• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MSÜ'de büyük temizlik! Erdoğan "Oyuna geldik" dedi

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Kara Harp Okulu'ndaki yemin töreniyle ilgili "oyuna gelme" ifadesine dikkat çekti. Milli Savunma Üniversitesi'nde (MSÜ) sistemin tümüyle gözden geçirildiğini ve teğmenlerin bölük komutanının istifa ettiğini aktaran Şener, Milli Savunma Bakanlığı ve MİT'in konuyla ilgili geniş çaplı bir araştırma yürüttüğünü yazdı. Nedim Şener, özetle şunları kaydetti:

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

müslüman ve kavgacı

bunların mustafa kemal sevgisi türkiye sevgisinden kaynaklı olsaydı, türkiyenin mavisini, yeşilini, toprağını, suyunu yaratan Allaha öncelikle kul olmaları gerekmez miydi? bu mantığa göre bunların hepsi yalancı!
  • 8 Gün Önce

Umuda

Devletin orta ve üst kademe Memurlarından Hükumete küfür etmeyen bir tanesine rastlamadım. AKParti kadrolaşamadı çünkü Ülkede gerçek Müslüman sayısı çok az ve çoğu eğitimsiz. Hükumet yanlısı gibi gözüküp yükselen pek çok solcu mezhepçi ve gizli Fetöcü var.
  • 8 Gün Önce

zırtaboz

Oyun moyun yok! Bunlre kanı bozuk Kadıköy çetesi. Başları rusça da bilirmiş. (!?)
  • 9 Gün Önce

osman karabulut

Bölük komutanının istifası yetmez. Hiyerarşinin diğer kademeleri yok mudur. Bu istifa teğmenleri korumaya matuf ta olabilir ve bunların ordudan ilişikleri kesilmeli. Diğerlerine örnek olacaklarının yanında daha üst rütbelere geldiklerinde daha katmerlisini yaparlar.
  • 9 Gün Önce

Fullbrightsız Tarih

Ne oyunu dinsiz kitabsız kemalistler bilerek yapıyorlar atın hepsini
  • 9 Gün Önce

Millet

Buradan devletimi uyarıyorum, emekli bir asker olarak diyorum ki, TSK. giriş kapısı olan, askeri hastahanelere bir göz atın, bu hastahaneleri mercek altına alın. Yakın bir geçmişte, askeri tıp fakültelerine, tarihinde görülmemiş bir şekilde diğer sivil üniversitelerden yatay geçişle 600 civarı akademisyen alındı. Hem de apar topar, 29 gün içerisinde müracaat, mülakat ve kabulleri yapıldı. Burada kanaatimce şüpheli bir durum vardır. Bu durum sıradışı bir gelişmedir, hayatın normal akışına aykırıdır, hiç bir akademiya da böyle bir şey olmamıştır. Bu sıradışı işlemler bizlere fetönün uygulamalarını hatırlatıyor. Devletin diğer tıp fakültelerinde akademisyen fazlası mı var ki, bu askeri tıp faküldelerine yatay geçişlere müsade etsin. Burada bir şüpheli işlem var. Bildiğimiz kadarı ile 15 Temmuzdan sonra Askeri tıp akademilerinde büyük çaplı bir fetö temizliği yapıldı ve herkezin dillendirdiği başka bşr gerçek var ki, malesef, akademiyada fetö temizliğ yapılamadı. Şeytani akıl, İşte bu boşalan yerlere sivil akademilerdeki, kendi bildikleri fetö elemanlarını, yatay geçişle askeri tıp fakültelerine almış olabilir. Onlar açısından, bu işlemdeki avantaj, yatay geçişle aldıkları akademisyenler, zaten devlet memurları oldukları için, herhangi bir araştırmaya gerek kalmamasıdır. Bu durum illaki böyledir demiyorum, ya da bu işlem ile alınanların hepside fetöcüdür de demiyorum. Lakin, benim kanaatimce kahir ekseriyeti şüphelidir diyorum. Burada ekstrem bir durum var, şüpheli bir işlemdir diyorum. Efendim eğer bu böyle ise bunun etkisi ne olur diye soranlara da, diyorum ki, Askeri tıp fakültelerini ele geçiren hastalıklı satılmış köle zihniyeti, sizin bizim normal çocuklarımızı uyduruk raporlarla eleyip, askeri okullara almazlar, kendi hiçlerini alırlar. Sonrada biz yemin töreninde nereden çıktı bunlar diye şaşırır kalırız.
  • 9 Gün Önce

Bursalı

Aynı şekilde milli eğitim sisteminde köklü bir reform şart milli eğitim müfredatının değiştirilip Avrupa ile rekabet edebilecek hale getirilmesi gerekiyor tarihi konuların sebep sonuç ilişkisi gözetilerek anlatılması tarihin düşündürmesi ve ibret alınması gereken yönü ile anlatılmalıdır bunlardan en önemlisi tarih anlatımını engelleyen kanun kaldırılmalıdır ikincisi ise bütün darbelerin babası Hz Osman efendimize yapılan darbe hem okullarda hemde cuma hutbeleri de çokça anlatılmalıdır
  • 9 Gün Önce

Turan

28 Şubat, 27 Nisan hele 15 Temmuz dönemi emekli generallerinin beyanları, ilişkileri ve iletişimde oldukları gerçek adresi gösterecektir! Darbe için her zaman postal giymeye gerek olmadığını asıl etkili ve yetkililerin smokinli oldukları dikkate alınmalıdır. Basın, iş dünyası, sanat dünyası, sosyal medya göz ardı edilmemelidir! Devlet kendi varlığını tehdit edenleri demokrasi yada özgürlük adına hoş göremez!
  • 9 Gün Önce

ÖNEMLİ

Lütfen halen yayımda olan https://kho.msu.edu.tr/hakkinda/harbiyeli_ataturk/ogrenim_hayati.html adresine bakınız. Şöyle atıfta bulunulmuş cennetmekan Sutan Abdulhamid Han hz dönemi için.. "...Devir istibdat devri idi ..." Sonuç: Hükumetimizin ve milletimizin ekseri çoğunluğunun Sultan Abdulhamid Han.Hz. sevgisi malum iken, halen ilgili Kurum sayfasında nasıl "istibdat devri" olarak geçebiliyor? Demek ki Kurumlar "yeterince" ince elenip sık dokunmamış olabilir mi? Teşekkürler.
  • 9 Gün Önce

TATAR RAMAZAN

HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR REİS İYİKİ BÖYLE OLDU.KALAN ÇÜRÜKLERDE TASTAMAM TEMİZLENİR İNŞ.
  • 9 Gün Önce

1 kisinin istifasi YETMEZ, TUM CETENIN BAGLANTILARININ KAFALARI KIRILMALI...GUCLU ORDU ,GUCLU BAGIMSIZ TURKIYE

Kanserden korkma GEC KALMAKTAN KORK!!! temizlik imandandir ve sagliktandir!
  • 9 Gün Önce

Ali Osman Kara

Bu teğmenler darbe için şimdiden örgüt kurmuşlar; derhal ihraçları yapılmalı.
  • 9 Gün Önce

Adanalı ömer ulaş

Bu kâfirler hilafet gelip te kılıçlarla idam edilmedikçe asla bitmezler . Kâfirin dilinden zülfikar anlar başka hiç bir şey değil
  • 9 Gün Önce

Murat

Bunlar devletin bütün kurumlarında varlar. Adam bu iktidar zamanında işe girmiş bu iktidarın hakkında konuşuyor Ak parti önce kendini sorgulamalı biz nerede yanlış yaptık diye kurumlar karşıtları ile doldu.
  • 9 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23