• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli ve "genç teğmenler" olayı! O gelişme, ister istemez kafalarda soru işareti oluşturdu

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, genç teğmenlerin alternatif yemin töreninin oluşturabileceği tehlikeleri ele aldı. Övür, bu tür olayların Türkiye’de bir kutuplaşmaya sebep olabileceğini ve dikkatle incelenmesi gerektiğini vurguladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuya dair sert uyarılarının altını çizen Mahmut Övür, bu olayın küresel bir saldırı planının parçası olabileceğine dikkat çekti. İşte Mahmut Övür'ün yazısı:

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

necati gedikoğlu

küresel saldırıda daha bismillah demeden bunlar hemen tuzu alıp kostu iseler bu milletin çekeceği var bu vatan için beş para etmez bir gelecek vaat ettikleri aşikar oldu dehal ordudan atılmaları elzemdir.
  • 12 Gün Önce

KEMALİST

BIRAKALIM BU AYAKLARI ,ATİLLA İLHAN'IN AKP İÇİN NELER DEDİĞİNİ BİLİYORUZ, KALDIKİ BEN BİZAT OKURU OLARAKDA ONLA BUNLARI YÜZYÜZE KONUŞTUM ÖLMEDEN ÖNCESİ 1999-2000'LERİN BAŞIYDI ..DEMEKKİ ORDAN ALINTI YAPTINIZ KİŞİLER İÇİN DİĞER TÜRLÜ SÖYLEMLERİDE ORTAYA KOYMANIZ GEREKİR ,ARTIK ORTADA TARTIŞILACAK BİR KONUDA KALMAMIŞTIR ZATEN TEĞMENLER KONUSUNDAN BİRİLERİ NEMALANMAK İSTEYEBİLİRLER AMMA HALKIN GÜNDEMİ MAALESEF BU DEĞİL ZATEN CUMHURBAŞKANIDA BU KONUDA SÖYLECEĞİNİ ASKERLER KARŞISINDA SÖYLEMİŞTİR :)) DOĞAL HALİYLEDE BAŞKALARINA LAF DÜŞMEZ YANİ ONLARIN DEĞİMİYLE LAFIN ÜZERİNE, LAF OLMAZ ,ARTIK, DEĞİLMİ?KONU KAPANMIŞTIR..!
  • 12 Gün Önce

star

bu tegmenler masum degil, o kiliclar millete karsi cekildi, bunlarin acilen ordudan atilmalari gerekmektedir, hemen aciga alinmalidir
  • 12 Gün Önce

Fatih

Kargo msemin millete kılıç cektiji falan yok,asıl kilc cekenleri gormezden gelip algı oluşturuyorsunuz,hergun işlenen cinayetler,işyeri kursunlamalar,feto darbeye hazirlanirken iktidarla beraber yürüyorlardı,sadatimkim kurdurdu,tarikat yapılanmaların hangisini takip ve kontrol ediyorsunuz şu anki iktidarı ,menzil tarikatı ve başka tarikatlarinda feto gibi darbe yapmayacagini garantisini akp verebilirmi şimdi 14 yaşında geçim zorlukları çeken ailelerin vatan millet namus ickn tşk ya verdikleri ve bu milletin bağrında çıkmış evlatlarını asıl iftira ve algiyla suclmanin hiç kimseye faydası olmaz,babasini parası veya parasının gücüyle seçilen milletvekili olupda yemin eden ama yeminine uymayan,hakkında dikunulmazligi olduğu için yargimasi yapılamayan millet velligini arkasına siginanlar ne yapılır görüyoruz yine söylüyorum,milletin değerlerine saldıran,milleti kandıran,milleti soyanlari yine bu aziz millet gereken cevabı verir,akp tarafında olmayanın bertaraf olduğu bir dönemde,millet tarafında olmayanın millet tarafından bertaraf olacağını siyasi partiler unutmamalidir.siyasi partiler gelip geçicidir, Türkiye Cumhuriyeti devleti bakidir.Turk silahlı kuvvetleri bakidir.

mehmet soylu

sıfır kilometre askeri öğrencilere eski yeminle paralel yemin merasimi kimin aklına geldi? öğrenci iken bu teğmenleri paralel yemine kim teşvik etti?
  • 12 Gün Önce

star

tesvik edenler ki, bunlar neden tesvike uydular ve millete kilic cektiler? bunlar masumlarsa neden diger tegmenler bu etkinlige katilmadilar? Bunlar kiliclarini millete karsi cektiler ve acilen ordudan atilmalilar yoksa bunlar gelecegin darbecileri olarak karsimiza cikacaklar bu kesin

YILMAZ DURMUŞ

Esas olan resmi tören tamamlandıktan bir grup teğmenin dönem birincisi bayan teğmenin önderliğinde kılıç çekerek sekiz yıl önce yürürlükten kalkmış bir yemin metnini teklemeden okumaları bu olayın önceden planlanmış ve tatbik edildiğinin göstergesidir. Askeri disiplin kuralları bakımından ve geçmiş askeri darbeleri çağrıştırması nedeniyle çok vahip bir vakadır. Gerekenler derhal yapılmalı Sayın Devlet Bahçeli'nin ön görüleri ışığında takibat derinleştirilmeli en üst rütbelisinden en düşük rütbelisine kadar kimin dahli varsa Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinden temizlenmesi elzemdir
  • 12 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23