• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HÜDA PAR’dan dikkat çeken ‘Narin Güran’ çağrısı!

HÜDA PAR, cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında yaptığı açıklamada, meselenin bir provokasyona ve kaosa dönüştürmek isteyenlerin sahaya inmeleri çok tehlikeli ve vahim bir durum olduğu ifade edilerek, herkesi sağduyulu olmaya çağırdı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

BU GÜNAHSIZ YAVRUMUZUN ÖLÜMÜNE SEBEP OLANLAR İÇİN ÖZEL YASAL DÜZENLEME İLE İDAM GETİRİLMELİDİR, AKSİ HALDE BUNA BENZER OLAYLARIN ÖNÜ ALINMAZ.
  • 10 Gün Önce

Neyi planlıyor pkk iti

Galiba yeni kaosların arifesindeyiz. Çümkü şimdiye kadar hem Kürtlerin hem de Türklerin kanını akıtan ve tek vazifesi Kürtleri modern dünyanın piyonu yapan hatta kadrosunun birçoğu aşırı sol ve Ermenilerden oluşan pkkk canisi Kürtleri sadece conilere kullanmaktan başka bir halt etmedi. Şumdi de çıkıp en ala Faşizmi uyguluyorlar. Dün gece kendilerinden olmayan tüm Kürtleri katil diye yaftaladılar. Belli ki kendilerinin dışındaki herkeze saldıracaklar. Ve bu saldırıyı da meşru bir zemine oturtmanın gayretindeler. Tabii bu işleri de hayat tarzımıza müdahale diye lanse edecekler. Böylece sömürgeci devletleri arkalarına alıp vampirleşecekler. Plan bu peki devletimiz bu acil duruma nasıl tepki verecek. Pkkk yönetimi altında kalmaktan da kanımızın son damlasına kadar savaşacaz ama ülkemizin farkı kesimleri lütfen bu oyunu görün ve bizleri suçlamayın, karalamayın hiç alakası olmayan içimizin yandığı bir olayı dahi bize yıkmaktalar. Sadece bize değil Ak Parti'ye MHP'ye ve BBP'sinecyılmaktadırlar. Sanki kendileri CHP ile kolkola değilmiş gibi geçmişte Kürtleri işkenceye atanlar ve öldürenler CHP değilmiş gibi. Her zaman söylerim pkkk nın başının üstünde sopanı gevşetmeyecen dahi halka ise gerekli desteği verecen ama pkkk ile en küçük bağlantısı olanlara asla göz yummayacan onlar şuan sokak sokak köy köy örğütleniyorlar sokaklardan ve köylerden pkklıları temizleyen tekini bile bırakmayacan. Hatırlarsanız cezaevindeki Sılho son genel seçimden önce ne demişti. Mücadelemizi sertleştirip şiddete başvurmız gerekir diyordu. Peki şuan ne oluyor? Bu olaydan bile kaos çıkaran gelecekte neler yapar. Bir yandan kaos çıkar öte yandan örgütlen. Pkklılar ne zaman belediyeleri alsalar ilk iş kaos planlarını devreye  madem öyledir ne diye bekliyoruz ki askerimizin ve polisimizin ölmesini mı bekleyecez halkımıza mayınlı saldırıları mı bekleyecez? Bunlar daha örgütlermedenctepelerine binmek gerek. Demokrasi sadece bunların kalkanıdır. Demokrasi Gazze de gömüldü. Batı medeniyeti demokrasi adı altında soykırım işler ve her tarafı demokrasi ile sömürür.
  • 10 Gün Önce

ABdullah

Hayret, millet katiller bulunsun diyor, savunma HÜDAPARdan geliyor. Hayırdır?
  • 10 Gün Önce

İ. Keskin

Allahtan rahmet dile geç be kardeşim. Gayri lafı çevirmen. Ortada aile yakınlarının suçlandığı bir çocuk cinayeti var. Ailenin dini belli siyaseti belli, bahsettiğin başkaları da gelip cinayet işlememiş. Varsa elinizde bir şey adaletin tecellisine yardımcı olun. Her şeyde, her saniye siyaset olmaz ki?
  • 10 Gün Önce

barzani ve bu parti

gecenlerde bu bu partinin basındaki adam ırakta barzani ile ne görüştü acaba
  • 10 Gün Önce

No Pasaran

Hayırdır yarası olan gocunur
  • 10 Gün Önce

Ahmet

Helallll başkanım adamın dibi bucağı köşesinin darısı ırkçı Kürtlerle Türklerin başına. Yaşasın islam. Kahrolsun sizi itikadı bozuk sözde Hizbullahla İLİŞKİLENDİRENLER.
  • 10 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23