• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Narin Güran açıklaması: İbreti alem için sallandıracaksın

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 19 gündür aranan Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, idamın getirilmesi için çağrıda bulundu.

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Bugün CNN Türk'te bir adlı tıp uzmanı bir profesör, aynı yayına katılan bir avukatın bu iğrenc cinayeti işleyen katılın 36 yıl, infaz kanununa göre de 20 yatıp çıkacağını, bu cezaların daha da caydırıcı olması gerekir demesini müteakiben, "İDAM İNSANLIK SUÇUDUR İDAM İRAN'I BİTİRDİ" derken ABD'de hala İDAM cezasının olduğunu unuttu herhalde, bana kalırsa Vatan Hainlerine, ormanları kundaklayanlara, her türlü tecavüzcülere İDAM CEZASI bir an evvel gelsin ki bundan sonra bu suçları işleyeceklerin birkaç kez düşündükten sonra cesaret edebilirler mi o zaman görelim
  • 11 Gün Önce

Abdullah Biri

Siyonistlerin içimize sızmış 
  • 11 Gün Önce

hasel

Aynen sallandıracaksın.Bir süren beri İDAM diye yazıyorum.Kanunlar,ülkemizin yapısına göre olmalıdır.Batsın Avrupa normları.
  • 11 Gün Önce

osman

türkiyede başbakanları,bakanları asar chp nin bir asırdır elinde tuttuğu devlet. alooo.uyan..katili,caniyi değil. isterseniz bu idam işini unutun. 16/17 eylül 1961 de bu memlekette başbakan ve iki bakan asıldı.1962/66 arasında londra ünivewrsitesi yab.diller okulunda türkçe dersi vermiş olan hattat ve türkolog prof.dr. rahmetli ali alparslan hocaya bir ingiliz öğretim üyesi mr. alparslan ;bir başbakan ve iki bakanını asmak nasıl bir şey diye sormuş.cevap veremedim,önüme baktım demişti.

oflu baba

YEMIN EDIYORUM,KI KURANA EL BASIYORUM,KI ACIL IDAMIN GELMESI GEREKIR TURKIYEYE BU ELZEMDIR. COK YAKINDA TURKIYEDE INSAN KALMAYACAK.SELAMUN ALEYKUM.?
  • 11 Gün Önce

aman aman kalsın mersi.bizimkiler daha taraftar...

adam kalır kalır.büyüşehirler çalışıyor. idam gelirse eşkiya asılmaz,katiller asılmaz.senin seçtiklerin asılır;chp,dem,şp,tip,fetö hep birlikte marifetiyle,dp,gelecek,deva,saadet ve yrp de alkış tutar,tef çalarlar.aloo emice biraz saksıyı çalıştır,bu memleketin istiklal avaını bırak,son altmış küsur seneye bak. bak genç teğmenlerin kaşı gözü oynuyor.chp istikbalin cuntacılarına kol kanat geriyor.

Kızıltepe'li

Köydeki bazıları kimim öldürdüğünü biliyor, lakin hiçbiri söyleyemiyor. Batsın böyle aşiret düzeni. Bu sabiye (çocuğa) kıyanlar, beslenmemeli; idam edilmelidir.
  • 11 Gün Önce

Vay vay

Hükumet değil misiniz çıkarın yasayı....Elinizi tutan mı var....Yapamıyoruz diyorsamiz o başka .
  • 11 Gün Önce

Ahmet

Allah c.c kısasta hayır vardır buyuruyor. Kısas yaşatır. Eğer bir suçun cezası misliyle verilirse kimse suç işlemeye cesaret edemez.
  • 11 Gün Önce

doğrucu

anayasa değişikliği bu şartlarda nasıl olacak? aynı ilacı kardiyoloji doktoru yazarsa; sgk bedelini ödüyor, nöroloji doktoru yazarsa; (bedeli 800. türk lirası, hasta kendisi ödüyor.
  • 11 Gün Önce

necmi..

ilgili branştan yazdırıcin canim.bunu da mı teyip ertofan yapmış. sen bir yatakta 3 hastanın yattı,hastane klozetlerinin tıkalı olduğu, tuvaletlerin kitlendiği,81 il ve 900 küsur ilçeli olan türkiyenin tamamında sadece 700 ambulans bulunduğu,hastane kaloriferlerinin yanmadığı eski cennet(!) türkiyeyi biliyor musun.???? 3215 tl lık reçete muhteviyatı için eczaneye sadece 215 tl. fark aldılar.ne korkunç deel mi. kağıdın,eskittiğin taşların parası...onu da almasınlar,üste para versinler,bari.bu günlerin kıymetini bil. seninkiler gelince tasarruf ayağına hastane kapısında canın çıkar da yan bakan olmaz.

Koparan

Idam gelmeli.Suc işlersem babada idam verilsin. Hic degilse;yuzlerce can kurtulur. Canileri emekli olarak, vergi lerimle,ölene kadar hapiste ; Gunde 4 Cesit yemek,pamuk yatak.Kaloriferli, tv'li salonlarda, sicak banyolarla beslemeye mecbur muyum? Cicek gibi bebek, canice katledilir, nefes almasina son verlirken? Idamda huzur vardir. Güven vardir. Siz Allah'tan daha iyi'mi bilirsini?
  • 11 Gün Önce

Sadık

İdamı getiremezler çünkü kendileri idamlıklar.
  • 11 Gün Önce

vay alçak vay.uygar medeni kafaya bak..

vay alçak.cani için çağdışı ceza ama,sevmediğiniz bunlar için okey öyle mi. idamlık senin asırlık zalim zihniyetinin fetö ile,dem ile,tip ile oynaşan figürleri asıl. mavi vatana masal diyen, ypg terörist değil,vatanını koruyan kahramanlar diyen, fetö darbesini alkışlayan,kol kanat geren,tankları alkışlayan,ırak ve suriyenin kuzeyindeki harekatlarımıza karşı çıkan, libya ile mücavir alan anlaşması ile yunan ve fransızın akdeniz oyunlarını önlememize karşı çıkan, savunma sanayiindeki gelişmemize kin besleyen, akkuyuya karşı çıkan vatan haini zihniyet değil de sen görmek istemesen de son 22 yılda her alanda türkiyeye beş türkiye ilave edenlere idam yakıştıran körolası zihniyetiniz batsın. hala 27 mayıs ve yassıadanın tadı damağınızda 21.yy. despotları,vahşileri,katilleri,millet düşmanları....haklısın kendi açından,tek ölçü sizin gavur zihniyetinizden olmak ya da buna karşı olmak..sana bugüne de cuk oturan bir şey söyleyeyim; rahmetli menderes 50 li yıllarda aslında bantı tv kanallarında mevcut olan bir konuşmasında şöyle diyor; bu güne kadar memleket menfaatine olan her şeyi ya görmezden geldiler ya da yanlışmış,kötü imiş,bir felaketmiş gibi millete sundular.... hiç yabancı değil di mi...ne dedi sizin engin altay, dünyanın en iyi işini de yapsanız,sizi alkışlamamızı beklemeyin bizden....burhanettin bulut adlı yeni yetme gen.başkan yardımcılarınızdan biri daha önceki gün ne dedi ;tek normal parti,chp,öbür partilerin hepsi anormal....aslında sizin haricinizdekilerin hepsini ve onlara rey verenleri idam etmek lazım. ama sizin yandaşlar,yamaklar ne olacak. orası sıkıntı işte...

asim keskin

Idam cezasi her suc icin getirelemese de mesela cocuk cinayetlerinde butür cinanyetlerde uygulanmalidir bence
  • 11 Gün Önce

Hacı

Kısasda hayat vardır. Katili bulun ve bir çuvala koyup aynı nehre atın ki adalet yerini bulsun.
  • 11 Gün Önce

Yetmez

Koruyup kollayan ak devleti de ak yargıyı da akların başını da sallandıralım.
  • 11 Gün Önce

yetmez rumuzlu melun , Allah bildiği gibi yapsın sizi.

narin in katilini de mi kollamışlar. ulan  daha katil kim belli değil. ne yapmalı kürt köylülerini mi kesse idik. demli ortaklarınıza ne diyeceksiniz.yetmez aslında dem ile fetö ile birlikte türkiyeye kasdeden seninkileri asmalı . azerbaycanın 30 yıl işgal altında kalan topraklarının kurtarılmasına karşı çıkan,türkiyenin savunma sanayyiner karşı çıkan,kasdeden senin kafayı asmalı asıl. 2024 te de hala o alçak 1960,1961 kafası.arazi temizliği yapamadınız bir türlü.sadece sizden sizinkilerden müteşekkil pırıl pırıl türkiyenize hiç bir zaman kavuşamayacaksınız. burjuva kafası.. bonapartist kafa... türkiyenin baasçı kafası... kuzey kore kafasının orta doğu versiyonu... nereden nereye  kafa. içinizdeki domuzluk nasıl her vesile ile ortaya çıkyor.

ata

avrupa uyum yasaları ne garabettir, bırakalım... idamı getirelim. çocukları koruyalım... köpeğe harcadığımız mesaimizi biraz da çocuk güvenliğine harcayalım... hoş yüzlerce senelik mesele kanunla çözülmez ama herkesin de anlayacağı bir dil de vardır....
  • 11 Gün Önce

.....

Hangi yasa uygulaması var ki AB nin...Meclise getirir geçirirsiniz cogunlugunuz da var...

Sedat Gümüş

Buna katılıyorum melek bedenlere kıyanlara kırılsın..
  • 11 Gün Önce

Abdullah

İdam olan ülkelerde cinayetler durmuyor, tam tersi şahit kalmasın diye onları da öldürüyor katil. Yani binlerce yıldır ilk sizin aklınıza gelmedi idam. 
  • 11 Gün Önce

.....

Dönüşü olmayan bir ceza, olsa da çok dikkatli olunmalı....Hatalı bir kararın telafisi olmaz...

Ferhat

Editör yine yorumu yayınlamayacak son. Ama yine yazacağım. Bu İslam mğslüman düşmanı trol apo dayi nedense hep millete aykırı İslam'a aykırı ne varsa savunuyor.

Türkoğlu

Vatan, millet düşmanları idama karşı çıkarlar.
  • 11 Gün Önce

kargalar ötmeye başladı bu vesile ile ,gonuşan türkiye

vatan millet için 1961 de ağababalarınızın yaptığı gibi milletin seçtiklerini mi asalım.türk milleti adına başlayan kararlarla,millete rağmen,milletin seçtiklerini astınız. o cinayetlerin tadı hala damağınızda anlaşılan.1924 anayasasını ihlal etti bahanesi ile 1961 de menderes ve arkadaşlarını astınız,aynı yıl 1924 anayasasını kaldırıp 1961 anayasasını getirdiniz.1961 de kaldırdığınız 1924 anayasasını ihlal ( o ne demekse, darbe mahkemesi öyle buyurdu)etti diye adam astınız,peki o dokunulamaz 24 anayasasını neden kaldırdınız.bu ne menem namussuzluktur,zulümdür, çelişkidir. chp kafası öyle istedi çünkü. zalim salim başol un; sizi buraya tıkan kuvvet öyle istiyor ifşası uyarınca..

.....

Yahu meclis çoğunluğu sizde değil mi, o kadar delikanlıysaniz meclisten geçirin.. Ama yapamazsınız, 10 yıldır sürekli söylüyorsunuz...

ABDULLAH

ACİLEN TATBİKATINI İSTİYORUZ. ...
  • 11 Gün Önce

olur emrin olur. kimi asak. listeniz hazır di mi.

hastir başka maksatlı hınzırlar.

BEN DELİ AMCA

 Avrupa nın medeniyeti bize ne ingilendirir.
  • 11 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23