• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbakan'dan idam cezası açıklaması

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "Burada idam cezasının yeniden gündeme getirilmesi konuşulmalıdır, tartışılmalıdır" açıklamasında bulundu. Erbakan, neredeyse bir kaç ayda bir böyle bir olayın yaşandığını belirti.

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Reis Sevdalısı

Reis'e ve devlete baş kaldıranlara da idam istiyoruz. kılıç kaldıran kılıçla ölsün!
  • 9 Gün Önce

hll

dikkat. onlar bu tarafı asmada daha ustadır...fetö/chp fesat ittifakının yassıada benzeri mavi klasörleri hazırdır merak etme... yassıadada köpek davası,bebek davası,6/7 eylül olayları (ki o da mit,özel harp dairesi,chp işbirliği eseri idi),anayasayı ihlal davası vs vs... şimdi uçan kuştan bin çeşit melanet uydururlar.60 küsur yıl öncesinden .ok ustalar.hele hele yapay zeka ile neler uydurur,neler isnat ederler. gaza gelmeyin.eşkiyayı asmaz,milletin adamlarını asar bu bir hatta bir buçuk asırdır chp ve evveliyatı ittihat ve terakki kafasının elindeki devlet...gaza gelip şeytanın aklını uyandırmayın,bizim saf masa başı mücahitleri...

Gültekin

EYLEMLERİN NİTELİ,KLERİNE GÖRE ÖZEL İDAM YASASI ÇIKARILSIN, MECLİSİN BUNA GÜCÜ YETMİYORSA, MİLLETE GELSİNLER, MİLLET EN DOĞRU CEVABI VERİR.
  • 9 Gün Önce

kardeş

Bırakın bu siyasi mevtayı.Dirilmek için büyük şeytanlarla işbirliği yapıyor.Yüz vermeyin bütün yüzsüzlere,müsvettelere.
  • 9 Gün Önce

nur

fatih Erbakan'ın yardımcısı tel Aviv de israilde doğum gününü kutladı 4 mü 5 mi ay evvel diye yazdı gazeteler doğru mu????
  • 9 Gün Önce

uğur

o iş kurcalanmaz. müslümanın gavurun ,en sağdan en sola, cümle fitne ve fesadın tek derdi erdoğanın başını yemek.böyle şeyler şer ittifakına zarar verir,onun için örtülür. ama bir ak partili olsa yeri göğü inletir. şer zekası.rahmetli menderese de ,rahmetli sultan hamid hana da böyle her cepheden saldırıldı.mehmet akiften,saidi nursiye, ateist tevfik fikretten , filozof rıza tevfik e herkes sultan II. hamid hana karşı idiler. bu gün olduğu gibi o zaman da herkesin bir gerekçesi,bir memnuniyetsizliği,bir kılıfı,bir kuyruk acısı,bir husumeti,bir hesabı vardı. ...kaybeden devletmiş,milletmiş,memleketmiş,kimin umurunda gözler dönmüş,herkes oh olsun hesabında,yüreği soğsun hesabında. ilkel uluslarda iktidar süresi uzayınca sıkıntı ,ufunet,bıkkınlık artıyor,eser ,hizmet.. boş ver onları. birer cümlelik çamurlarla hepsi berrtaraf edilir. ilkel toplum, yalana,fetbazlığa inanmaya teşne, hakikate değil.sonra da filozof rıza tevfik nedamet getiriyor; ey ulu hakan ,affet bizi. biz ne halt eyledik... geçmiş ola..

Mak

Senin samimiyetin hic mi hic güven vermiyor. Aynen su Hüseyin Abbas gibisin,Nabza göre serbet veriyorsun, Belediye Baskanliklarinin kazanmasina sebep oldugun CHP.li Kankalarina git önce bunu onlardan iste.Siyasetin geregini yapabilmen icin 100 tekne ekmek yemen lazim. tabii ki samimiysen. sana hic güvenmeiyorum
  • 9 Gün Önce

burak

en son kendisinin hidematı hasenesi ile (!) dem e kazandırdığı hivan a, pkk lılara tebrike gitsin. ak parti kazanacağına dem kazandı,oh olsun diyen ne kadar müslüman ve gavur alçak vardır şimdi.. istanbulu biz kaybettirdik diyen saadetlilerden sonra bir çok yerle birlikte chp ye deme biz kazandırdık şerefi de yrp ye ait.. kına yakın.eserinizle övünün.

recep

Sayın fatih Erbakan; "Burada idam cezasının yeniden gündeme getirilmesi konuşulmalıdır, tartışılmalıdır" gibi kamuoyuna açıklama yapacağına TBMM'ne önerge verde helal olsun diyelim. Karşıdan bekleyeceğine siz verin önergeyi.
  • 9 Gün Önce

vedat

heee sen de helal oldsun diyecen klavye dehası. işin sonunda kimler asılır,kimlere zerre dokunulmaz. şu seçimsiz 4 yıllık toparlanma sürecini zehir edin. avrupa topluluğunu da ebediyyen unutun. zaten almazlar da aday ülke statüsünün de bir faydası var ticaret ve siyaset adına. minderinde oturup cevher yumurtlayan yurdum insanı bunu bilir mi.nasıl olsa bu gün hesapta olmayan kayıplar karşısında laf hazır. küfür edilecek beştepe belli. salla gitsin.

Murat

Utanmaz arlanmaz herkes de ağzı olan misali konuşuyor yahu idamla ilgili ilk önce bak bakalım ilk kim karşı çıkıyor tabiki yancısı olduğun cehape çık da Sözcü tv de ya da halk tv de anlat bakalım senin cesaretini görelim bu millet saadeti bile kabullenememişken cehape zihniyetinin oyuncağı olmanı hiç kabullenmeyecek olsun en azından dost düşman ortaya çukmış ölüyor
  • 9 Gün Önce

ASABI

Ilk önce seni etseler
  • 9 Gün Önce

harun

ederler zaten. chp nin asırlık rüyası,arazi temizliği ve pırıl pırıl zengin güzel tahsilli dinsiz sadece kendi kalitelilerinden müteşekkil chp ülkesi. gardrop lüksemburgu hollandası isviçresi kanadası...tabii ki,onlar gibi çalışmadan,disiplinli olmadan sadece yaşantı olaraktan,konforlu yaşamak,hak etmeden, keyif ve lüks zihniyeti.

Vatan

Sen güzel diyorsunuz ama durduğun yer başka seni sevmezler otuz bir marta desdek verdiğin ortakların onlarıda sen biliyorsun ben adlarını demiyom
  • 9 Gün Önce

murat yazgan

kafirlere laiklerin oyuncagı zavallı idamı konuşuyor sı.an gibi müslümanlara dikelmekten başka bir şey bilmezsin sen
  • 9 Gün Önce

Maydonoz

Bu adamı hiç sevmiyorum, her hali yapay, yeniakit bu adamı zorla sevdirmeye çalışıyor, AK Parti yi tırtıklamaktan başka bir hesabı yok, birlikte yerel seçimlerde AK parti oylarını tırtıklayarak seçim kaybettirdiler. İlkeli bir siyasetçi değil
  • 9 Gün Önce

hikmet

babasının düşmanlarına dost ve yamak,babasının takipçilerine, öğrencilerine,onun yapamadıklarını gerçekleştirenlere düşman ,lüzumsuz,vasıfsız, zerre karizma sahibi olmayan,proje bir eleman.sözcü gazetesi bunu geçenlerde nanşete alıyor,yağlaya,ballaya. .. babasını zerre severmi idi o kafa. bunu ak parti reylerini tırtıklama aracı olarak şişiriyorlar. nasıl olsa,kendi taraflarından zerre oy gitmez buna,giderse ak partiden üç beş gayrımemnun,hayal kırıklığı yaşayan,maması eksik gelen,birisi demişti;sayın erdoğan o yüzde elliye güvenme,bir gecede dönerler tanımına uyan..

Yasin

Ab uyum sürecinde 2004 de idamı kaldıran zaten bu iktidar dsgilmiydi...idam darbe döneminde bile gelmedikii simdimi gelecek..bu iktidar ab kuklasidir edepsiz hayasız ve ab seviciler
  • 9 Gün Önce

edepsiz de hayasız da beyinsiz de sensin davarotti.

kim ab kuklası beyinsiz.sen nerede yaşıyorsun. o mercimek beyninle neyin ne olduğunu bilmeyen,klavye feylesofu kara cahil,bir yurdum insanı. senin ab konusunda üç cümle malunmatın var mı acaba... mi idi ayrı yazılır.. di ki ayrı yazılır. önce ilkokul türkçe ve dilbigisinden mezun ol.

A g

Böyle zamanlarda salla normal zamanda chpkk yi destekle
  • 10 Gün Önce

adalet

İdam ve Kısasa Kısas evrensel adaletin bir parçası Laik Adalet sistemi sadece delile kanıta bakar delil bırakmadan istediğin kötülüğü yapabilir serbestçe yaşarsın bu yüzden Dinlerdeki İlahi adalet var.
  • 10 Gün Önce

Han

Boş boş konuşmayın, meclise idam için önerge verin.
  • 10 Gün Önce

emrin olur paşam.elektrikli mi olsun urganlı mı.??

chp ye ve yandaşlarına yeniden bir şirinlik,bir uygarlık şovu fırsatı sunun.

Asil Ender

Balgattaki camii bu kurnazın üzerinde,illi görüş,islam ,kötü İsrail derken veleybol topu gibi mv seçiminde Cumhur ittifakı ,belediyede chp ittifakı gibi birşey yapıyor sonra küllü laf icraat mafiş.
  • 10 Gün Önce

Yrp sevmez

Oyları böldün chp yi birinci yaptın daha akıl veriyorsun millete.
  • 10 Gün Önce

sen de meşgul et.. zamanımızı heba et.

babasına bu memleketi zindan edenlerin payandası...o da bir kaç yıl kaybettirsin,yorsun,meşgul etsin bu ülkeyi..

İzmirli öğretmen

Ne birkaç ayı beyim. Her gün kaç kadın cinayeti. Allah'ın adıyla kısas isteriz. Yoksa işe yaramaz.
  • 10 Gün Önce

Adem

İ D A M
  • 10 Gün Önce

yapmayın kaldıramzsınız

avrupa sözlesmesini imzaladı türkiye kaldırılması zor bir konu hiç bir hükümet kaldıramaz idamı kaldrıırken kimler kaldırılsın demiş bakın bari siz türbanı anaysa değişikliğne koyun
  • 10 Gün Önce

Turan

15 Temmuz sonrası yapılan seçimde bu yetki istenmiş ve verilmişti. Günün vekilleri istedikleri yetkiyi kullanmayarak emanete sahip çıkmamıştır. Cumhurbaşkanı "Meclis gereğini yapsın onaylarım" demişti. Hala bekliyoruz sözün yerine gelmesini! Emanet yoksa vefa da olmayacaktır! İDAM vatan hainleri için, teröristler için, çocuk istismarcıları için, katiller için, ormanı yalanlar için! Adalete, devlete olan güven açık arttırmaya çıkmamalı, gitti gidiyorun yanından geçmemeli!
  • 10 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23