• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Mustafa Kemal’in askerleri"nin demokrasi dışına çıkmaya hazır olması çok muhtemel! Onları "müstakbel darbeciler" olarak nitelemek de gayet doğal

Atilla Yayla, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde yaşanan olayları değerlendirdi. Yayla, genç teğmenlerin gerçekleştirdiği alternatif yemin törenini darbecilikle ilişkilendirdi. Yazar, Türkiye'deki darbelerin arkasında Kemalist düşüncenin olduğunu ve bu olayın da benzer bir çizgiye sahip olduğunu ifade etti. Atilla Yayla, bu tür eylemlerin demokrasi dışına çıkmaya eğilimli olduğunu dile getirdi. Yayla, Türkiye gazetesindeki yazısında şunları kaydetti:

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

asim keskin

adi soyadi Türk olan herkesin müslüman-Türk oldugunumu zannettiniz. Her sariklinin cübbelinin müslüman oldiginumu zannettiniz? o zaman bir cocuk kadar safsiniz. Askeriye gibi bir kurumunda okuyanlarin yedi sülalesi arastirilmali bence.
  • 12 Gün Önce

KEMALİST

KEMALİSTLER ZATEN HEP DARBLER YAPARLAR YA:)) NE HİKMETSEDE SAĞ İKTİDARLARI BAŞA GETİRİRLER(?) (bu yalanlarla CHP üzerine yürüyemezsiniz CHP'nin ne olduğu ortadadır bakan kör değilseniz tabi)
  • 12 Gün Önce

KEMALİST

BİR DAKİKA:KEMALİSTLER ZATEN HEP DARBLER YAPARLAR YA NE HİKMETSEDE SAĞ İKTİDARLARI BAŞA GETİRİRLER(?) 28 ŞUBATDA AYNI YALANLAR VARDI .BAKINIZ 80-1995 KADAR CHP 12 EYLÜL DARBESİYLE DEVRE DIŞI KALMIŞ BİR PARTİYDİ,PARTİYE DESTEK OLAN BİR ÇOK YAZARI ÇİZERİ 28 ŞUBAT 10 YILINDA ,BOMBALARLA ÖLDÜRÜLDÜ AMA CHP YİNEDE ERDOĞAN ,CEZASINI ÖMÜR BOYU SİYASİ YASAĞINI İSTEMEDİĞİ İÇİN Kİ OZAMN BİR REJİM SORUNU YARATILACAĞI DÜŞÜNCESİDE VARDI LAİK ÇERELERİ GERENLER VARDI..FETODA VARDI BU SEBEPLEDE YİNE ÖMÜR BOYU HAPSİNİ MECLİSTE MEDYADA İLGİLİ YAPILAN SÖYLEMLERLE İLGİLİ ÖMÜR BOYU SİYASİ YASAKLARIN KALDIRILMASI İÇİN YASA TASLAĞI TEKLİFLERİNİ SUNARAK SAYIN CB TAYİP ERDOĞAN'IN BU CEZASINI ELBİRLİĞİ İLE KALDIRDILAR VE YİNE BÜTÜN TABANDAN GELEN TEPKİLER BASKISI SONUCUNDA ÇÜNKÜ AKP TÜRBAN KONUSUNDA REJİM SORUNU YARATBİLİMİLERİN ÜZERİNE DAVALAR AÇILMIŞTIR AMA HER HALÜKARDA DAHA SONRALARI 2010-11 ARASI KEMAL BEY ,YÖK BAŞKANINI ARAYIP BOYKOTLARI KALDIRACAKLARINI ,TÜRBAN SERBESTİSİNİN CHP TARFINDANDA DESTEKLEYECEĞİNİ BİZAT YÖK BAŞKANIDA AÇIKLADI BİZDE BUNU İSTEDİK ARTIK BU KONU UZAMSIN ÇÖZÜLSÜN DİYE.....ŞİMDİ O TÜRBAN KONUSUNA , KEMALİZM VE CHP YİNE AKP EL UZATTI BU CHP DARBE YACAKSA , NEDEN 20 KÜSÜR SENEDİR AKP BAŞTA :))YANİ CHP BUKADAR GÜÇLÜ İSE HERHALDE AKP YIKARDI DEĞİLMİ DARBELERLE?YİNE BU KILIÇ GÖSTERİSİ SUBAYLARIN KUTLAMA RÜTÜELLERİDİR ELBETTE FETOYA KARŞI BU SLOGANLAR ATILMIŞTIR YOKSA KİMSE BU SAATTEN SONRA DARBE BEKLEMEMKTEDİR ? GEREKSİZ TARTIŞMALARLA TOPLUMU GERMEK BURALARDA BİRİLERİN ÜZERİNE YÜRÜMEK DOĞRU DEĞİLDİR...! SIRADAN BİR KONU ,TEĞMENLER KONUSU BİZİM İÇİN KAPANMIŞTIR..CHP 'NİN BİR DARBE BEKLENTİSİDE YOKTUR! BUNLARIDA BİR KENARA NOT EDİNİZ...(KEMALİZİM TOPLUMSAL BARIŞI SAVUNUR)
  • 12 Gün Önce

hasel

Sayın YAYLAYA hak vermemek elde değil.
  • 12 Gün Önce

yozgat

bunlarin acilen ordudan atilmalari gerek, bunlar gelecegin darbecileri ve zalimleri. bunlarin emirleri altina müslüman askerleri nasil güvenip verebiliriz? o havaya kalkan kiliclar bu millete ve islama kalkmistir, bunu görmeyenler millet ve islam düsmanlaridir
  • 12 Gün Önce

mehmet soylu

sıfır kilometre askeri öğrencilere eski yeminle paralel yemin merasimi kimin aklına geldi? öğrenci iken bu teğmenleri paralel yemine kim teşvik etti?
  • 12 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23