• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kara Harp Okulu’nda neler oluyor? Emekli Albay Coşkun Başbuğ'dan flaş öneri

Coşkun Başbuğ, Kara Harp Okulu'nda mezuniyet töreninde yaşanan olayların ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nde disiplinsizlik tartışmalarının yeniden gündeme geldiğini belirtti. Başbuğ, orduyu yıpratmadan yapılacak bir soruşturmanın önemine vurgu yaptı. Disiplin zafiyetinin giderilmesi için askeri liselerin yeniden açılmasının gerektiğini ifade eden Star yazarı Başbuğ, genç Harbiyelilerin disiplinsizliğinin TSK'nın geleceği için büyük bir risk oluşturduğunu söyledi. Başbuğ, askeri eğitimde disiplinin önemini hatırlattığı yazısında şunları kaydetti:

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatan Sever

Askeri liseler acilen ivedilikle açılmalı ve o okullara eskiden olduğu gibi süper beyinli çocuklarımızın bir an önce bu okullara alınarak sıkı bir disiplin içinde yetiştirilmeleri gerekmektedir vatan savunması zaafiyeti kabul etmez
  • 10 Gün Önce

namıkemal

İLERDE BU TEYMENLER GEREYINI YAPACAKTIR ))))
  • 10 Gün Önce

darbeci godoşka,bir satırda üç yanlış.ilkokul kaçtasın.

yani birinci vazifeleri yurt savunması değil,chp zihniyeti uyarınca darbelerini,desene. teymen değil teğmen,gereyini değil gereğini..namıkemal değil namık kemal..sana yuh kere yuh...önce türkçeyi adam gibi öğren,ondan sonra darbelerden medet um.21.yy.da türkiyede hala darbe çığırtkanlığı yapan vahşi ,ilkel,despot,faşit kafalar. hesapta en demokrat onlar. hayran oldukları avrupanın neresinde bu kafa var.avrupalının da isabetle teşhis ettiği üzere avrupanın kenarından geçemeyecek yurdum dangalakları,halkın seçimini 74 yıldan beri bir türlü hazmedemeyen vahşi, 30 ların, 40 ların kafası.

erkan

eger Türkiye bu hokkabaz chp sinin eline gecerse vur patlasin cal oynasin rentner aksamdan banka kapilarinda siraya gecerler hastaneler haftalarca aylarca ve adiyos yikim Allaha tam aksiyon millet birbirini artik parti adina her pisligin ardinda.
  • 10 Gün Önce

teyyar kürekçi

ipe un seriyor başbuğ da, kılıç çeken herkes acilen cezalandırılmalı, ve arka plandakiler, ordudan ilişiği kesilmek yetmez, ordu askere dair aparatları da sökülmelidir. aksi halde devamı daha fazlası ve beteriyle gelecektir.
  • 10 Gün Önce

ata

tamam unutalım abi... bi on veya yirmi sene sonra hatırlarız... ama onların yiyeceği darbe unutulmaz olacak...
  • 10 Gün Önce

sinan

bu gün bay özgür özel darbeci umutlarını korudu gene. bir daha bahsedilmemeli imiş,ki darbeciler iyice palazlansın.27 mayıs öncesinde de kıpırtılar dikkate alınmamıştı. bu kaçıncı kıpırtı,sopa sallama,uyarı. bu darbeci kafayı ordumuzdan temizlemek lazım.ne büyük utanç,afrika ya da latin amerka ülkeleri ile aynı saftayız.işlerine gelen konularda,bire bin katarak ve şakır şakır oynayarak;76. sıradayız,89.sıradayız naraları atan köhne chp kafası söylesene ; demokraside kaçıncı sıradayız. ordunun sivil idareye müdahalesi utancında kaçıncı sıradayız..????

Gültekin

SAYIN BAŞBUĞ TEĞMENLERİN TEPKİSİNDE BİR KURGU VAR, BUNU DİSİPLİN MESELEİ GİBİ HAFİFE ALIRSAK İLERİDE MUTLAK SIKINTISINI ÜLKE OLARAK TSK OLARAK CİDDİ MANADA ÇEKERİZ, BU ÜLKE ÇOK SIKINTILAR ATLATTI, ARTIK SIKINTI ATLATMA RİSKLERİNE FIRSAT VERİLMEMELİDİR, DEVLETİMİZİN TAM BAĞIMSIZLIK YOLUNDA KALKINMASINI TAMAMLAMALI VE HALKIN REFAHINI ARTIRMALIYIZ, TEĞMENLERLE İLGİLİ MUTLAK GEREĞİ YAPILMALIDIR, DİĞER ÖNEMLİ HUSUS BÜTÜN TV'LERDE VE BASIN YAYIN ORGANLARINDA BU KONUDA YAYIN YASAĞI MUTLAK GETİTİRİLMELİ, BU OLAY SULANDIRILMAYA GELMEZ.
  • 10 Gün Önce

chp gene umudunu darbelere bağladı,bitmedi bu kafa

chp nin meseleyi atatürkçülük bezirganlığına kaydırması,üstünü örtmeye çalışması,erdoğana bu işin üstüne gitme demesi hiç de masum değil.ordu göreve(görevi bu hain faşist kafaya göre yurt savunması değil,darbe yapması) mitinglerini unutmadık.chp bütün darbelerin bir no.lu destekçisi , teşvikçisi.akıl hocasıdır.

DRSNN

o kılıç çeken ler yönlendirenler derhal ordudan atılmalı
  • 10 Gün Önce

kardeş

Böyle bir şey asla düşünülemez.Dünyada hangi demokratik gelişmiş ülkede ortaokul, lisede askeri okul var.
  • 10 Gün Önce

o.b

bu teğmenler Atatürkün Askerleriyiz diyorlar çok güzel aala peki Atatürk Kimin Askeri idi acaba sormak gerekir Atatürk Türkm Milletinin Askeri değilmiydi kime hizmet ediyordu çok cahilce bir sloğan bunlar nasıl asker neyi nasıl düşüneceklerini bile bilmeyen mankurt kafalı sübyan bunlar Allah akıl fikir versin
  • 10 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23