• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu ne kibir böyle Ekrem İmamoğlu? Şu rezalete bakın hele

Takvim gazetesi yazarı Ekrem Kızıltaş, Ekrem İmamoğlu’nun kendini dev aynasında görmesini eleştirdi. Kızıltaş, İmamoğlu’nun yargıya olan tepkisinin ve CHP’nin hukuk anlayışının çelişkili olduğunu belirtti. CHP'nin bazı isimlerle ilgili söylemlerinin dış mihraklarla paralellik gösterdiğini ifade eden Kızıltaş, ana muhalefet partisinin güvenilirliğini sorguladı. Kızıltaş, CHP'nin siyasi tutumunu eleştirdiği yazısında şunları kaydetti:

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hakan

gurur,kibir abidesi....valiye küfretmek,bakana parmak sallamak,yabancı büyükelçilerle görüşüp aradıkları delikanlının kendisi olduğunu deklare etmek,kendisini erdoğanla eş hatta daha üstün görmek... tatil,gezi,konser...evvelki gün bir metrobüs yandı. çoğu ona rey veren yolcular iyi yırttı. o yolcular bir dahaki seçimlerde şayet daha daha yukarlara değil de lütfen yeniden istanbul adaylığını tensip buyurursa paşam,ona daha bir coşku ile rey verirler. 2019 da hizmeti ön plana koyduk ama tipten kaybedeceğimizi düşünmedik. 
  • 11 Gün Önce

hasel

Sayın KIZILTAŞ,CHP nin kazara iktidarı aldığı gün;eğer Ekrem efendide en üst düzeyde ise;Ülkemizin batırılacağı yıllar başlamış demektir.
  • 11 Gün Önce

resat

bunların adalet anlayışı ,kurdun kuzuya uyguladığı adalettir ,nitekim yüz senedir müslümanlara uyguladıklarıda tam budur ,bunlar adil bir şekilde bu milletin başına nezaman geldilerki ,hep bir kriz ,bir askeri darbe ile gelmedilermi ?
  • 11 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Sayın Ekrem Kızıltaş, tespitlerimiz isabetli, ancak İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sokak kabadayıları gibi yargıya posta koymasının altında yatan asıl neden, ilk seçildiği dönemde kayda değer icraatı olmaması hatta var olan sistemi bile işketenemesine rağmen çilesini çekmiş hissetmiş İstanbul seçmeni tekrar Murat Kurum gibi pırıl pırıl iş ve fiil insanın yerine bu üsten bakıcı hiç bir kabiliyeti olmayan oturduğu koltuktan nemalanan kifayetsiz birini seçmesi en önemli motivasyonunudur. Diğer taraftan mağdur edebiyatı yapabilmesine imkan sağlamanın yolunu açmak için de bağımsız yargıya meydan okuma cüretini kendinde bulması nedeniyle hem İstanbul hem de ileride Türkiye'nin başına bir beladır. İnşallah Cenab-ı Allah buna o fırsatı vermez
  • 11 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23