• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kara Harp Okulu’ndaki "kılıçlı" yemin töreniyle ilgili şok iddia! "Yusuf Dikeç" detayı olay oldu

Akşam gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, Kara Harp Okulu'ndaki teğmenlerin kılıçlı yemin töreninin önceden planlanmış bir gösteri olduğunu dile getirdi. Tayiz, olayın aniden gerçekleşmediğini, aksine defalarca prova yapılarak sahneye konduğunu belirtti. Bu şovun arkasında bir hikaye üretme çabası olduğunu ifade eden Tayiz, teğmenlerin bu tür algı operasyonlarına alet olmamaları gerektiğini vurguladı. İşte Kurtuluş Tayiz'in yazısı:

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

zırtaboz

Madem cengaversin. Git PKK,YPG ile cenk et. Sivilceli Üniformalılar.
  • 7 Gün Önce

yıldırım bahadır

böyle bir durumda merhamet eden merhamet edilecek duruma düşer, bakın ABD dün güney Kıbrısla askeri strateji anlaşması yaptı. bu teğmenler kılıç şakırdatsın hadi görelim. dedeağaç abd silah deposu oldu hadi şakırdatın o sıkılı dişlerle kılıçlarınızı görelim. kusey suriyede pkk devletinin ilanı an meselesi hadi şakırdatın kılıçlarınızı nerdesiniz yeni yetmeler, çünkü sizi dolduranlar size dedi ki bu ülke gericiler(!)in elinde, atatürk devrimleri tehlikede, dişinizi gösterin! Ne iha, ne siha, ne milgem, ne siper, bora, ne kaan ne gökbey hiçbiri umrunuzda değil değil mi, size natonun bozuk silahları yeter çünkü 10 yılda bir ağababalarınız milletin temsilcilerini alaşağı etmeye o kadar alıştı ve ilk düşman "irtica" olduğu için bu ülkede terörü bitiren Erdoğan ve ekibi size düşman gösterildi, elinden diplomayı alır almaz ağzınızdan tükürükler saçarak mahkeme duvarı yüz ifadenizle kılıçları çekerek laik demokratik cumhuriyeti koruma kollama yemini ettiniz. milletin gözünde ne hale düştünüz bir bilseniz. anne babalarınıza yazık yahu, milletin içine çıkamaz duruma geldiler. bu aziz millete sevinç yaşatmanız gerekirken tedirgin ettiniz, ürperti saldınız bunlar ya bir de general olsa milletin anasını beller dediirttiniz, yazıkki ne yazık, şimdi kendinizle gurur duyun ama emeklerimiz helal değildir, bu milletin size sağladığı imkanlarla ne ruma, ne israile, ne pkk nın abisi abd ye ne fetönün hamisi almanya amerikaya değil düpedüz çanakkalede dumlupınarda allahüekber dağlarında şehit olmuş dedelerinizin savunduğu milli manevi değerleri kendine rehber edinmiş Erdoğan ve ekibine alternatif yemin töreni ile mesaj vermeye teşebbüs ettiniz. Bu millet sandığınız kadar aptal değil yeni yetmeler, bunu anlamanızı beklemiyoruz lakin sizi pohpohlayan kesime alkışlayan kesime bir bakın anlayın neye alet ettiklerini....deminden pkksına abdsinden yunanına, almanından fransızına herkesi sevindirdiniz bu yeminle ama bu milleti asla...hadi görelim mevla neyler neylerse güzel eyler (bu yorum dolduruşa gelerek hasbelkader kılıç yeminine katılanlara bir uyarı olsun, bilinçli katılanlar merhamete layık değildir, katılmayan büyük çoğunluğu da yürekten kutluyoruz, askerliğin disiplin ve onurunu kurtardılar tebrikler).
  • 8 Gün Önce

Adem Erdoğan

Israil ile t'caret bitmemiş azaltılmış barış olana kadar bu seviyede devam edecekmis ,canakkaleden gazzeye maarif safsatası ysapanlarin demeclerine göre.
  • 9 Gün Önce

ata

ikonik pozu türk milleti verir... gerektiğinde... bknz. 15 temmuz...
  • 9 Gün Önce

AKIN

Askerlik yapan herkes de bilir ki prova yapmaksızın o sözde tören asla yapılamaz.
  • 9 Gün Önce

süleyman aydın

Türkiye'deki en tehlikeli tarikat kemalist tarikattır. Defalarca darbe yapmış, darbe yapmaya yeltenmiş, siyasileri sürekli baskı altında tutmuş, halk arasında bölücülük yapmış ve daha neler neler..
  • 9 Gün Önce

Aykut şen

Ateş olmayan yerden duman çıkar mı
  • 9 Gün Önce

zırtaboz

Sivilceli, sıska, üniforma giymiş Kadıköy çetesi mensupları! Başlarındaki avrat rusça da bilirmiş. Bakışları zaten şizofren.
  • 9 Gün Önce

ali

Artık yapay zeka ile takip ediyolar hükümeti elştirdiğin için seni yoruma kapalı hale getiriyorlar ensonhaberbaşladı
  • 9 Gün Önce

Doğruya Doğru

yapma alicik her gün onlarca Fonlanmış basınınız yalan iftira çarpıtma karalama küfürlü haberler yapıyor bir halt olmuyor Ülkeyi karpuz gibi böldü Yandaş Fondaş basınınız hala sansürleniyoruz deyip yalan yapma muhalifler yalan söylemeden yaşıyamıyor mu yav. Bak 3 gün yalan söylemeyin nasıl rahatladığınızı mutlu olduğunuzu göreceksiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23