daha büyük bir felaketi hak etmiş bir milletiz. Maalesf Çok sürmez onu da görürüz.
  • 8 Gün Önce

orhan2

kimisi buralardan da sefalet edebiyatı çıkarmaya kalkıyor. her acıdasn her sevinçten o asırlık şeytani zekaya nema sağlamak ve 1950 den bu yana kin besledikleri sağ iktidarlar ve seçmenine saldırı suçlama hakaret ve yıpratma için. onların gavurizmi için her şey mübah.aslında tam tersine bitimizin kanlanmasından, arpamızın fazla gelmesinden olmasın sakın.atla katırla gelin almaya giden tolumun varoşlardaki azgın düğün ve asker konvoylarına bakın.son model milyonluk arabalar,son model cep telefonları,kıyafetler,silahlar,havai fişekler,devletten polisten korkmayan,toplumu ve devleti hiçe sayan bir azgınlık,bire vahşilik. düğünleriniz batsın. azgınlıktan balkondaki çocuğu,düğündeki kadını vuran, yorgun mermileri ile metrelerce ötede can alan cehennem odunları.iki dünyanız ateş olsun. iki dünyanız ateş olsun.... sineğe,karıncaya merhameti emreden Rabbimizin huzuruna ne yüzle,ne mazeretle gideceksiniz. cezaları bu toplumu çüşleyecek seviyelere çıkartmak , daha da önemlisi hala bol miktarda görev başında oldukları hissedilen hakim ve savcıların da bunları kıs kıs gülerek sulandırmasını önleyecek mekanizxmaları gekliştirmek çok elzem. çok elzem. bir taraftan azgınlaşan toplum,bir taraftan kötüyü katili hırsızı uğursuzu adeta ödüllendiren o maksatlı hukuk(suzluk) sistemi memleketi gittikçe yaşanmaz,sokağa çıkılamaz hale getirecek..şu seçimsiz dört yıllık toparlanma döneminde bu işe çüşş demek şart. yoksa halimiz harap. kaldı ki o dört yılı da zehir etmek için neler yapacak Allahsızlar cephesi...

hakan

idam gelsin. belli ki akli dengesi de yerinde değil ölen çocuğun. Müslüman eliyle diliyle kalbiyle buğz etsin hadisinin hep yanlış yorumlaması. Şeriatta el ile müdahaleyi kolluk güçleri yapar dil ile toplumun alimleri kanaat önderleri kalp ile halk avam buğz eder. Bizde tam tersi avam halk hem alim hem cellat buğz edenler ise alimler kolluk güçleri.
  • 8 Gün Önce

Hamdi

MEDYA BİZLERİ AHLAKSIZ BİR TOPLAMA DÖNÜŞTÜRDÜ YETERSİZ CEZALAR AHLAKSIZ BİR TOPLULUK HER TÜRLÜ DEGERLERİNİ YİTİRMİŞ BİR TOPLUM YOK OLMAYA MAHKUM ACINACAK HALİMİZ
  • 8 Gün Önce

metin

türk filimlerinin kavgasız tecavüzsüz mafyasız soygunluksuz cinayetsiz olanı var mı. şimdi de o tv dizilerinde aynı şekilde tehdit kavga dövüş cinayet ihanet tecavüz olmayan bölümü var mı. sonra esenyurt neden böyle. bütün istanbul,bütün türkiye neden böyle. sayemizde..kanallar toplumu ,toplum kanalları besliyor. naaapalııım;milleet bööle istiyooo. siz çüşleyin biraz bu işleri,toplum zaten ancak bir kaç nesilde kendine gelebilir.rtük biraz dizginlesen bu azgınlığı.. hemen chp ip tip dem şer cephesi faşizm, sansür, diktatörlük diye cazgırlık yapar, cibilliyetleri icabı. olsun. toplum biraz kendine gelir, sapı samanı ayırdetmeye başlar ufak ufak. belki...

Ali

Yapanlara bir ay su vermeyin susuzluktan ölsün iğrenç pislikler
  • 8 Gün Önce

cemil

yaradan onları ne yapacağını bilir,merak etme. bu dünyada kötüye ceza yok. iki sene sonra dışarıdalar. ya öbür taraf. ya öbür taraf.

M. M

Rabbim bir kavmi sebebsiz olarak helâk etmez. Kul azmayınça Allâh belâ vermez.
  • 8 Gün Önce

Abdullah

Kimse su isteme yüzünden kavga etmez. Küfür etmiştir, dalga geçmiştir. 
  • 8 Gün Önce

küfür etmiştir. belki... hemen öldür apo.vur kır öldür.

öldürmek mi lazım. ne kadar kıymetli imiş alçakların namusları haysiyetleri gururları kibirleri şirkleri.yan baktı öldür. klakson çaldı öldür. araba park etti öldür. keçisi marulu yedi öldür. çocuğu bizim çocuğu dövdü öldür. çamur sıçrattı öldür.şeftalinin dalı senin tarafa uzadı öldür.borcunu vermedi öldür... damarlarında asil kan taşıyan. bir teki dünyaya bedel, dünyanın bir numarası fertler ve onların toplumu. c.darwin in, s.winston churchilli in senin için dediklerini biliyon mu apooooo...???

hakan

zaten katillerin tüm ifadeleri bu şekilde bana küfür etti. çocuğun akli dengesi yerinde değil belli ki katilden yana olmanın anlamı nedir.

serhat

bu tür cinayetler çok sık olmamakla beraber her zaman olabiliyordu.infial de normal.ancak o kadar insanlıktan çıktıkki,günlerdir medyası,siyasisi derneği,fenomeni,ünlüsü,ünsüzü 24 saat durmaksızın akbaba gibi cesetden nemalanmaya çalışıyor.yazık utanılacak halimize.
  • 8 Gün Önce

Sedat Gümüş

Biz Millet olarak ne haldir.. duygusuz , bencil ve hep kendini düşünen sadist bir topluma döndük..Reise kızıyorum bu milleti zengin etti..Millet parayı görünce kudurdu..Ne namus , ne şeref , ne duygu , ne sevgi , ne merhamet kaldı...Eskiden Millet fakirdi ama insanlığı vardı....
  • 8 Gün Önce

şeref

ayneeen. ben yetiştim o yıllara. sözümona dürüstlük timsali liyakatsiz kifayetsiz laf ebesi slogan tüccarı ecevit döneminde kuzu gibi idik. tüüp bitttiiiğğğ...... yarım kiloluk kıyma bitttiiiiğ... yaağ kalmadıığ. anonsu yapardı biri;millet kuyruğunu kıvırır,tin tin giderdi,kimsenin gıkı çıkmazdı.şimdi 10 yaşındaki sıçmıkta 70 bin tl lik telefon.. herkeste milyonluk arabalar.nerede ise kenefe otomobille gideceğiz..sonra da öldüük bittiik. açııığzz.bir taraftan da;senn benim kim olduğumu biliyo musuun.(paşam napolyon un şeyinden düşmüş)...seeen ölldüüüüğnn.. seen görürsüüün..herkes azmış kudurmuş durumda. bitimiz kanlandı. o pis işkembemiz doldu.. bütün mesele o.. fakirliğimiz bir kötü, arpamızın çoğalması da başka bela.

Rahmi

Zenginliğin bir kültürü vardır. Yoksa bir merkebin sırtına bir küp altın koysanız o altın merkep için sadece yüktür. Şimdiki çoğu zenginlerden ve evlatlarından olduğu gibi.

İşsiz

"zengin olan millet"ten kastın nedir? İşsiz %25 mi? Aç okula giden %30 mu? Açlık sınırının altında maaş alan %40 emekli mi? Bir o kadar asgari ücretli mi? Yoksa sadece kendi çevren mi? Çay simit hesabı bile berbat durumda.

Salih

Kuffarin kanunları sayesinde suçlulara madalya takılır ölen oldu
  • 8 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23