• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Egemenlik Platformu'ndan ırkçı bildiri! “Ortak vatan” söylemine karşı çıktılar

Milli Egemenlik Platformu, Sivas Kongresi’nin 105. Yılında Sivas’ta bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası okunan bildirinin içinde, “Mavi vatan masal” diyenlere karşı çıkamadılar.. “Ortak vatan” söylemine karşı çıktılar.. Türk milletine geri zekalı diyene karşı çıkamadılar.. Diyanet'e karşı çıktılar.

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Rıfat Canpolat

Turkiye Türk milletinin vatanıdır. Bunu kabul etmeyen Ermeni ve bölücüler kırk yıldır askerlerimizi , polislerimizi, korucularimizi, kundaktaki çocuklarımızı, koylulerimizi, kadınlarımızı şehit ediyor. Siz galiba Arapsinizki Sivas bildirisini kiniyorsunuz. Bir oyunla ülkemizi işgal etmelerine göz yumuyorsunuz.Fransada etnik kökeni ve dini ne olursa olsun Fransız oluyorda ulkemizdekiler niye Türk olmuyor? Etnik kökeni ülkemizde bakan, milletvekili, general, profesör, rektör, işçi, memur olmuyor mu? Ülkemizde herkes ben bilmem neyim deyince ırkçı olmuyor ama Türküm deyince ırkçı oluyor? Türküm demek suç. Ülkemizde kime ayrım yapılmış? Bu vatanı milyonlarca şehit vererek Türk vatanı yapılmıştır. Vatanını seven ve ihanet etmeyen herkes bu ülkenin evladıdır. Ama bir oyunla çeşitli ülkelerden insan getirip ülkemize doldurup sonrada ortak vatan demek bu millete dusmanliktir. Allah diyorsunuz ama artık o değerli sözle bizi kandiramayacaksiniz.
  • 8 Gün Önce

a.d.

Ulan aşağılık herifler size kalsa 9 eylül İzmir in kurtuluş gününde pop müziğiyle dans eden ve ettiren hainlerle beraber kıvırırsınız.
  • 8 Gün Önce

mehmet tolga

yeni okudum bildiriyi, yazılanlara katılmamak mümkün değil, bende orda olsam imzalardım
  • 8 Gün Önce

Ottoman

YAZIKLAR OLSUN 20 YILDIR SEÇTİĞİMİZ AYMAZ EZİKLER GEREKENLERİ YAPMADIĞINIZ İÇİN BUNLARI HALA DİNLİYORUZ HARAM OLSUN YEDİKLERİNİZ İÇTİKLERİNİZ MAKAMINIZ İSLAMA HİZMET ETMEDİĞİNİZ İSLAM MİLLET DÜŞMANLARINA SESSİZ KADIĞINIZ DEVLETTEN MAKAM NEVKİLERDEN TEMİZLEMEDİĞİNİZ HER VAKİT HARAM OLSUN..HRAM OLSUN AALHIN ADI İLE KAZANDIĞIMIZ SAVAŞLARI ŞEHADET KANI İLE SULADIĞIMIZ VATAN TOPRAKLARI UYKUSUZ KALIP ZİKİR İLE BEKLEDİĞİMİZ İSLAM SANCAĞIMIZIN HAKİKİ DEĞERLERİNİ ÇALIP GAVURLUĞA YORUMLAYAN MEMLEKETİ SAVAŞTIKLARIMIZIN İLKE İNKİLAPLARIYLA İŞGAL EDENLERİ TEMİZLEMEYENLERE YUHH OLSUN KAHROLSUN YALANLAR VE YALANCILAR..YAŞASIN HAKİKAT YAŞASIN İSLAM ŞERİATI YAŞASIN OSMANLI..
  • 8 Gün Önce

Şahin yiğido

Bu platformun bütün maddelerine imzamı atıyorum, vatan bir bütündür asla bölünemez, vatanın asıl sahipleri Türk milletidir, misafirler hemen gönderilmelidir. Yeter misafirliğin kısa olanı makbuldür.
  • 9 Gün Önce

EMEKLİ

GEZİ ZEKALI, SABATİST MANKURTLAR...
  • 9 Gün Önce

Gültekin

BENİM DEDİKLERİM HEP DOĞRUDUR DİYEN ZİHNİYET YILLARCA BU ÜLKEYİ YÖNETTİLER ÜLKEMİZİ SAVUNACAK NE YERLİ, NE DE MİLLİ BİR SİLAH ÜRETEBİLDİLER, SON YİRMİ YILDA YAPILANLARI GÖRMEK İSTEMEYENLER BÖYLESİ BİLDİRİLERLE MİLLETİMİZİN KAFALARINI KARIŞTIRMAKTAN ÖTEYE GİTMİYOR.
  • 9 Gün Önce

resat

osmanlıya düşman olan zihniyetin günümüz versiyonu ,,uydurdukları kemalizmin satırbaşları ,, toplumun birleştirici bağı islamı çaktırmadan dışlayıp yerine laiklik inancını koymak ,efendilerinin emri üzere müslümanlar ın dünya birliğine kesinlikle karşı çıkmak ,,
  • 9 Gün Önce

Gökhan

Ahhh bunlar Kuzeykore de yaşayacaktı da bildiri yayınlayacaktı sülaleleri yok olurdu kendileri değil sadece
  • 9 Gün Önce

maskeli balo sona erdi

Türk milleti biziz de siz kimsiniz?... Millet ümmet kelimesinden rahatsız olanlar bunlar
  • 9 Gün Önce

Millet

Gelen geçen çoluk çocuk ülkeyi tehdit etmeye başladı ya hayırlısı...
  • 9 Gün Önce

adalet

Bu Nankörler topluluğunun eleştirdiklerini not alın bunlara oy verip iktidar yapın bakalım eleştirdiklerinin bin beterini yaparlar Ülkede bir tane alt yapı teknolojik yatırım olmaz savunma sanayi biter tekrar ABD nin İsrailin dümenine gireriz ekonomik kalkınma yerine her gün Şeriat geliyor filan hoca şöyle dedi böyle yaptı Tarikatlar Cemaatlar diyerek 100 yıldır Ülkemi geri bırakan boş tartışmaları tekrar getirirler amaçları Ülke filan değil Müslümanlıktan rahatsızlar Şamanist gibi duruyorlar bunları araştırmak lazım. Ecevit 2001 de IMF den aldığı 45 Milyar borcu Banka Patronlarına dağıtırken, bir gecede 2 milyon esnaf kepenk kapatırken açlıktan insanlar kendini yakarken Pkaka gelip Karakolumuzu basıp 30 askerimizi Şehit ederken dönemin Komutanları bu esnada golf oynarken sefa sürerken abd israil Genel Kurmayın altında gizli odalardan Miti Komutanları yönetirken bir tane Milli Teknolojik fabrika kurulmamışken neden bu tür bildiriler yayınlamadınız da Uçak uydu helikopter jet motoru füze çelik kubbe milli gemi yapıp terörü bitirdiğimiz bu günlerde yayınlıyorsunuz sahipleriniz çok mu rahatsız Ülkemin kalkınıp bağımsızlaşmasından, sizler, kimin Milliyetçisisiniz.
  • 9 Gün Önce

Şahin yiğido

Niye rahatsız biliyormusun, kanıyla canıyla kurtarılan bu toprakları, beleşbeleş yada parayla vatandaş yapıp ülkeye çapulcuları doldurup sınırları yolgeçen hanına çevirdikleri için rahatsız, ekmek bulur yersin ama vatanı kaybedersen b.. Yersin.

asim keskin

kim arkadas bu dernekler birlikle vakiflar. Bunalr devletin üzerinde devletmi? neden bunla ikide bir muhtira gbi bildiri yayinlar. Hüküpmet biran önce tüm dernekleri birilikleri lagvedip yeni bir dernek yasasi cikarmali
  • 9 Gün Önce

iyi vurucu

bunlarıda birileri bazı gazeteci tvciler fonfonlamamı yaptı tosba gibi kafalarını çıkartmışlar
  • 9 Gün Önce

star

prof olmuslar ama adam olamamislar, yaziklar olsun
  • 9 Gün Önce

Devlet uyumaz daima uyanık tır

Bu bildiri çelişkilerle dolu...bu bildiriye imza koyanlar bu günlere kadar vatandaşlar arasında ayırım yapılırken neredelerdi?... 
  • 10 Gün Önce

Mücahit görür

Yine bir yerlerden düğmeye basıldı önce tegmenler arkadan bu bildiri hep aynı senaryo artık yemiyoruz çünkü maskeniz düştü Feto ve uzantıları havanizi alırsınız Devletimiz tepemizde Türk milleti de arkasinda
  • 10 Gün Önce

Asil Ender

Bunlarda Atatürk’ün yedek askeriyiz derseler şaşırmam niye dersen birazcık orta yaşı aşmış birazda ihtiyarlamışlar.
  • 10 Gün Önce

Adem

Bu ismi size kim verdi ki, millet adına hüküm veriyorsunuz. Bu bildiri ancak ABD, İSRAİL'İN ve AB Kuklagillerin ifadeleridir.
  • 10 Gün Önce

ziyaretçi

Milli egemenliği savunan ahmaklar sürüsünden vallahi bir tane ayakları yere basan söz okumadım duymadım. Tek yaptıkları emperyalizmin uşaklığı, ırkçılık ve İslâm düşmanlığı. Sizi gidi pire fesor bozuntuları.
  • 10 Gün Önce

Haktanır

Bunlardan bir cacık olmaz. İslama mesafeli olan bu mankurtlar, Emperyalizmin aparatı olan Sosyal medyanin uşaklığını ve bölücülük yapmaktanbote gidemeyeceklerini göstermişler.
  • 10 Gün Önce

Bildiriye İmza

Bu bildiriden sadece Türk düşmanları rahatsız olur, oldunuz da.
  • 10 Gün Önce

asim keskin

bir milletin en ikcilari/milliyetcileri kesinlikle o milletten/irktan olmayanlardir kanlarini kontol ettirsinler

Kim bunlar:)))

.....
  • 10 Gün Önce

Hamido

Bunlar kimki ? Bu ne ukalalık .seçimler ne için yapılıyor?hangi millet adına konuşuyorlar meymenetsizler .
  • 10 Gün Önce

Ahmet

Kim bu lavuklar.Arkadaş memleket akıl veren akilsizlardan geçilmiyor.Önune gelen sabah kalkıp millete ayar veriyor.Yahu siz kimsiniz?Neyin platformu bu.Boş insan dolu ülkemiz artık hepside mide bulandiriyorlar.
  • 10 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23