• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan’dan ‘Temizlik’ sinyali: Siz bu kılıçları kime çekiyorsunuz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Harp Okulu'ndan mezun olan teğmenlerin yemini için "Siz bu kılıçları kime çekiyorsunuz. Çalışmamızı yapıyoruz, birkaç tane kendini bilmez temizlenecek" dedi.

41 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

asim keskin

üzellikle 15.temmuz darebe girisiinden sonra acayip bir disiplinsizlik aldi basinai gidiyor. önceleri bir göktür alfabesiyle Türk kelimesini uniforalara yaziyordu(Askeriyenin kararimi bu?), sonralari Bir grup asker ve polis Bozkurt isaretleriyle gösteri ve tören yapmaya basladi (Askeriyenin ve emniyetin kararimisdir bu?), bazi gruplar Türkiye Türklerindir diye sesler cikarmaya basladi (askeriyenin ve emniyetin kararimidir bu?) simdi de sirnak biri Jitem abmlemi ve slogani yazdi aracinin ardina (askeriyenin ve emniyetin kararimidir bu?). Disiplinsizligin birine müsamamaha edersen tepene cikarlar ve önünü alamzsin. oyuzden devlet bunlarin basini büyümeden ezmeli ve disiplin nedir ögretmelidir.
  • 11 Gün Önce

asim keskin

birkac kendini bilmezmi? ilginc. Ama video da koca bir güruh var
  • 11 Gün Önce

HİZİPSAVAR

seneye 900 değil 1500 mezun verirsiniz açık kapanır ama vucutta ki iltihap atılır o kılıç madem çekildi kelle almadan kına koymak olmaz.:)
  • 12 Gün Önce

Gültekin

SAYIN REİSİM, SİZLER DAHA İYİSİNİ BİLİRSİNİZ, HALK OLARAK BİZLER BU KILIÇLAR İKTİDARDAKİ SİYASİ İRADEYE ÇEKİLDİĞİNDEN HİÇ ENDİŞEMİZ YOKTUR, MUTLAK GEREĞİ YAPILMALIDIR.
  • 12 Gün Önce

İlhan Aybar

Sayın Cumhurbaşkanım Onları atman yetmez ! Emir komuta içinde kim bilir kaç kez prova yapmışlardır. Görevli orada kim varsa o subaylarda ihraç edilmeli kendi başlarına yapacakları bir eylem değildir. Size olan güveni gösterin bu Millete Buda yetmez Sizin yanınızda bulunan Yiğit bulut hala niçin orada ? Ak parti sözcüsü Ömer çelik görevden alınmalı Özlem zengin grup başkan vekili olamaz olmamalı Toplum beklenti içinde karar sizin Bu millet her şeyi biliyor kaybetmeyin
  • 12 Gün Önce

Şahin

Bu ülkeyi Atatürk tek başına kurmadı kimse bu ülkeyi Ataturkun zannetmesin. Yetti artık Atatürk'e ilgili meclis ve genelkurmay arşivlerini açın. yerini saglamlastirmak için kurtuluş savaşına katılmış onca paşayı ecluste sirtindan vurduran kim onca subayı sindiren kim 1950 ye kadar ülkenin anasını ağlatan tek adam yonetimi kendi tuttuğu sözde tarihçilere kendi lehlerine kitaplar yazdirararak millete zorla empoze ettiler.
  • 12 Gün Önce

can

her tören sonrası o kılıçlar zaten adet gereği havada çıkartılıyor subay kutlaması subaylar kılıçları severler ... kime neden çekilsinki?
  • 12 Gün Önce

Filozof

Şeriat için kılıç çekseydiler şakşaklardınız ama. Taliban zihniyetine geçit yok. Herkes ileri giderken aşırı dinci kesimler biz beş yüz sene geriye gitmeyi istiyor. Batı da bu dincilik hastalığını orta çağlarda geçirdi. Ama hatasını anlayıp değişti. Biz hala aynı tas aynı hamam gidiyoruz.
  • 12 Gün Önce

Bülent

Atatürkü ilah yerine koyan,onu kutsayan,onu herseyin başı gören zatlar,bu ülkeyi güzel güzel soymuş, güzel güzel kutuplara ayırmış, gerçek vatan Perver Gazi ve osmanliyi bir tutmuş çoğunluğu sindirmis velhasıl Atatürk bahane siyonizm Şahane olmuş. Gaziyi kullanıp duranlara ve onlara inananlara nediyelim.EVET EN KIBAR IFADESIYLE SAFLARdiyelim
  • 12 Gün Önce

Ahmet Faruk

O kılıçlar Recep Tayyip Erdoğan'a karşı çekildi. Maalesef bu durum fetöşleri koruyanların eseridir.
  • 12 Gün Önce

star

sadece reise degil millete karsi ceildi o kiliclar simdi münasip yerlerine ......

TEMIZLIK IMANDANDIR, TURKIYE

........
  • 12 Gün Önce

kayserili

savasan carpisan halk kazandi savasi tek adam degil, laikler fransaya gitsin
  • 12 Gün Önce

Ali

Kime çekecekler Allah'a peygamber e inanlara çekiyorlar
  • 12 Gün Önce

A g

Atatürk bu ad eden lavuk ülkenin gerçek sahibiymis senin deden belki kurtuluş savaşında Atina'da olabilir mi acrba
  • 12 Gün Önce

haktanır

Bu millette kılıç çeken cunta heveslisi mankurlar ile birlikte buna göz yuman destekleyen kim varsa vallahi bir saniye kaybetmeden ordudan atılmalıdır. insanları mankurtlastiran çağ dışı Kemalist eğitime acilen son verilmelidir.
  • 12 Gün Önce

Adalet

İşte günlerdir beklediğimiz net bilgi reistrn geldi.Bu devletin sahibi Müslüman Türklerdir.Bununla beraber tüm ümmedi muhammette bizim kardeşimizdir.O kılıçlar bu millete ve seçilmiş iktidara çekilmiştir.Geleceğin darbeci olma olasılığı olan bu kılıç çekenlerin hepsi şerefli silahlı kuvvetlerimizden temizlenmelidir.Tedbir şimdiden alınmalıdır.Bugün bir günlük teğmenler koca devlete baş kaldırıyorsa,gelecekte neler yapmazlarki?Tehlike hemen bertaraf edilmeli.Atatürkü kılıf yapmalarına ve arkasına saklanmalarına izin verilmemeli.
  • 12 Gün Önce

M.bayrak

Hepsi derhal ihraç olmalı. Dışarıdan bunları organize edenler de tespit edilip cunta dan yargılanmalılar.
  • 12 Gün Önce

Okur

Bunlari af edersen geris kuvetli gelir af yok bunlarin kesinlikle tasmalari disarida disi turk ici ecnebi
  • 12 Gün Önce

star

yüzlerindeki kini ve nefreti gören sadece benmiyim, hemen ihrac edilmeliler o kilclar devlete müslüman millete kalkti

neriman yildirim

sayin cumhurbaskanim birkac kisi degiller 300 kisi organize olmus kilic salliyor.Askeri okullara cami aciliyor ama piyade okulunda namaz kilanlar fisllenip darp edilip suclularla birlikte okuldan atildi.Onlarda birkac kisi degildi.Ordada gereginin yapilmasi burda gereginin gereginin yapilmasi beklentisi icindeyiz.insallah yapilir
  • 12 Gün Önce

Kocakurt

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • 12 Gün Önce

ismet

Reis herşey den evvel idam yasasını yürürlüğe koyacaksın söz verdin yapmadın bunlar yapmadıgının meyvaları maalesef. Bu kılıç kaldıranlar bir ikisi degil hepsinin boynuna diplamalarını asıp idam sehbasında sallandıracaksın bunların ne vatana ne millete faydası olur savaş olsa bizi bu şerefsizler arkamızdan vurur.
  • 12 Gün Önce

Mustafa

Devlete ve vatanını seven halka çekiyor da asıl kime güveniyorlar
  • 12 Gün Önce

Vatandaş olarak endişeliyiz

Valla reis yetki sende artık gücünü kullan içerideki hainleri temizle.
  • 12 Gün Önce

mehmet soylu

sıfır kilometre askeri öğrencilere eski yeminle paralel yemin merasimi kimin aklına geldi? öğrenci iken bu teğmenleri paralel yemine kim teşvik etti? acımayın, acınacak duruma gelmeyin. en zayıf noktamız merhametimiz, gavur hep burdan çalışıp vuruyor
  • 12 Gün Önce

Osmanlı

Zavallı ergenler üzerinizdeki üniformalar teçhizat aldığınız maaşlar hepside bu aziz milletin bizim fakirin fukaranın vergileriyle oradasınız o elbiseleri giydiniz sizleri vergilerimizle en iyi okullarda okuttuk ve üstüne maaş alıyorsunuz haddinizi bilin patron biziz patron Bu aziz millet.
  • 12 Gün Önce

Seçmen

Nasıl diploma töreniyse mutlu olacakları yerde yüzlerinden nefret akıyor beyinleri nasıl yıkandıysa artık.
  • 12 Gün Önce

Okur

Şu görüntüler Amerika da itrail de Rusya da vs. Yerde olsa derhal hepsini ordudan atarlar saniye düşünmez saniye beklemezler belkide gerçek demokrasi bu.
  • 12 Gün Önce

Vatandaş

Millete parmak sallayan kılıç gösteren defolsun gitsin atın bunları biz millet olarak peygamber ocağı şanlı Türk ordusunda böyle şımarıklar istemiyoruz. Bizim vergilerimizle beslemeyin.
  • 12 Gün Önce

star

yilan besliyoruz yilan, bunlar gelecegin zalim darbecileri

Ers61

Ha şöyle, temizleyin bu darbecileri. Ordunun içinde millete parmak sallayan hainleri istemiyoruz.
  • 12 Gün Önce

Milli bekâ

Elinden diploma aldığın adamın arkasından kuyu kazmak...Bu çok tehlikeli vahim blr durum. Tutuklanması elzemdir.
  • 12 Gün Önce

hasan

İŞTE BU.....TEBRİK EDİYORUM....YILANIN BAŞINI UFAKKEN EZECEKSİN
  • 12 Gün Önce

vurucu

Reisim bu zağar oğlanları Kazımakla Kalma bu oğlanlar böyle bir şeyi kendi başlarına veremez bunların başındaki büyük oğlanı o kılıç ile güzel bir oyma yap sanat sahibi olsun
  • 12 Gün Önce

Abdullah

Atatürkün kurduğu ülkenin gerçek sahibi Atatürkçülerdir. Atatürkçüler heryerde, azınlık değil çoğunluk.
  • 12 Gün Önce

star

yine arkasina sigindiniz hainler sizi

Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.

Atatürk diyor ki : "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." Askerin darbe yapmak gibi bir görevi yoktur. Çünkü Genelkurmay Başkanı ve diğer kuvvet komutanları konumları itibarı ile ülkede ters giden birşey varsa bunu siyasi iradeye iletme ve o yanlışlığı düzelttirme imkanına sahiptirler. Bugüne kadar seçilmiş siyasiler, bu yönden askerden gelen taleplere olumlu cevap verdikleri halde yine de çeşitli bahaneler ile darbeler olmuştur. Darbe yapmak için bahane bulmak kolaydır. Ancak o bahaneler hiçbir zaman bu ülkenin vatandaşını ikna etmemiş, ancak darbecinin elinde silah olduğu için, silah da insanların özgür düşüncelerini açıklamalarını engellediği için suskun kalmışlardır. Yapılan ve başarılı olan darbeler ülkenin Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmasını geciktiriyor ve ülkenin düşmanlarını "Türkiye'de ortalık karıştı" diye sevindiriyor.

serhat

bu ülkenin sahibi şucular bucular değil bu ülkede yaşayan vatandaşlardır.jakobenliği bırakın bölücülük yapmayın

azgın azınlık okusun...

Bu ülkenin gerçek sahibi müslümanlardır.. ULU ÖNDERİ Hz.Muhammed. ATASI Fatih Sultan Mehmed'dir..rakıcı ayyaşların izinden gitmez , NAMAZ kılan bir nesil ister müslümanlar..Ayasofya'yı kapatanları da unutmaz...soyadı kanunu ile içimizde gizlenen yahudiler,ermeniler,gavurun kanunlarına sığınanlar azgın azınlığın ta kendisidir.

Ferhat

Ezberci trol apo dayi. Editör yorumumu yine yayınlamayacak ama yine de yazayım. Hadi oradan. Sanki, Atatürkçüler ilk meclis açılırken hacı bayramda dua ediyorlardı. Sapkınsa Atatürkçüler de hiç masum değiller. Tüm darbeler Atatürkçülüğü kullandı. Hala da kullanmaya devam ediyorlar. Vefat etmiş şu adamın yakasından düşün artık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23