• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemalist kişilik bozukluğu salgın gibi yayılıyor! Atatürk'ün resmine, rahmetli Erbakan'ın adım adım iktidara yürüyüşünü anlatırmış

Ebubekir Atasoy, Kemalist ideolojinin bazı bireylerde kişilik bozukluğu oluşturabileceğini ifade etti. Atasoy, Kemalistlerin bilimsellik iddialarına rağmen doğaüstü olaylara inandıklarını belirtti. Atasoy, Kemalist ideolojinin toplumsal ayrışmaya ve düşmanlığa yol açtığını vurguladı. Kemalistlerin Türk toplumuna zarar verdiğini söyleyen Atasoy, Doğruhaber gazetesindeki yazısında şunları kaydetti:

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gittiklerini zanneden zavallılar, haşa Atatürk'ü sanki peygamber seviyesine getiriyorlar. Böyle yaptıkları için yücelttikkerini zannetikleri Atatürk'ü mahşeri vijdanda mahkum ettiklerinin farkında bile değiller. Atatürk bu milletin ortak değeridir. Ayrıştırma ve ayrışma vesilesi yapılamaz. İyi bir asker, iyi bir siyasetçi ve Cumhuriyetimizin kurucu banisidir. Netice itibariyle Atatürk'ün korunmaya kollanmaya ihtiyacı yoktur. Atatürk Türk Milletinin hasbi sinesinde yerini almıştır. Ruhu şad olsun
  • 10 Gün Önce

HİZİPSAVAR

bu yobazlık artık son bulmalı. evete tarihimizde bir çok önemli şahsiyet var. kimi anadoluya girdi kimi sınırlarımızı arşa kadar çıkardı kimi haçllara karşı türk kimliğini savunup adlarımıızn yorgo siopis corc olmasın engelledi bir çok devlet kurdu yaşattı. Allah hepsinden razı olsun ve rahmet eylesin. ama geçmişt akalmanın bir anlamı yok. helede ne kadar azınlık ve azgınlı vari t.c. düşmanı varsa atatürk kimliği arkasına sığınıp yayagara koparıyorlarsa şu nu bilmek lazım ölünün kendine bile faydası yok. RAHMETLE ANA DUA ET. YAŞAYANA VE GÜNÜMÜZE BAKACAĞIZ kendine faydası olmayanaın artık bize faydası olmaz. olsaydı fatihi yavuzu sülaymanı canlandırır dünyanı en büyüğü olurudk.
  • 10 Gün Önce

Gültekin

ÜLKEMİZDE NE KADAR AZINLIK VARSA HEPSİ ATATÜRK'ÜN ARKASINA SAKLANARAK HAYAT BULDUKLARINI SANIYORLAR, BU SAHTEKARLAR ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNE, KALKINMASINA, BÜYÜMESİNE, GÜÇLÜ, KUVVETLİ OLMASINA, HALKIN REFAHININ ARTMASINA HEP ENGEL OLMUŞLARDIR, BU SAHTETE ATATÜRKÇÜLERİ HALKIMIZA ANLATALIM Kİ ATATÜRK'Ü İSTİSMAR EDEREK ÜLKEYE ZARAR VERMELERİNE MUSADE ETMEYELİM. MÜSLÜMAN BİR MİLLET YABANCILARIN İDEOLOJİLERİYLE FAZLA YAŞAYAMAZ, BU ASİL MİLLET ÖZÜNE DÖNMELİDİR, DÜNYA ÖLÇEĞİNDE ŞAHSİYETLİ YERİNİ ALARAK SÖZ SAHİBİ OLMALIDIR.
  • 10 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23