• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sivrihisar Belediye Başkanı sen Zalimsin

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Sivrihisar Belediyesi Şirketi bünyesinde Şirket Genel Müdürü olarak görev yapan Yavuz Bahadır Görücü'nün Sivrihisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Temizlik Hizmetlerinde çalışmak üzere ve Fen İşleri Müdür V. Yasin Arslan'ın idaresinde vereceği talimatları yapmak üzere görevlendirilmesine tepki gösterdi.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

CHP insana saygı çok az hatta yoktur.
  • 11 Gün Önce

Emekli

Eskişehir chp elinde kaderine terk edilemez devlet derhal gereğini yapmalı artık bıktık yani birilerinin sürekli millete parmak sallıyor olmasından bişeyler dayatmasından.
  • 11 Gün Önce

Nur

Allah senide bulunduğun yeri sana zehir zıkkım etsin huzur bulma rahat yüzü görme chpli
  • 11 Gün Önce

Vatansever

Ayıbın dik alâsı..
  • 11 Gün Önce

Ahmet

Akparti'de heykel yok Lâkin konserlerin alâsı var israf, haksızlık diz boyu. Akparti de kendi bekediye başkanları değişince önceki akparti bekediyebaşkanı tarafından atanan müdürler görevden alınıp basit görevlere verilerek süründülürler. Önce kendi evimizi temizlememiz lazım. O zaman eleştirmek hakkımız olsun.
  • 11 Gün Önce

murat

gene klasik top çevirme. gene zeytinyağı gibi üste çıkma. tarihi chp şeytanlığı. eskişehirdeki zulme ne diyon. onu boşver. konuyu değiştirek.

Mehmet

Sadece Sivrihisar mı yeni geldikleri belediyelerin tümünde işçi kıyımı yaptılar sorsan sosyal demokrat emekçiden yanalar biton laf kalabalığı
  • 11 Gün Önce

chp yi unutan yaşlılar ve bilmeyen gençler uyuyun ..

eee bu ders olsun 31 mart ayran gönüllülerine.. o sandığa gitmeyen,kirada daireler,dükkanlar sahibi olan nankör ve gözü doymaz emekli pinponkaların çocukları inşaallah bu muamelelere maruz kalsın. bir üniversite öğretim üyesinin istanbul b.ş. belediyesindeki başı kapalı kızı küçük hanım babasının uyarılarına rağmen 2019 da eko hazretlerine rey vermiş. ilk atılanlardan oldu küçük hanım..

Öğrenci

Tartışmasız ülkenin en pahalı içilemeyen çay dahi yapılamayan şebeke suyu eskişehirde metreküpü 40 TL civarı ulaşım otopark ücretleri pahalıkta zirvede alt üst yapı yok heryer virane lik şehir 100 yıl geriden geliyor.
  • 11 Gün Önce

adil.

oh olsun. eskişehirin çağdaş modern nefsaniyetçi gençliğinin aşkusevda durumları tıkırında.gerisini boşver.bursalılar da oraları buraları kaşındığı için,eskişehire özendikleri için ,31 martta chp yi intihab buyurdular,hayrını görmesinler.bakalım şimdi her şey nasıl bombok olacak. birtakım emekliler erdoğan a o kıt akıllarınca şamar attılar. şamarı kendilerine torunlarına türkiyeye attılar.

Ayyıldız

Nebi bey tv de açıklamıştı eskişehir belediyesi aile şirketine dönmüş başkanın eniştesi başkasının yeğeni vekilin oğlu İnternet haber sitesi olan ve belediye de maaş alan gazeteciler varmış 17 gazeteci olduğunu söylüyor kim bunlar açıklansın artık hükümet millet den aldığı gücü kullanmalı.
  • 11 Gün Önce

saim

o zaman da azgın chp ve bilumum muhalefet yaygaraya başlar, sindiremezler,susturamazlar. elimizi kolumuzu bağlıyorlar. hogümat 31 martı intikamını alıyee.yaygaranın bini bir para. zaten bunların en istediği şey bir taraftan kuyruğu dik tutarak mağdur edebiyatı.nasıl olsa o alicenap,o adil, o doğrucu davut,o mazlumun hamisi yüce toplum imdatlarına yetişir ,onları korur. bir daha seçime reyler katlanacak ,üzülmeyin..

Seçmen

Chp kendi değil ama zihniyeti iktidar %80 hükmeden %20 var inanılır gibi değil.
  • 11 Gün Önce

Sahipsiz eskişehir

Chp nin en başı boş davrandığı kimsenin karışamadığı unutulmuş yer ah eskişehir yazık oluyor sana.
  • 11 Gün Önce

şeref

reyler hep chp ye. nasıl oluyor bu. izmir de öyle bir çok yer öyle. oylar hep artıyor.bu ne iştir. stockholm sendromu, şimdi de türkiyede eskişehir sendromu,izmir sendromu,istanbul sendromu. . şunu unutuyoruz; afyonlanmış chpli esere ve hizmete rey vermez,sacdece ve inatla chp ye verir. şikayet etmeyelim. bundan sonra artık geri dönüşü yok bu işin.chp ye geçen yer artık geri gelmez. chp ye alışasn,o zevki, o havayı tadan el bir dasha geri dönmez.geçmiş ola.bir gün herkes fenerli olacak diye bir şey vardı.bir gün herkes chpli olacak.erdoğan ağzı ile kuş tutsa geçmiş ola. zaten doğuyu bölen dem harici diğer hepsi ya silinecek ya da chp nin içine girecek orada abdüllatif abi gibi, okuyan gibi çöpe gidecek. başka yolu yok. asırlık şeytani zeka,ortalığı boka boğsa da zafer onların ve her gün artarak..din düşmanlığı,şort furyası,çıplaklık, ahlaki çöküntü ve chp ye yöneliş hep birlikte ilerleyecek.

İ. Keskin

Daha gayretli çalışıp kendini müdür yapan Belediye Başkanını tekrar seçtirememiş, eee şimdi sonuç bu, ders olsun bir dahaki seçimler için.
  • 11 Gün Önce

asim keskin

nu örnek sunu gösteriyor: Türkiyenin devlet sistemi yerel yönetim sistemleri kibrit cöpünden yapilmis bir ev gibi adeta. en ufak bir sönetim degisikliginde hemen bir kalem dokunusuyla yerle bir edilebilecek bir sistemimiz var. Avrupa ülkelerinde yönetim degisse bile, genel müdür degisse bile. hic bir güc birini hic bir sebeb olmadan görevinden almaya cesaret edemez. ederse ne olur. Avukatlar ellerinin ovustirarak beklerler mahkeye gider ve o kaarari verenler verdikleri karardan bin pisman olurlare. o yuzdenn kimse buna tevessul etmek ve herkesle birlikte calismaya devam eder. Hedef, ideoloji degildir hedef o ilin iklcenin memleketin islerini en iyi kim yapar o dur. Türkiye türk insani ne kadar raki icerse icsin ne kadar ecdata söverse sövcsün yine medeni dedikleri avrupanin etegini tutatmaz. Bence devlet isini ywapmiyor. BU tür belediyeler, izmir gibileri isinin yapamiyorlarsa halka ve elemanina zulüm ediyorsa ehemn görevden alinmalo ve kayyim atanmalifdir.
  • 11 Gün Önce

ABdullah

Doğru yere atamış, helal başkanıma, herkes değeri kadar.
  • 11 Gün Önce

başkanın da sen de bat. millet düşmanları..

Allah seni bildiği gibi yapsın,körolası trol,militan...nereden çıktın sen. burada her gün zehir sıçıyorsun.senin psikopat kafaya göre doğru tabi.size göre değerli olan,liyakatli olan chpliler. gerisi değersiz,liyakatsiz....

Hain sevmez

Fetöcülere özgürlük isteyen yorumcu değil misin sen..?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23