• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Emniyet Müdürü ‘Çok önemli’ diyerek açıkladı! Orası bizi faillere götürecek!

Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, Narin Güran olayıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeninin bulunduğu dere yatağının çok önemli olduğunu ifade eden Özdemir, buradaki bulguların olayın faillerine götüreceğini söyledi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ayşe

Nasıl bir ahlaksızlık, vicdansızlık? Küçücük bir çocuk veya bir insana, canlıya bu vahşet nasıl yapılır? Biz milletçe böyle bir yapıya sahip değiliz. Neden? Bizler çok uzun yıllar önce küçük çocukken eve bir mesafede bulunan mahalle mekteplerine gider, gelirdik, daha sonra üniversite hayatına kadar mesafeli yerlere gidip geldik, o zamanlar hiç kimsenin başına büyük, küçük şehirler, köyler, kasabalar, mahallelerde çok az böyle kötü olaylar cereyan etmezdi, hele mahalle kültürü, aile, komşu, tüm mahalle birbiriyle saygılı, terbiyeli bir yaşam sürdürürdü. Milletçe sevgi, saygı ilişkisi içerisinde, ahlaki değer yargılarıyla birlikte her eğitim seviyesinde insanlar düzgün hayat sürdürürdü, neden böyle olduk? Şiddet, cinayet, darp, taciz vs. Bazı kesim, "o yıllarda da böyle olaylar oluyordu, ama TV olmadığı için duyulmazdı" der, Buna katılmıyorum, mahalle kültürü olması sebebiyle herkes her şeye vakıf olurdu, ayrıca ahlaki değerlerimiz daha kuvvetliydi, saygı, sevgi anlayışı çok değerliydi. Naçizane görüşümü iletmek isterim. Bazı ailelerin veremediği ahlaki konuların ana okullardan başlayarak öğrenim sürecinde okullarda etkili ders niteliğinde öğretilmesi, şu TV kanallarında gösterilen dizi film ve programların bizim kültürümüze uygun biçimde, olumlu duygu ve düşüncelerin empoze edileceği biçimde yapılmasını, bu düşüncelerimize tercüman olunmasını rica ediyoruz.
  • 11 Gün Önce

Ali Hoca

İdam cezasının kaldırılması canilere cesaret veriyor bence. Öyle cinayetler oluyor ki, idamdan başka hak yerini bulmaz dedirtiyor.Narin cinayeti de bunlardan biri. Bir kaç yıl önce Ağrı'da benzer bir cinayet işlenmişti. Avrupa bize kızar diye düşünen varsa, önce ABD ye kızsınlar.
  • 11 Gün Önce

hasel

Bu nasıl dünyada yaşıyoruz.
  • 11 Gün Önce

Vay vay

Arkadaş amca niye 8 yaşındaki çocuğu öldürüyor,, babasıyla meselesi varsa onunla halletseydi...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23